אני עומד לקנות

theshark

New member
../images/Emo45.gif

הכריש שולח
ליועצת.

תשובה למוסכניק הנבון

שיראה לך בבקשה אופנוע אחר כלשהו שיעבור את מה שעובר KTM ממוצע ומושמץ שכזה - ונראה את האמינות של האלטרנטיבה! אני ממתין... תסביר בבבבבבקשה למסכניק, סליחה למוסכניק, שששש... שלא שואלים מה יעיל יותר - מגהץ אדים או מכסחת דשא?

וכיון שלא תמיד מבינים גרוזינישווילי

אסביר: המוסכניק המלומד שלך בודאי מכיר GS500ים וכאלו, הוא גם זוכר שפעם לפני הרבה שנים הגיע אליו איזה מדרוב עם איזה גוש כתום מלוכלך וחבוט, ושם לכתום היה חלק שבור, צמיג גמור, קרע בכבל קלאץ´ וכו´... מה מחמוד מסיק? כתום זה לא פירמה. כתום לא אמין. כעת, ביז´ו אומר למוסכניק המלומד שלך, שיקח את ה-GS500 שהוא מכיר כל כך טוב, וישים אותו למרגלות הר הרוח, וקדימה לאוברול כללי אחרי עשר דקות. לזה גרוזיני התכוון!

זה שהיועצת בצרה "ריוחה " ולא סתם

"ריוחה זועמת" לא אומר שהיא שכחה את אהובה - אלוף גרוזיה בטקסט ובמוטוקרוס לא ביז´ו אלא בוז´לה שלה לעניין...: רק תיקון קטנטנצ´יק לבוז´ולה - פעם לפני הרבה זמן זה לא היה גוש כתום ומלוכלך ...אולי גוש לבן ומלוכלך...אולי סגול...אבל לא כתום
היועצת מוסרת לילנה

מבוז´ולה לאחותו...

1. מניח שנכנסת לעמוד הפתיחה המצוי ב"ראשי" כאן למעלה. שיזפי שם את מקומה של הריוחה הזועמת בשער השערים של פורום... 2.מה? 96 זה לא הרבה זמן? 3.ו-
מ-

זאביקDR

New member
יש קצת אמת במה שאומר המכונאי

החלקים של הKTM קצת יותר יקרים מהחלקים של היפנים (סוזוקי לפחות) לצורך הפחתת מישקל משתמשים חברת KTM באלומיניום במקום ברזל - מה שמחליש את החוזק וגם לא מתעקם אלה נישבר ואז מצריך החלפה אצל חבר שלי (KTM400EGS) היתה מחלה שכל היתהפכות לצד שמאל הידית הילוכים היתה נישברת והיה קשה לחזור הביתה כשבסוזוקי (DR350) הידית רק מתעקמת ומיד מישרים אותה מה שכן אין להשוות בביצועים בין שני האופנועים KTM זה עולם אחר וצריך גם לשלם על זה קצת יותר (ממש לא הרבה) זאביק

Asaf-a

New member
לא מדויק, ראה דוגמה

למשל בDRZ מכסי מנוע עולים כ 1K שקלים לעומת 400 ש´ בKTM המקביל להערכתי ההבדלים במחירי החלקים מינוריים. ההתרשמות שלי ש620 פחות לשימוש יום יומי בעיקר עקב הויברציות אשר מחייבות חיזוק ברגים תמידי, ב 400 המצב פחות גרוע.

זאביקDR

New member
לא מתווכח איפה שאני לא מכיר

אני מכיר את ההשוואה בין הKTM400EGS לDR350 כי את אלה אני מכיר מרכיבה וטיפול אני פשוט עושה השוואות עם חברים שלי ומכאן אני מכיר את הנתונים מה שבטוח זה שבKTM החלקים נישברים הרבה יותר מהר (מהסיבה שהם עסויים מאלומיניום) זאביק

kreka

New member
ק.ט.מ או לא?

אז ככה. בתור אחד שרוכב על האופנועים הנ"ל משנת 95 והיה הבעלים של 400 360 ושני 620,אני יכול לומר לך שאם אתה מתכוון לקנות 620 שיהיה הכלי רכב שלך,לא הייתי ממליץ,אופנוע קיצוני מדי.אם בכל זאת זה מה שאתה מתכוון לעשות,אז תלך על ה-EGS.כדאי לך לדעת שחוץ מזה שהדגם הנ"ל מתורבת יותר(אם אפשר לומר כזה דבר על 620...) הוא גם אמין הרבה יותר מדגם ה S.C בזכות עוד ליטר שמן השוכן בשלדה,וגם בזכות גל איזון שמפחית ויברציות ומונע מהמנוע מלפרק את עצמו לגורמים. חוץ מזה,מדובר על בהמה רצינית,שאם אתה פריק של כח,אתה הולך להנות ממנו בגדול. ה"טרקטור" או ה "משאית" הזו מראה אבנים ואבק להרבה מאד אופנועים...

השאלה היא לא איך הוא ברכיבה

אלא איך הוא באמינות אני אשתמש באופנוע ליום יום ואני רוצה לדעת איך מול אופנועים יפניים מבחינת אחזקה האם הוא באמת יגרום לביקורים מרובים במוסך ? האם הוא באמת יעלה הון לעומת יפני ? האם היה לך יפני ? תודה לכל מי שענה עד עכשיו

למעלה