אני עייפה טוב זה לא קשור לאי אר אבל אני ממש ממש עייפה
ה המממ New member 17/11/02 #2 אז מה דעתך ללכת לישון? שמתם לב ששוב יום ראשון? מה יהיה? צריך לבטל את היום הזה, עד להודעה חדשה... מה שלומכם? יומטוב ושקט שיהיה לנו!
אז מה דעתך ללכת לישון? שמתם לב ששוב יום ראשון? מה יהיה? צריך לבטל את היום הזה, עד להודעה חדשה... מה שלומכם? יומטוב ושקט שיהיה לנו!
מ מיכל ק New member 17/11/02 #3 הלואי והיום הזה היה יום חופשי, הייתי מאוד רוצה לישון אבל אני בעבודה. נראה לי שאני אחפש דברים מעניינים לשים כאן בפורום
הלואי והיום הזה היה יום חופשי, הייתי מאוד רוצה לישון אבל אני בעבודה. נראה לי שאני אחפש דברים מעניינים לשים כאן בפורום
ה המממ New member 17/11/02 #4 מעניינים...? תחשבי בכיוון רומנו... אוף, אין לי כוח ליום הזה! אני צריכה עידוד...
ה המממ New member 17/11/02 #6 ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
G ~*~gaL New member 17/11/02 #10 גם אני... אני מתה לישון אבל יש לי עוד שיעורים בפיזיקה לעשות... יאאאאק.. אאאאאבל קיבלתי 100 בכימיה אגב, יש אי. אר. היום ב18:05 בMBC!
גם אני... אני מתה לישון אבל יש לי עוד שיעורים בפיזיקה לעשות... יאאאאק.. אאאאאבל קיבלתי 100 בכימיה אגב, יש אי. אר. היום ב18:05 בMBC!