אני לא חושבת שMAAG זו איזו פרה קדושה...
כן, זה שיר שהכי קשה לשמוע בעולם, בגלל גרשת האקפלה ובגלל התיאור הגרפי של הכל, אבל אני לא חושבת שצריך עדיין לקחת את הגרסה הזו ולהוציא אותה מפרופורציה בגלל שזה MAAG. וזה שהיא משנה את ה"פרספקטיבה על האונס", לדעתי אי אפשר להזדעק פתאום על הגרסה הזו- הרי כמעט כל LE זה על האונס+ שירים לא מבוטלים שהגיעו אח"כ. היא הרי כמעט תמיד כותבת מהכאב שלה, ואם היינו מסתכלים על כל השירים שלה ככה, אז היה אסור לה לגעת בכלום, ולא לשנות שום גרסה?! אני כ"כ לא מסכימה עם זה. מה גם שסליחה, אבל אם מסתכלים על זה ככה, גם באלבומים עצמם יש לא מעט שירים שהליריקס והלחן שלהם מנוגד, והם השירים שאני בהרבה מקרים גם הכי אוהבת בעולם! הרי כשיש שירים כמו דה וורנג באנד, פלייבוי מאמי, טקסי רייד ועוד, כאלו שבהשמעה ראשונה נשמעים כיפיים ואז מבינים את הליריקס, פה אף אחד לא צועק, אלא דווקא אוהבים את זה. עכשיו, פתאום כשהיא עושה משהו הפוך, היא לא מתחברת לליריקס?! מה גם שפיפ זו לא קלייד שמקפצת על עננים, אלא זו שזועמת ולא שוכחת ולא סולחת על מה שעשו לה. ולגבי הסכין- שוב, גם לדעתי זה היה מוגזם, אבל אם בכל החלק הראשון בכלל התייחסת לביצוע ולא ל]רופס (בעיקר בכותרת) אז אני אעזוב את זה...