היקום כל כך גדול ואנחנו לא יודעים עליו כלום ככה שבטוח אבל בטוח שיש עוד צורות חיים. אבל מה שבטוח זה שאין איזה אלוהים שבחר דווקא בעם היהודי מכל בני האדם...
לא חושב שקיימת ישות אלוהית שיצרה אותנו ושולטת בנו אני חושב שאם הייתה ישות שכזו היא לא הייתה מתעניינת ביצורים קטנים ועלובים כמונו... ואם אני טועה ובכל זאת יש אלוהים, אז הוא סאדיסט לא קטן בכלל ויצר אותנו בתור חיות שעשועים שבהן הוא מתעלל אבל זה רק מה שאני חושב...
לנו צרות צרורות .כי אנחנו חסרי אונים .אבל אל תשכחי שיש אנשים שפונים גם לכל מיני ידענים .רופאי אליל .וכו .ואלו יודעים טוב טוב לנצל את המצוקות שלנו להתעשרות ומעשי רמיה .כך שמי שאין לו כסף מיותר פונה לאלוהים .כי זה בחינם .בחינם אמרתי לו תמיד גם הדתיים יודעים איך לסחוט אנשים חסרי ישע לתרומות הבטחות כישופים ועוד .
מהות האמונה באלוהים לרעה זה לא אומר שכך אלוהים רצה שבני עמו ייראו... אני מניחה שהוא בז לכל הדתיים כביכול שמה שבעצם הם עושים זה לשנורר כסף מאנשים. האמונה האמיתית באה מהלב מאהבה כנה ושלמה, רק אז האנשים מקבלים על עצמם את המצוות שנראות קשות לעשייה. אני לא דתייה אבל אני חושבת שהדת האמיתית מתחילה מלהיות בן אדם טוב לחברה...
כדי להיות אזרח טוב .נער עם נשמה .שחושב לעזור לזולת .תורם מזמנו לעזור לחלשים .לא חייבים להיות דתיים .לתרום לצהל להיות לוחם .וכו .הבעיה שהדתיים לא ממש מודל לחיקוי .ולא פעם אתה אומר לעצמיך .אני לא מאמין אבל הוא דתי .לדעתי יש לישפוט אדם במעשיו .ולא באמונתו