אני עזרה בבקשה...

אני עזרה בבקשה...

מישהו יכול לרשום לי פה בבקשה את כל האלבומים של ברי... את השמות המדויקים שלהם... ואת כולם בבקשה.. תודה מראש!

אז ככה

אלבומי סולו: הכל או כלום חם על הירח סימנים של חולשה נגיעות האחר בהופעה 11א. (יש לי טעות בסדר הכרונלוגי איפה שהוא כאן...)

רק בגלל שאני אוהב את מיחל ובא לי

להתקיל אותה. הנה קבל רשימה מלאה: מינימל קומפקט (להקה שברי היה חבר בה)-DEADLY WEAPONS מינימל קומפקט-עוד אלבום ששכחתי כרגע איך קוראים לו אבל יש לו ציור של כוס קפה עליו מינימל קומפקט-RAGING SOULS מינימל קומפקט-THE FIGURE ONE CUTS פוריין אפייר (צמד שברי ורמי פורטיס הקימו ושרו בו באנגלית, כמו במינימל)-EAST ON FIRE פורטיסחרוף (בשביל הטכניות ובשביל מתן: אלבום של רמי פורטיס שברי לקח בו חלק מאוד גדול)-סיפורים מהקופסא פורטיסחרוף (הפעם אלבום משותף)-1900? ברי סחרוף-הכל או כלום פורטיסחרוף-כשהגיטרה מנסרת את הלילה ברי סחרוף-סימנים של חולשה ברי סחרוף-חם על הירח ברי סחרוף-נגיעות ברי סחרוף-האחר ברי סחרוף-ברי סחרוף בהופעה (שלושה חלקים, אחד אקוסטי) מינימל קומפקט-RETURNING WHEEL (אלבום אוסף) ברי סחרוף ורע מוכיח- 11 א' פורטיסחרוף-? (אלבום חדש, צפוי לצאת בחורף הקרוב)

וזו אגב הזדמנות להזכיר

את הדיסקוגרפיה שלנו. כל מי שמעוניין לדעת פרטים על אלבומיו של הברי מוזמן להכנס לשם ולהעיף מבט (דרך המאמרים או דרך הטאגליינס) יש שם גם ביקורות על אלבומים, אם זה מעניין אתכם. ואגב שמו של האלבום של מינימל ששכחתי את שמו הוא : LOWLAND FLIGHTS

למעלה