אני עורכת דין

jackie111

Well-known member
אני עורכת דין

במהלך העבודה נתגלה לי שמתנהלת חקירה נגד איש ציבור באשמת גניבה, ועבירות מירמה. על החקירה הוטל לפני 5 שנים חיסון. החקירה מתמסמסת. הנחקר כבר זקן וחולה. השוטרים המקורים קודמו או יצאו לפנסיה. בפרקליטות הבנות ילדו ויצאו לשבתון. לתיק נוספה אינפורמציה בפעם האחרונה לפני שנתיים כי אין כסף לשלוח חוקרים לחו"ל. צר לי אך לא אספק פרטים נוספים כי רשיון העבודה חשוב לי. אני לא רוצה גם לעבור את הזובור וההשפלה שעברה קולגה שלי. הקולגה שלי היתה היחידה ששפטו והיחידה שקיבלה עונש בתיק הזה. ולכן תשכחו מהמיקרה הזה. תמשיכו לטפל בדרגים של מנהלי לשכות שגונבים קופה קטנה.

גאיה111

New member
ואני המדינה,

אני משלמת את שכרך ואת שכרה של הקולגה שלך. את והיא מחוייבות לכן לכללים מסויימים. הקולגה שלך הפרה אותם. ועליה לשאת בתוצאות.

jackie111

Well-known member
כעורכת דין

בפרקליטות. אני מייצגת את האינטרס של המדינה. שלך ושל אחרים. אם מנסה פרקליט המדינה למסמס חקירות, חשיפתם לאור השמש תזרז אותם. חלק מהשחיתות השלטונית מתבטאת בחסיון שמוטל על חקירות. ולכן כמובן לא אפרסם מה שידוע לי על חקירות.

גאיה111

New member
ואם בכל זאת

אם בכל זאת תחליטי לפרסם ראוי שתדאגי שיהיה זה לאוזניו של עיתונאי מהימן אשר יידע לשמור על חסיונך.

מדוע התנועה לא מגינה על ברקוביץ??

עו"ד גלאט ברקוביץ באומץ לב נדיר לאחר שראתה שבמשטרה ובפרקליטות מנסים למוסס את חקירת פרשיית קריל סרל הגיע למקנה שלא תוכל לעמוד מול מצפונה ונאלצה להעביר החומר לתיקשרות על מנת שאור השמש תחטא את השחיתות כפי שאמר כבוד השופט העליון בארה"ב ברנדיש "שחומר החיטוי הטוב ביותר הוא אור השמש" הרדיפה אחריה והעונש החמור שקיבלה כולל שלילת תוארה כעו"ד זועק לשמים באותה עת באותה עבירה בנסיבות חמורות יותר ולא אידואלוגית עו"ד סבידור בתו של... מהפרקליטות כנגדה לא ננקט דבר כי היא לא התעמתה מול משפחת שרון. איפוא התנועה לאיכות השלטון למה השתיקה כל כך רועמת אחרי ישבנו של אולמרט נדחפים אבל אפילו להזמין אתחושפת השחיתות עו"ד גלאט ברקוביץ לא חשבו אפילו כי היא התעסקה עם ראש ממשלה חזק ומשפחה מיוחסת ולא עם דגי רקק??

jackie111

Well-known member
אתה צודק.

השיקול הראשון צריך להיות חשיפת שחיתויות. ההדלפה של הפרקליטה מצד אחד היתה עבירה על חוק מדינה, מצד שני היא חשפה שחיתות שהסותרה. היא נענשה בחומרה על ההדלפה אבל היתה צריכה לקבל פרס על החשיפה. התנועה היתה צריכה לטפח אותה.

nizanm

New member
ג'קי ! האם כחבר בתנועה למען

איכות השלטון, אתה מוכן לפעול להגן עליה שלא יאונה לה רע? האם לדעתך, על התנועה להגן עליה למרות שלדבריך המהממים מאוד מאוד "עברה על חוקי המדינה". היא חשפה שחיתות בצמרת! אלוהים אדירים! אז אתם טוענים שהלכה לרב בימי נידתה? אתם באמת מטומטמים? תעזרו לה ששתישרא בתפקידה באופן דווקאי!!!!!!!!! היא לא זקוקה לפרס המפוקפק והשנוי מאוד במחלוקת. היא זקוקה למשרה בה עבדה בזמן ש"היא עברה על חוקי המדינה".זה חייב להיות דווקאי!!! היא זקוקה לזה ואני זקוק לזה. אתה זקוק לזה ועם ישראל זקוק לזה.

jackie111

Well-known member
ניצן, לא הבנתי אותך.

אתה בעד הנגד או נגד הבעד.

nizanm

New member
אענה לך לאט לאט :

צריכים לעשות הכל כדי שהיא תשוב לתפקידה. צריכים לוודא שקידומה לא ייפגע. זה אינטרס ציבורי עליון של התנועות לשמירה על טוהר המידות ועל כך יש לעלות על הבאריקדות. הבנת? אם לא - אז אל תתבייש. חמוד שלי. אני יודיע להזביר גם יותר לאת.

jackie111

Well-known member
לפי ההסבר שלך. ותתקן אותי

אם לא בנתי אז אנחנו חושבים אותו דבר.

nizanm

New member
בנת נכון.

על התנועה להכריז שהיא שמה את החזרתה של הפרקליטה לעבודתה כמשימתה העליונה. על התנועה לוודא שאיכות השלטון בישראל, כשהיא נשמרת על ידי עובד ציבור, לא יהרוס את חייו ואת קידומו של אותו עובד ציבור. זה מתפקידו העליון של התנועה.

גאיה111

New member
וגם תסביר,את המרכאות שאתה משתמש

בהן, שכן היא אכן עברה על חוקי המדינה.

nizanm

New member
המסביר הלאומי למענך:../images/Emo6.gif

"היא לא זקוקה לפרס המפוקפק והשנוי מאוד במחלוקת. היא זקוקה למשרה בה עבדה בזמן ש"היא עברה על חוקי המדינה".זה חייב להיות דווקאי!!! היא זקוקה לזה ואני זקוק לזה. אתה זקוק לזה ועם ישראל זקוק לזה." יש פסיקה מנחה של בית המשפט שמכשירה פעילות חורגת חוק מצד גורמים שלטוניים. בית המשפט גם מסייג את זה במידתיות ועוד. במקרה הנדון, עורכת הדין היקרה מאוד חרגה? או קיי חרגה. היא חשפה שחיתות שלטונית!!! החריגה מתגמדת והופכת למעשה מחוייב המציאות!!! אחרת היו חונקים אותה ומשתיקים אותה והעניין לא היה יוצא לאור. הדווקאות? דווקה להחזיר אותה לתפקידה. דווקה לוודא קידומה. קווקה להעניק לה פרס ממלכתי ולא אבירת איכות השלטון או אנ'לא יודע מה.

גאיה111

New member
הפסיקה שאתה מזכיר מעניינת,

איך אם כך אתה מסביר שבכל זאת היא נענשה? למרות הפסיקה הזאת?

גאיה111

New member
אתה מקל ראש בעבירה שלה

המדינה משלמת לה משכורת אז היא לא יכולה לירוק עליה בתמורה. עם כל הכבוד.

למעלה