אני עייף

havlaz

New member
אני עייף

אבל משום מה אני ישן יותר מדי הלכתי אתמול לישון ב1, קמתי ב11 לקול טלפון שמזכיר לי שאני די מפספס את הפגישה שיש לי עם מנהלת בית ספר.. חזרתי הביתה לאחר שרבתי עם כמה אנשים, אכלתי והלכתי לישון ב4 עד 6. קמתי, הלכתי לפגישה עם לקוח, אז למטה לעשות פגישה עם מישהי ששוקלת להצטרף, בדקתי בנושא שיעורי נהיגה (רבאק, עוד מעט אני בן 18 ועדין לא התחלתי), וחזרתי הביתה.. וכל היום אני עייף, לא יודע ממה! רבאק! אוף.. עכשיו נוסיף לזה את העצבים שהמסע לפולין שלנו חוזר יום לפני הבחירות, ואפילו רוצים להוזיז אותו כמה ימים שיפול על הבחירות. הלווווווווווווו, כאילו איך אני יכול לפספס את הבחירות?!!?! על זה לא חשבו במשרד החינוך!? ואם זה לא מספיק, הגעתי למסקנה שאני שונא חברות אכסון. אני כל היום רב איתם.. אני צריך שרת פרטי. עד פה הרצונות. הספרייה שלי די מתנדנת גם עכשיו.. צועקת (וגם אמא ואבא למען האמת) "הלוו, איציק, כאילו, מדי פעם צריך קצת לסדר את הדברים?!" מסכנה.. כל שבוע אני לוקח את כל החוברות, הדפים, הספרים, הכל דוחף אליה היא עוד שניה קורסת.. וגם עכשיו כל החדר מבולגן. בקיצור, אני מת מעייפות, אין לי כח, ויש לי מלא דברים לעשות.. אוף אוף. אני צריך חופשה (שאליה הפעם אני לא לוקח מחשב ועובד בכל שניה פנויה שיש) וגם שרת פרטי. הסדר לא משנה.

dors

New member
../images/Emo11.gif תומך

רק יש לי שאלה.. קראתי את הכל ולא הבנתי מי זה איציק...חבר שלך

havlaz

New member
../images/Emo46.gif

אני רואה שהפכתם את "סמלמין" לשמי הראשון יודעים, יש לי גם שם פרטי.. דההה

havlaz

New member
חוץ מזה, מזאת אומרת תומך?

תתרום 20 דולר חודשי לשרת

Admini

New member
אתה יכול לאחסן אצלנו

אנחנו רוצים מזמן כסף להחליף את השרת ואת מ"ה ל-2003

havlaz

New member
אתה תהיה נחמד

ותיתן לי כל מה שאני אבקש?
אני מאכסן 6 אתרים כרגע

roee

New member
אני אהיה נחמד

ואתן לך מה שאתה מבקש. אתה מוזמן ליצור קשר.

למעלה