אני על סף דמעות

אני כל כך, מאוכזבת.

נראה לי שאכזבה זו המילה. אני לא יודעת. כאילו, מה זה הגימיק המטופש הזה. זה לא אמור להיות בערך השיר הכי אישי שלה? רוח ההלאווין נכנסה בה חזק מדי. אני פשוט בהלם. היא אמרה שהיא לא רוצה להיות פארודיה על עצמה, אבל היא כל כך כן (כפול חמש). ולא מזמן, בדיון שפתחתי אמרתי שהיא מנותקת רגשית ואף אחד כאן לא הסכים. אני חושבת שהרי לכם ההוכחה. כואב לי לראות את זה. כואב לי לחשוב שזה מה שהיא עושה עכשיו. שככה היא חושבת שהיא אטרקטיבת, או לאדעת מה. אז תודה על ההשקעה והאביזרים טורי. אבל לא תודה. -אאוץ'.

northern lad2

New member
טורי מדברת על ההופעה בשיקגו

רציתי מאוד להגיב על כל הקטילות שהיו כאן בנוגע להופעה ההיא. אני באופן כללי תומך נלהב של טורי כמעט בכל דבר שהיא תעשה ובאמת מאמין שהיא אדם רגיש וחכם מספיק כדי לא לעשות שטויות בהופעות. מכיוון שמאוד התעניינתי בסוגיה וניסיתי למצוא הגיון בדברים, חיפשתי ב Undented תגובות על ההופעה והגעתי לבלוג של בחור אחד בכתובת הוא דיבר עם טורי ב M&G של ההופעה אחרי שיקאגו על הנושא וסיפר לה שהוא זה שצילם את ההופעה ועל כך שהיו לה המון צופים ביו-טיוב. והנה זה מה שהיא אמרה לו: I went on to tell her how bad ass her show at the Vic was in Chicago. She said it needed to be done. I told her I was glad I caught Me and A Gun on video so everyone could see. her eyes got big, "You're that guy?!" "Yes!" "Ali, come here - this is the guy who filmed the You Tube video." She helped up the poster flat and said to me, "Did you know it was #2 most viewed?" I said, "Yes, did you know it has over 175,000 views?" It was funny in a way. Then we talked about the importance of that performance. How she was glad one of the dolls (Pip) could portray it in that way - not as a victim when Tori sings it. But in a way where she is taking a stand against rape and violence. She went on to say how she was glad it made people upset and uncomfortable because we have all become so conditioned and comfortable with rape. We've become numb to it. We wrapped it up after a couple high-fives and hugs and I quickly asked, "where is Not David Bowie?!" She smiled and said, "We are practicing - it will come!" א בעצם היתה כוונה מאחורי ההופעה הזו- להראות צד אחר של התייחסות לאונס ולהראות שאין דבר כזה פרה קדושה (כמו שנדמה ושירה אמרה ובצדק) גם לא שיר אישי על אונס. כל סיפור ניתן לספר בכמה דרכים וכל פעם הוא מקבל משמעות אחרת. תקבלו את זה או לא, אבל להאשים את טורי בזה שהיא עושה פארודיה על עצמה.... אני לא בטוח בכלל.

shiray

New member
חיחי גם רינת, מיכל ואנוכי דיברנו על הבחירה

דווקא בפיפ, שמראה את הכעס והעצבים על האנס, וזה שבא לה להרוג אותם... וגם אמרתי שזה בניגוד לזה שטורי לא הגישה בסוף תלונה במשטרה... אני מרגישה כה חכמה

rfranko

New member
ממש תודה, שמחתי לראות את זה

וגם לדעת שאני לא היחידה שחשה כך

רעוּת

New member
טורי כבר לא ../images/Emo16.gif.

ואח"כ אומרים שהזמן לא מרפא
סתם אנשים פסימיסטים
סורי על הציניות וזה
אבל זה צילק את נפשי יותר מריין

noosh

New member
:/

כאילו. לא יודעת. בהתחלה עוד זה הרגיש כאילו היא שרה ואז זה סתם נהיה, סתם כזה. לא יודעת, היא די פספסה א תעצמה פה, כאילו שהיא שכחה מאיפה היא כתבה את זה, או כמה יש בשיר הזה כשהוא ככה, מילים והקול שלה.

The Pele Files

New member
למה אתם כ"כ קשים אתה?

לי נראה שזה מאוד קשה לעלות על הבמה כל כך הרבה פעמים לאורך כל כך הרבה זמן ובכל הופעה, בכל רגע, בכל שיר, בכל אמירה, להיות מאוד אישיים. נראה לי שבשלב כלשהו בן אדם (טורי) צריך להתנתק מזה ולהעביר הופעה בתור הופעה, ולא בתור יומן אישי. ונראה לי שהביצוע הזה של Me and a gun דווקא משרת את השיר... וחוצמיזה, לאורך השנים וגם עכשיו, היא כל כך מפרגנת וכ"כ אוהדת למעריצים שלה, שאנחנו יכוים קצת לפרגן לה... לא? היא, הרי, נתנה לנו כ"כ הרבה...

הייתי פשוט לא עושה אותו בהופעות אם לא

הייתי מרגישה לנכון. זה מאבד מעצמו. שיר נכתב בשביל המטרה שלו, לא בשביל להתבלות. חבל, לא? אבל תכלס, מי אני שאומר "הייתי" ו"הייתי"... אנחנו לא היא ומי יודע איך אפשר בכלל להתמודד עם כל זה... וכן, כולם[נו:/-] מאוד קשים איתה לאחרונה. לא יודעת. האמת שלהתרגל לטורי בכלל זה קשה אז להתרגל אליה כשהיא משתנה.. לא יודעת. אבל זו באמת קצת הרגשה של משהו שגורע מעצמו. שכבר דיי וזהו, פרשי בשיא ביצ'. טוב, לא ביצ'. אבל אוף. חבל. טוב, דיי, אני אוהבת אותה בכלל.

rfranko

New member
פיפ הבתזונה

טוב אני לא חושבת שזה כזה נוראי, כאילו מלבד הפרופס שהיו לא במקום בכלל הביצוע היה מאד עוצמתי ומחשמל. למרות שאינספק - הוא לא מתחרה בעוצמה של הביצוע ה'רגיל' אבל בעיני זו נקודת הראות של פיפ הבתזונה [שמה בישראל] ככה הצד הזה של טורי רואה את זה, ואולי נמאס לה לשבת בשקט ובא לא לבעוט בכמה ישבנים סך הכל עוד וורסיה, לא צריך למות מזה [אוף, היא תמיד עושה משהו מיוחד בשיקגו] או או או מישהו שם לב איזה שרירי ידיים

ביצוע מזעזע לחלוטין!

שתחזור לשיר במקומו את בלוד רוזס ראיתם אבל שהיא שרה בהופעה ב5/11 בשיקגו את Raspberry Swirl בתור סנטה??? ענק!!!

shiray

New member
יש לך לינק במקרה?

וסנטה בכלל ענקית! קרול שלה גם מדהים לגמרי!!!

shiray

New member
לא יודעת כ"כ איך לקחת את זה...

אז כן, ברור ברור ברור שהגרסה הרגילה פי 498579 על זה, והפרופס היו לא במקום. א-ב-ל, אני עדיין לא מסכימה עם כל ההספדי טורי האלה. זה שבכל פעם שהיא עושה איזו הופעה לא משו, מראים קטע ישן ומציגים את זה כאילו רק שם היא התחברה לשירים שלה ועכשיו היא סתם. כ"כ כ"כ לא מסכימה עם זה. ולראיה- היא עשתה את MAAG באוסטרליה בטור הזה, ועשתה אותו מדהים! ברמה שלא האמנתי שקיימת. אז כן, לא ראו את הפזילות כאב שלה כמו ברייןן, אבל היא כן הפסיקה באמצע כי היא לא יכלה יותר, וזו כן היתה הופעה אינטנסיבית ברמות קשות (לצערי, לא העלו אותה ליוטיוב, אלא הורדתי אותה מפורום יססייד. פרסמתי פה את הלינק מתישהו). מבחינתי היה אפשר לראות את ההופעה הזו מול ההופעה בקנברה ולשאול בול את אותה השאלה על טורי. ולגבי הביצוע עצמו- לדעתי הוא לא זוועתי כמו שאנחנו עושים אותו, אבל הפרופס באמת הכי לא במקום שיש. ראיתי את הקטע ושמעתי אותו, ואמרתי "טוב נו, פיפ, זה באמת ביצוע שמתאים לה" אבל אז כשהיא הוציאה את הסכין אמרתי "אוקיי, משהו פה לא בסדר"... ואני אוהבת את זה שטורי לוקחת סיכונים, ומתמסרת לדמויות החדשות שלה, כי זו באמת גרסת פיפ ב100% מבחינת השואו והעצבים על ה$#%$%# שאנס אותה. רק חבל שהיה את הסכין והאקדח, שהיו גימיק זול.

וואי די,אני שונאת ת'דמויות האלה כבר$#^$*&)&*!

יא אללה,נמאס עלי,באמת ! בא לי לשרוף לה את כל הפאות והבגדים המנצנצים,את כל האביזרים למיניהם, ופשוט להשאיר אותה "ערומה" ולא לתת לה ברירה אלא להישאר ככה, ולשיר הכי פשטני שיש . אוף,די, אני מתוסכלת=\

Applebite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למרות שהייתי זורקת עליה איזה ג'ינס וטישרט

yuval k

New member
כשראיתי את השרשור חשבתי שהיא מתה או משהו |:

זה שהיא פארודיה זה ידוע.

yuval k

New member
עכשיו כשראיתי את זה

תכל'ס, אם היא היתה יורה, זה היה הרבה יותר מגניבוש־על.

למעלה