אני, עם פסח, סיימתי.

אני, עם פסח, סיימתי.

פיצה מפיצה מטר. גם ממש לא טעימה כמו זו של שנה שעברה (כך שבכל מקרה חשבתי לזרוק את שאר המטר כי חבל על הקלוריות) - וגם אחרי שעתיים מהאכילה התחלתי כזה כאב בטן וישיבה בשירותים כל 5 דקות, נראה לי שהגוף שלי דוחה את כל מה שנכנס אליו בשעות האחרונות. זה הדבר הראשון שהזמנתי, והאחרון. כמובן שהכול נזרק. ואני כרגע בבחילה נוראית ובכוננות שירותים. זה מסכם את חווית פסח שלי.

shavririt

New member
../images/Emo5.gifאיזה מזל שלא נכנסנו לשם..

אפשר בשקט להסתדר גם בלי.. אני ממליצה על המתכון של חמותי שתחי'..תמיד טוב ומשביע- גם חם וגם קר (לא קשור לפיצה כמובן)..טוב ליד סלט ירקות: 3 תפוא"ד מבושלים רך 2 ביצים קשות קצת בצל קצוץ מלח ופלפל לפי הטעם. כף שמן מועכים את התפוא"ד ואת הביצים, מערבבים הכל יחד ומתבלים לפי הטעם.

daniela21

New member
תרגישי טוב ותודה על האזהרות

ואני עוד חשבתי ללכת לסניף באבן גבירול ולקנות פיצה... אני בכל הפסח הזה לא ישבתי במקום אחד שמוכר דברים ללא גלוטן. גם כי לא מצאתי וגם כשכבר מצאתי ראיתי שיש גם מצות ולא רציתי להסתכן. אני החלטתי השנה שפסח זה בכלל לא ה"חג שלנו". כל מה שמוכרים בחנויות ללא גלוטן, אנחנו יכולים להכין לעצמנו כל השנה בלי בעיה, יותר סטרילי ויותר טעים. תרגישי טוב!

דווקא אכלתי בבורגר קינג

ומה זה נהניתי... אכלתי לחמניה עם עם עוף וצ'יפס, כמו גדול. (טוב, בסדר. אכלתי מנה של שלוש לחמניות של עוף....)

hadmic

New member
פיצה ללא גלוטן בסבארו ופיצה מטר

לידיעת כולם השנה נטורל קייקס לא מכרה תחתיות פיצה לכל רשת פיצה מטר וסבארו, אלא רק לסניפים שלהם בפתח תקוה. בשנה שעברה מכרנו לשתי הרשתות בכל הארץ מיכאל נטורל קייקס

shirili

New member
ממש מגעילה הפיצה שלהם

שילמתי עם מטר 93 שח הבצק דוחה, הגבינה מפוזרת בקמצנות והזיתים בכלל אין מה לדבר!! על 1/4 מהפיצה היו אולי 7 זיתים ובצד השני גם כן התקמצנו משהו מחריד!

באמת לא פיצה טעימה במיוחד...

נועית7 התלהבה, וגם אני, אבל רק בגלל שזאת היתה הפיצה הראשונה שלי מזה כבר הרבה מאד זמן. הבצק היה דווקא טעים, אבל הגבינה היתה ממש מוזרה. זה לא מנע ממני לאכול 7 חתיכות

בפיצה מטר-סלסה בנתניה

יש פיצה מעולה כל השנה... לטעמי היא יותר טובה (משמעותית) מזו של סבארו בפסח וגם מזו של פיצה סלסה בת"א. נראה לי שנ"ק עושים את הבסיס... בכל מקרה, זה הפסח הראשון שלי מזה כמה שנים שבו אכלתי בפיצריה (סבארו) רק פעם אחת...
בשנים קודמות פשוט עברתי לגור לפסח בפיצריה כלשהי... ועכשיו בזכות הפיצריה הזאת בנתניה, פיצה זו כבר לא אטרקציה כזו גדולה.. לזה קוראים צרות של עשירים, לא??

למעלה