אני עושה סקר

אני עושה סקר../images/Emo26.gif

טוב אז הינה הסקר שלנו למה אתם אוהבים את חנוכה 1)בגלל הדלקת נרות
2)בגלל החופשה
3)בגלל הסופגניות
4)בגלל הסיבה שאנחנו חוגגים את חנוכה(כלומר הנס שקרה בבית המקדש) 5)בגלל דמי הכיס
6)בגלל הסיבבונים
7)בגלל כל הסיבות

;-אוף למה אתם לא עונים לייייי../images/Emo26.gif

למה אתם לא עונים לי אני מנסה לעשות משהו מענים גם בשביל חנוכה וגם בגלל שכבר אין על מה לדבר כל-כך בגלל שאהבה מעבר לפינה נגמרה והכי מעצבן שאתם בכלל לא עונים לי הוראות: אתם צריכים לכתוב בשורת הנושא שלכם במה אתם בוחרים ובתוכן לכתוב למה(לא חייב לכתוב למה בחרתם באותה סיבה שאתם חוגגים את חג חנוכה)ואז אנחנו נראה במה בחרתם הכי הרבה אז בבקשה תענו על הסקר ואל תענו לי לפי מה שהרוב בוחר תענו לפי מה שאתם רוצים אוקי אז תענו לי בבקשה

dht160

New member
7. בגלל כל הסיבות או בקיצור

בגלל שאנחנו יהודים גיא

אני עונהההההה../images/Emo24.gifאחלה סקר../images/Emo70.gif

למה אני אוהבת את חנוכה
יש כמה דברים ממה שאמרת ויש כמה דברים שלא...ואני גם יוסיף משהו ויסביר...
1. הדלקת נרות-אין לי מושג למה.... אבל זה משעמם אותי.. כאילו ההורים מחייבים לעמוד ולשיר אחרי ההדלקה את כל השירים של חנוכה
14
שנה אני שרה אותם שירים וזה לא 14... זה 14 כפול 7... שזה יוצא....(אין לי מחשבון לידי)... בכל מקרה זה לא משהו אהוב עלי בחנוכה... אבל מה לעשות... אני יהודיה
2.בגלל החופשה- מתה על זה
זה בן הדברים הטובים בחנוכה
3.בגלל הסופגנויות-
יאאאאאאאמייייייייייייי
קצת משמין.... אבל.. מי חושב על דיאטות בחנוכה!?!?!?
4.בגלל הסיבה שאחנו חוגגים את חנוכה-לא דעת.....
5.בגלל דמי הכיס- כן!!!!! בטח!!!!
6.בגלל הסביבונים-
כןןןןןן אני מתה על סביבונים
..חחחחחח אני מוסיפה: יש לי יום הולדת
השנה היום הולדת שלי לא יצא בחנוכה... אבל בדרך כלל זה יוצא! בנר שני ולפעמים שלישי של חנוכה....

תודה רעות לפחות כמה עונים ../images/Emo26.gif

אחדים עונים לי על הסקר אהההההההה "מזל טוף" חחחחחחחחח(למתי שהיה לך יום הולדת)

מסטולית

New member
אני אוהבת את חנוכה רק בגלל........

הסביבונים!!!!!!!!!!!!!
סביבון
הסביבונים עושים לי את החג!!!! אני חולה על סביבונים.... לי ולאמא שלי יש אוסף של איזה 200 סביבונים ואני פשוט אוהבת את זה!!! ההמצאה הכי טובה של הישראלים..................................!!!! אההה ועוד סיבה שאני אוהבת את חנוכה זה בגלל שיש בחנוכה מלא הצגות ומופעחם וזה נחמד כזה... למרות שברור שאי אפשר ללכת לכולם!!! אני גם אוהבת שחנוכה זה תמיד ההתחלה של החורף המסכנון שיש לנו כאן בארץ.... זה פשוט כיף!!!!!!!! עכשיו מעונן!!!!!!!!!!!!!!

מסטולית

New member
אני אוהבת את חנוכה רק בגלל........

הסביבונים!!!!!!!!!!!!!
סביבון
הסביבונים עושים לי את החג!!!! אני חולה על סביבונים.... לי ולאמא שלי יש אוסף של איזה 200 סביבונים ואני פשוט אוהבת את זה!!! ההמצאה הכי טובה של הישראלים..................................!!!! אההה ועוד סיבה שאני אוהבת את חנוכה זה בגלל שיש בחנוכה מלא הצגות ומופעים וזה נחמד כזה... למרות שברור שאי אפשר ללכת לכולם!!! אני גם אוהבת שחנוכה זה תמיד ההתחלה של החורף המסכנון שיש לנו כאן בארץ.... זה פשוט כיף!!!!!!!! עכשיו מעונן!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo139.gifאני עוננננההה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אני האמת לא אוהבת את חג חנוכה...
אבל בכל זאת החופשה זה הדבר הכי טוב בחג
חג שמח

למעלה