אני על סף שבירה

• פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
אני על סף שבירה

ארנון אני נשברת, ניסיון אחר ניסיון.... ולא מצליחה אני לא תופסת את עניין האנטרנט אני מרגישה שאם לא מראים לי ויזואלית- אני לא מסוגלת לעשות את הפעולות המחשב הוא כלי נהדר למי שיש חושים לכך כנראה שבגילי זה כבר מאוחר. אם לא אמצא משהו שישב לידי כשאני מול המסך- אני אפרוש מהמערכה

וינונה

New member
היי, היי - מה זה פה ../images/Emo35.gifתבוסתנות../images/Emo35.gif

תגידי מה הבעיה וננסה לעזור. אנחנו עונים גם לשאלות טיפשיות...

כוכה

New member
zogu - לטשרניחובסקי../images/Emo24.gif

תחזקנה ידי כל אחינו המחוננים עפרות ארצנו באשר הם שם אל ייפול רוחכם עליזים מתרוננים בואו שכם אחד לעזרת העם!!!! לכולנו בעיות הבנה במחשב, וגם אני לא בדור שנולד עם זה והכל יודע. לאט לאט והכל יבוא על מוקומו בשלום, ועוד עם "סבא" טוב כמו ארנון. DON'T WORRYֱֱֱ

אני באמת לא מבין... ../images/Emo142.gif

הלוא הצלחת בעצמך למצוא רשומות ב - JRI-Poland. שאלי כאן את החבר'ה כמה זמן לקח להם לעשות זאת, ותביני שאת לא בודדה במערכה, רק שרובנו כאן התנסינו קצת... זה הכל... אין לך מה להתייאש, אנחנו כאן בשביל להראות לך. הרי התיאור שנתתי לגבי החיפוש שם - הוא בדיוק מה שאת עשית, אחרת לא היית מגיעה לתוצאות
ואגלה לך סוד של "מאחורי הקלעים": מדי כמה זמן, אני מקבל הודעות בדואר אלקטרוני מאנשים שראו את הפורום, אך לא מצליחים "להיכנס אליו" או לכתוב הודעות. חלקם מתייאשים. את הצלחת לעשות זאת, לכן דעי לך שיש רבים שעבורם זו לא משימה פשוטה
ובידיעה שתישארי איתנו, ארנון

ornan

New member
לפני שנה

כשחברתי לפורום, ידעתי רק יישומי מחשב די בסיסיים, הקלדת מסמך, שיטוט בסיסי באינטרנט, עברה שנה.... הטכנאי ש"צנתר" לי את המחשב, אמר שהוא מוכן לקבל אותי במשרה חלקית להדרכה. ואני עדיין רחוקה מאוד מהמומחים. וכל זאת, רק כדי לחזק אותך ולומר: צריך הרבה סבלנות ועוד יותר פשוט לנסות פעם ועוד פעם לעקוב אחרי כל ההודעות שבפורום, חלקן הגדול מכוון איפה, איך ולאן ובעיקר לא להתייאש, ולא להתבייש לבקש עזרה (גם מאחורי הקלעים- כמה פעמים שעשיתי זאת) בהצלחה

א77

New member
ואני לא נשברתי

ובכל מקרה כשיש שבר, קופצים למיון ושמים גבס.
פשוט לא קלטתי מה הבעיה. הגיל? האינטרנט? צריך חושים מיוחדים? צריך נהג תומך, כמו שהחוק מחייב לנהג חדש? אז אני איני צעיר. חושים לאינטרנט ולמחשב אין לי. אם מישהו יישב לצידי כאן, אז רק אתעצבן
ו... אני יכול להבטיחך, שלא למדתי על האינטרנט מאף אחד. קניתי מחשב, התחברתי בצעדי צב. ולראשונה לראשונה ראיתי אינטרנט, וגלשתי מהמחשב החדש שלי. גלשתי ללא מצופים וללא מפרשים. רק אני ועשרת אצבעותיי. הבנתי שאלה היודעים טוב ממני, למדו זאת בעצמם, ואף אם הם למדו מזולתם וזולתם מאחרים, הרי הראשון שגלש, לא למד מאף אחד אחר. אז לא להישבר, ולא להיסחף. ככדור הרגעה, יש לי במחשב דיי דברים אחרים, עד שאירגע ואנסה להמשיך ולהתמודד. ובכלל איך אפשר לוותר על חבר'ה נפלאים שבפורום??? ב ה צ ל ח ה

אל דאגה קחי את הזמן שלך והדברים ...

פשוט יזרמו מאליהם,לי לקחה לפחות שנה תמימה עד שהצלחתי להבין את רזיו האלקטרונים של האינטרנט וגם עד עכשו אני מגלה כל יום עוד דברים שלא ידעתי
שלך חנה גונן

למעלה