אני על פרשת דרכים

אני על פרשת דרכים

שלום אני חדשה פה, מבקשת דעות ונקודות השקפה נוספות לאיך אני ממשיכה מכאן... ולהבנה רחבה יותר ביני לבין עצמי מה אני עושה עם עצמי ... אני בת 32 נשואה בקרוב 5 שנים. בן זוגי מבוגר ממני בשנתיים יש לנו תינוק מתוק ואהוב בן שנה וחצי. הרקע הוא כזה שיצאנו לפני החתונה בערך שנתיים ואז החלטתי שלא מתאים לי וחתכתי.הוא המשיך לחזר אחריי בלהט ולבסוף השתכנעתי ועשיתי סוג של פשרה. התחתנו. בדיעבד גיליתי שהיו לו תיבות קוליות,ת"ד סודית,ומודעות הכרויות בעיתון. בפעם הראשונה שגיליתי את זה חרב עליי עולמי התכנסתי פנימה. זה היה בערך שנה אחרי החתונה.היה משבר ענק. הוא ביקש סליחה התחנן לדף חדש לעוד צ'אנס. נתתי לו כי פחדתי מכל אופציה אחרת.כעבור פרק זמן של אולי שנה וחצי שוב גיליתי אצלו את אותם סממנים. אין לי הוכחות שנפגש עם בחורות או שהיו לו רומאנים אבל יש לי את המודעות שלן..וראיתי חשבונות טלפון מנופחים ופרטי תיבת דואר שכמובן לא אמר עליה.וכידוע אין עשן ללא אש. לפני יותר מחצי שנה בנסיבות לא צפויות גיליתי שרכש מכשיר סלולרי חדש ובו היו מספרי טלפון של לא מעט בחורות. הוא תמיד מפחית ממה שקרה. טוען שרק דיברר ולא נפגש. מאז עברתי תקופה של ממש דכאון אמיתי! אני בחורה שאוהבת לצחוק לשמוח להנות לחיות את החיים וחגוג את הדברים הטובים בהם. אני חושבת שסוף סוף הגיע תקופה שיש לי אומץ לקום ןללכת. הוא הביא עלינו מצב כלכלי קשה בכך שרכש מעל הפופיק בלי ידיעתי וכרגע יש לנו להתגבר על הפאן הזה . אין לי מושג איך בתכל'ס מתגרשים. אני חולמת על היום שאהיה שוב חופשיה ומאושרת,כמובן שעם התינוק איתי. אשמח לקבל פידבקים ועצות מעשיות מאיפה מתחילים... אמנם זה נשמע שהחלטתי סופית להתגרש אבל אני עדיין במקום של התלבטות קשה הפחד מאיך אסתדר משתק..ועם זאת הרצון לחיות חיים יפים ומאושרים חזק מאוד אצלי. תודה מראש למשיבים.. מעצבת החלומות

מעצבת החלומות שלי,

נתת לו אין ספור צ'אנסים. הגיע הזמן לממש את חייך. אל תכנסי עימו לעימותים. תתחילי לפעול, לכי לייעוץ אצל עו"ד, או לכי לנעמת. שם ינחו אותך מה לעשות. לא ציינת אם את עובדת. זה חשוב. כי אז תוכלי להתחיל לדאוג לעצמך. בכל זאת יש לך בסיס להתארגנות חדשה. כמו שזה נראה, חבל על הזמן שלך. לחיות עם כזה רמאי ודאי לא מתאים לך. אחרת לא היית פונה לכאן. היות והחלטת סופית שאת רוצה להתגרש, לא נותר לי אלא לחבק אותך ולחזק אותך ולומר לך החלטה נבונה. עדיף לך להיות חפשייה ומאושרת מענשו של זה. בהצלחה לך.

seeyou

New member
אומרים שהדשא אצל השכן לא ירוק יותר

...............הוא רק מטופח יותר טוב. מאחר ואת כבר בחנת את המשך הזוגיות מה שנותר לפנות לבעלי מקצוע בפס הכחול בדף הראשי של תפוב יש מדור "קישורים". זאת רק דוגה של אתר שיכול לעזור לך: http://gerushin.co.il/site/index.asp בהצלחה יוסי

אתינקה1

New member
מעצבת חלומות יקרה

במובן מסויים ומבעיות אחרות את מזכירה אותי. ברצון שלך לחיות ולהנות מן הצד היפה של חיים. יחד עם זאת הפחד מהגירושים ומכל ההליך הכרוך בכך קצת משתק. תני לכל הנושא להתחלחל בתוכך בלי לחץ אני בטוחה שגם אני וגם את בסוף נגיע להחלטה באופן שלם וללא חרטה. וזה הכי חשוב. אולי פעם אני יספר גם לך. עכשיו רק הגבתי לבעיתך האישית. היי חזקה אחותי

מעצבת..

רק את יכולה לבחור באיזו דרך ללכת בצומת הדרכים שנוצרה לך אנו יכולים רק לייעץ, להעלות נקודות למחשבה, אבל את יודעת יותר טוב מכולם את המצב הקיים אצלך, אצלו, את היתרונות וחסרונות.. לפי מה שלמדתי על החיים, לדעתי- קשה לו לוותר על המיילים, על הבזבוז, על השיחות עם הנשים האחרות שכן זה מוסיף לו אנרגיות, וחשקים שהוא לא יכול להגשים איתך לרוב הנטייה- זה לחזור על ההתנהגות ולהמשיך להתקשר, לדבר או אף להפגש ברור שיכחיש, הוא לא רוצה שתפגעי ויותר מזה הוא לא רוצה לפגוע בתא המשפחתי ולפרק אותו אבל אחרי שיבטיח להפסיק, אני מאמינה והמציאות מחיכה שהוא יחזור על זה, רק פעם הבאה יהייה יותר זהיר.

../images/Emo4.gif../images/Emo51.gif

תודה לכל מי שהגיב/ה אני יותר ויותר מאמינה שהרצון שלי הוא לחתוך את הקשר הזה. יש הרבה פחדים ...וסימני שאלה... אבל אני אופטימית יודעת בתוכי שאהיה חזקה שהיקום יתמוך בי... רוצה קודם להתגבר על הלבטים הבלתי פוסקים. תוהה כמה זמן בערך לוקח מהרגע שמגישים תביעה ועד הגט <במידה שהכל הולך חלק>?

עלמה 05

New member
לחתוך

וכמה שיותר מהר ולפני שהוא מסבך אותך עוד יותר כלכלית ונפשית. באשר לקטע הטכני אני מציעה לך לשים יד על כמה עדויות מרשיעות לבגידות על מנת שאלו ישמשו אותך בבית הדין הרבני במידה ויהיו בעיות להשיג את הגט. בשקט ובלי לדווח לו פני לעזרת הגוף המשפטי של נעמ"ת. הגט יכול להיות עניין מהיר למדי, משהו בסביבות החודש אפילו,אם אין מחלוקות מעכבות.בהצלחה בהגשמת חלומותייך!

למעלה