אני עייף בנשמה שלי

אור ה101

New member
אני עייף בנשמה שלי

אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו כך שמעתי. ולא לחשוב מה אחרים אומרים אבל הפיתגם הזה יוצא לי מהסכל שנישבר לי מהכל

אור ה101

New member
להיפר...

אני מרגיש תקופה ארוכה חולשה פיסית ונפשית אחד הגורמים לבעיה זו הסביבה הקרובה הגעתי למצב שאין לי כח לצחוק לשתף להיפתח לפרגן להיות אנושי לדוגמה אדם אחד שהיה כל כך נחמד אלי שאני דחיתי אותו כך זה כל מי שאני נפגש זה לא ברמת המודע אני לא יודע למה אני כזה אולי בגלל שאין לי רצון לאהוב אני לפעמים מרגיש אדם מת פעם ההיתי נותן משתף מכול הלב היום אני פוחד לתקשר אולי הפחד להיפגע היום אני מרגיש פחד לאהוב לפרגן וקשה לי מאוד לחיך מה שגורם לי להתאמץ שרואים שזה חיוך לא אמיתי ההיתי רוצה להיות מאושר שזה יצא מהנשמה שלי ללא סיבה מיוחדת

טוף, נחזור עוד אחורה..

ממתי זה נהיה ככה? אתה יודע למה זה התחיל? כלומר.. מה קרה שמאז ככה אתה מרגיש?

katann

New member
אתה מייחס לסביבתך הקרובה

גורם במצבך זה שבו אתה מתאר לא מסוגל לצחוק, להיפתח ואולי בעצם דיכאון סמוי . אתה לא מסוגל להיפתח קשור לפחד שלך להיפגע . אתה לפעמים מפחד לתת אמון באנשים כי אולי בעבר נתת ואנשים פגעו באמון זה שבו תלית תקווה להיות נחמד אליהם על מנת שאלה יהיו חבריך האמיתיים . אך הם כנראה דחו את זה, חשת שבגדו באמון שלך ונפגעת. כנראה שניסיונות כושלים כאלה עם אותה סביבה שבה אתה מצוי שברו אותך עד כי אתה מאמין שהחולשה הפיזית והנפשית שאתה חש נובעת בין השאר בגלל סביבתך הקרובה. לדעתי אתה פגיע מאוד במידה שמטה אותך לדיכאון. אתה עלול בשלב הבא להרגיש בדידות . כדאי מאוד שתשתף בני משפחה ברגשות שלך ותספר להם מה עבר עליך . וכמובן לחשוב רק חיובי. בהצלחה ושבת שלום

למעלה