פדופיל שכמוך...
Y yoooni New member 16/4/03 #88 אורן ימושפל מה זה התמונות האלה הצילווווווווווו איך אפשר להיות כל כך מפחיד ועוד להעלות לכאן תמונות
D De-Panther New member 17/4/03 #128 עדיין לא ראיתי אותך*^*../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
E EverMan New member 15/4/03 #40 זה לא פורום סקס. זה פורום סקס לנוער. זה מקום חברותי מעל הכל. ואני אישית רוצה תמונה
ג גבינת האהבה New member 15/4/03 #44 וואו אנשים זאת רק אני או שהוא מושך רק זבובים?! לא סתם וואי אני עייפה וואי זה החום אני מבקשת סליחה מראש אבל כמו שאמרתי ואני יגיד שוב כי אהבתי אני מרגישה ביצ'ית היום!!!!!!!!!!!!!!
וואו אנשים זאת רק אני או שהוא מושך רק זבובים?! לא סתם וואי אני עייפה וואי זה החום אני מבקשת סליחה מראש אבל כמו שאמרתי ואני יגיד שוב כי אהבתי אני מרגישה ביצ'ית היום!!!!!!!!!!!!!!
ג גבינת האהבה New member 15/4/03 #52 טוב.. דיי זה לא פורום פנויים פנויות יש גלריות בשביל זה קלטתי תמונה אחת סבבי אבל בואו לא נסחף בבקשה לא כל המוסיף גורע
טוב.. דיי זה לא פורום פנויים פנויות יש גלריות בשביל זה קלטתי תמונה אחת סבבי אבל בואו לא נסחף בבקשה לא כל המוסיף גורע