אני עורכת דין

היא לא יכולה לחשוף שחיתויות

תוך כדי עבירה על חוק. הבעייה שהיא הייתה טפשה כי המחיר שהיא משלמת עכשיו לא שווה את התוצאה של חשיפת השחיתות שלה. העם הזה ממשיך כאילו וכלום לא קרה וכבר כולם שכחו ששרון היה איש מושחת אבל מה שחשוב יותר זה שהמערכת שהייתה אמורה להגן עלינו מפני המושחתות מושחתת בעצמה. גלאט ברקוביץ עשתה טעות קשה. היא רצתה לדפוק את שרון פוליטית ולא שמה לב שהוא עבר כבר למחנה שלה והשמאל לא סלח לה על כך כי אצל השמאל לא דופקים קולגות לרעיון ולדרך. אצל השמאל דופקים רק פראענקים,ומזוהי ימין אידאולוגי.

גאיה111

New member
../images/Emo45.gif

היא פשוט לא בחרה נכון את העיתונאי שלאוזניו היא הדליפה.

סוהי

New member
ג'קי,אל תנסה להתיפייף....

עורכת דין מחוייבת בדיסקרטיות.עובדת מדינה חייבת לתמוך באינטרסים של מעסיקתה - המדינה.לא היא מחליטה מהם האינטרסים או אם הם נאותים או לא. עובדת מדינה ישרה שמרגישה שדברים נעשים בניגוד למצפונה יכולה רק להתפטר!!! גלאט ברקוביץ' היא אישה בעלת עמדות פוליטיות קיצוניות.היא מעלה באמון שניתן בה ובכללי המקצוע שלה - ובכך היא איבדה את הזכות להמשיך במקום עבודתה ולעסוק במקצועה בכלל.

jackie111

Well-known member
זה ארוע שנוי במחלוקת

בפני הפרקליטה שתי ברירות מצד אחד המצפון מצד שני החוק. בפנינו ברירה אחת: אנחנו הפסדנו. מהיום לא ידעו העיתונאים מקומבינות בין השלטון לפרקליטות. יותר לא יהיו חושפי שחיתות.

nizanm

New member
עורכת הדין רצה לדיין להתריע

על שחיתות שלטונית, ומאשימים אותה בכך שרצה לדיין בהיותה בנידתה. ושאין יהודיה הולכת לרב בנידתה. נו!!!???

גאיה111

New member
תגיד, ומה יצא מזה שהיא חשפה את זה?

חשפה את החקירה. סו וואט? המשפחה ההיא נענשה? בקיצור- חוץ ממנה, שנענשה, לא יצא לנו הרבה מהחשיפה שלה. אז??? לשם מה?

גאיה111

New member
ניצן, בכל זאת היא עברה על חוקי המדי

נה, שממנה היא מוציאה את לחמה. היא לא יכולה לירוק לבאר שממנה היא שותה.

jackie111

Well-known member
אני אנסה להסביר לך

פרקליט המדינה רובינשטיין הוציא חיסיון על חקירת ראש הממשלה בפרשת סיריל קרן. בפרשה זו האשימו את שרון בקבלת הלוואות ומענקים מהמיליונר הדרום אפריקאי. התקופה לפני הבחירות הקודמון שבהן רץ אהובך אריק שרון. ליאורה גלט כושר ברקוביץ' היתה פרקליטה חשובה בפרקליטות. החיסיון שהוטל פגע לדעתה בזכות הציבור לדעת במה מאשימים את ראש הממשלה. כפרקליטה היא נציגה שלי ושלך ולכן כדי ליצג אותנו לדעתה היית צריכה לדעת שיש תביעה נגד ראש ממשלה. היא הלכה לעיתונאי והדליפה לו את הסיפור. היום זרקו אותה מהפרקליטות ומלשכת עורכי הדין. אין לה עבודה וחבריה לשעבר בפרקליטות מנדים אותה.

גאיה111

New member
ולכן, כמובן הגבתי.

ואני עדיין חושבת שיש פה אמביוולנטיות משום שאחרי הכל כעובדת הפרקליטות היא לא יכולה להתנהג "איך שבא לה" כאילו לא הוטל חיסיון.

גאיה111

New member
אגב-

לא ברור לי מה גרם לך לחשוב שלא הכרתי את הפרשה האם העובדה שאני חולקת עליך (חלקית)? כך זה נראה לפחות. בכל מקרה תודה על העידכון.

במדינות נורמליות ישנם חוקים המגנים

על WISTLE BLOWERS באותן מדינות הדת מופרדת מהמדינה ויש להם גם חוקה.

וישא"ק

ואני מאמינה שבסוף זה יקרה. לאט לאט העם הזה יתעורר ויקיא מתוכו את העשבים השוטים - כל אותם פאנאטים גזענים בורים ועמי ארצות שלא לומדים מההיסטוריה וחולי גדלות הזויים המאמינים שאנו יכולים לנהוג כצוררים ולהתעלם מהעולם כולו. הבחירות האחרונות הוכיחו שהעם הזה מתחיל להתעייף מטירופם של הרדופים ההזויים.

ניצן - כל הכבוד

לסבלנות!

nizanm

New member
מורתי יש לי שאלה :

איך אומרים בעברית אופורטוניזם?

למעלה