אני עם וולרשטיין !

אני עם וולרשטיין !

זכותו של כל אחד גם אם הוא מתנחל להגן בכל האמצעים החוקיים על ביתו על רכושו ועל מה שהוא מאמין שיקר לו. ומי שפוגע בדמוקרטיה הם אך ורק אלה המנסים למנוע ממנו זכות יסוד זו. ומיהם אותם אלה המחבלים בדמוקרטיה ובזכויות היסוד של אזרחי ישראל? הליכוד והעבודה והתקשורת וכל תומכיהם ובעצם כל הציונים. . היום זה המתנחלים. מחר זה את אתה ואני.

ריאליסט

New member
וכשהפלסטינים באים ואומרים,

שצה"ל הוא צבא נאצי-וגם הם רוצים להגן על רכושם ואדמתם,זה בסדר??? מר וולרשטיין לא יחנק (למזלו) בתאי הגאזים ,כאשר יאלץ לפנות את ביתו. את משפחתו של מר וולרשטיין לא יגרשו לגטאות אפלים במזרח ,אם ייאלץ לפנות את ביתו. את ראשו של אביו של מר וולרשטיין לא יפצפצו בכדור אקדח מול בור ביער נידח אם וכאשר יפנו אותו מביתו. את אימו של מר ולרשטיין לא יאנסו... את אחיו (אם יש לו),לא יעבירו סדרות של ניסויים "רפואיים" ע"י "רופאים" כמו מנגלה,אם... ואפילו - כן אפילו לא יסבלו מר וולרשטיין ומשפחתו:לא מחרפת רעב,לא מסבל של פליטים ,לא מטראומות של דורות ומאשפוזים פסיכיאטריים לעתים,אם יפנו אותו מביתו. אז השוואה כזאת היא מעשה נבלה,ואני רק בשל השוואה כזאת,לא הייתי תומך במוסריות מאבקם של המתנחלים.

אתה בא בטענות לפנחס וולרשטיין

ועושה בדיוק את מה שאתה מטיף נגד? זה מזכיר לי שמישהו צורח תהיו בשקט.

ריאליסט

New member
האם יש סילוף במה שאני אמרתי?

תיארתי בצורה מדוייקת (וכללית מאד) את האסון שעבר על היהודים בשואה. הדגשתי בכך שאין כל דמיון בין עקירת ישובים לבין משהו מהשואה. הוכחתי שהשימוש שמר וולרשטיין עושה בשואה,אינו יכול להיות אמיתי,אלא נועד לעשיית רעש. אני לא השתמשתי בשואה נגד (או בעד) כלום. אז מה אתם מקשקשים???

למעלה