אני עם נטוויז'ן גמרתי

אני עם נטוויז'ן גמרתי

וגם אדאג שעוד הרבה אחרים יגמרו איתם ובעיקר לא יתחילו איתם

נטוויז'ן מושחתים שקרנים וגזלנים

מלבד שגזלו את כספי גם עשו לי טרור ועגמת נפש. אם היתה לי הקלטה של שיחת ההתחברות איתם הם היו משלמים בגדול.

הבהרה

הם התקשרו להבהיר שמדובר בחיוב יחסי על מספר ימים שגלשתי, קצת קשה לי להאמין אבל נמתין לחודש הבא.

אבזץ

New member
הם בהחלט זונות.

הבעייה שכל חברות האינטרנט כאלו. לפני שבוע שילמתי 1600 ש"ח לבזק בינלאומי על חוב של 300 ש"ח. הם תבעו אותי בבית משפט ובמעמד צד אחד חוייבתי לתשלומי כפל האלו. הדואר הגיע אל בית הורי ושם לא הייתי חמש שנים.... חייבים לבטל את הליך הדיון המהיר שנעשה בתביעות התאגידים האלו. זה לכשעצמו שערוריה הזועקת עד לשמיים. לא ייתכן כי משפטם של אנסים ושל רוצחים יימשך שנים רבות בעוד שתביעות תאגידי ענק מול לקוחות חסרי יישע יתנהלו בתוך חודש-חודשיים. מדינה מטורפת ומושחתת...

Moon rise girl

New member
אם זה פס"ד שניתן במעמד צד אחד

אתה יותר מרשאי להגיש בקשה לבטל אותו, כי לא הייתה לך אפשרות להתגונן ולהביא את הצד שלך, וזה גם מה שאנשים עושים ברוב המקרים. השופט מבטל את פסק הדין וקובעים דיון חדש.

מובחרת

New member
נצל``ש: דירות סטודיו להשכרה במרכז.

דירות סטודיו בנות חדר אחד/ שני חדרים. ברח` בן גוריון, על גבול רמת גן- בני ברק. 054-5990014. נ.ב. אין לי קשר לזה.

פנדיאני

New member
חדר שינה אחד בלבד

והוא יקרן פחד. לוקח 700 דולר לדירה של חדר שינה+סלון. זה כולל כבלים וריהוט ומים/חשמל וכו' וכו', אבל עדיין יקר רצח לאדם בודד. [מבוסס על שיחה שהרגע ניהלתי איתו]

מובחרת

New member
ברצינות???

חזיר זה. אני משלמת 400$ על דירת 2 חדרים חדשה לגמרי! לא חשבתי שאנשים מעזים לבקש יותר. אז, תודה שהבאת אינפורמציה.

Moon rise girl

New member
אני עם אורנג' גמרתי

רק שהם לא נותנים לי ללכת, לוקחים ממני כסף על כלום וגורמים לי לעוגמת נפש באופן כללי. בשביל לעזוב אותם הם רוצים ממני 10,800 ש"ח על 4 מכשירים תקולים שהם לא הצליחו לתקן.

למעלה