אני עומד לקנות

אני עומד לקנות

ktm 620sc או egs620 אבל המוסכניק שלי בשנים האחרונות טוען שהוא לא נוגע באופנועים האלה והוא הזהיר אותי שהם יקרים לאחזקה הוא אומר שלמרות שהם מאוד טובים בנסיעה הם עדיין רואים המון פעמים מוסך יחסית לאופנועים יפניים ושאני יתכונן לפשיטת רגל עם האופנוע שאני יקנה ביחס ליפנים זה נכון ? ובכלל ? אני מבקש שתתעלמו ממה שהמוסכניק אמר כי אולי הוא סתם לא רוצה להפסיד לקוח ולהגיד לי באמת אם יש בהם באמת יותר תקלות גם אם קטנות ולא חשובות לעומת יפנים

XDR

New member
מתעלק על השירשור ורוצה לדעת גם

חוו"ד לגבי אמינות יומיומית אבל לגבי אחיהם הקטן של הכתומים הנ"ל 400EGS-E (מודל 99,2000 ) .

המכונאי אמר שכל הktm סובלים

מאמינות יחסית נמוכה בלי קשר לנפח שלהם או שנת הייצור

התעלמות

אתה צודק - צריך להתעלם מדברי המוסכניק שלך , שיהיה בריא. מי שטוען שאופנוע תוצרת K.T.M לא אמין - או שאין לו מושג באופנועי K.T.M או שאלו שהביאו לו אופנועים לתיקון - להם לא היה מושג איך לטפל באופנוע. תהיה אמין לאופנוע K.T.M , טפל בו כמו שצריך - שום אופנוע לא יעמוד במאמצים שהוא יעמוד בהם.

Alfa156 GTA

New member
רגע...KTM זה לא קניתי תיקנתי מכרתי?

ועכשיו ברצינות, הוא באמת אמין ?? הרי אומרים שKTM זה כמו אלפא במכוניות (כמו שGS הוא DL במכוניות...) הרי שאם הוא כמו אלפא הוא נותן מה ששום אופנוע אחר לא נותן, ביחס ישיר לעלות של האחזקה. לא ? האלפא

לא. זה לא קניתי תיקנתי מכרתי.

יותר מדוייק זה כך : קניתי DR 350 , למדתי לרכב ,מכרתי את ה-DR, עברתי ל-K.T.M, הגעתי לדבר האמיתי זה מה שהאלפא צריך לומר לעצמו עוד מעט וברצינות לומר לעצמו. מי שאומר ש-K.T.M זה כמו אלפא במכוניות לא מבין באופנועים ולא מבין במכוניות. לפעמים מר רגל שלוחה ברך דפוקה - מר לוגסי- מואיל להגיע הנה - שאל אותו אולי הוא יואיל להזים את כל השטויות האלו - ליועצת אין כבר כוח... והוזכר מר לוגסי - אז ב-ה-צ-ל-ח-ה למר רגל שלוחה ברך דפוקה בשיטפון בצ´כיה

Alfa156 GTA

New member
הכוונה היתה מאטפורית בלבד.

וזה לא מתקבל על הדעת ? KTM לא רמה אחת מעל כל השאר ? אלפא בטוח שכן. לא דיברתי על כישורי הרכיבה שלי. לא דיברתי על כישורי הנהיגה שלי (אבל מוכן לדבר), לא אמרתי שאני רוצה משהו במקום הDR שלי, סה"כ שאלה, מה קשה לא ללכת סביב ? האלפא

STIVENZ 426

New member
../images/Emo23.gif לחיננית בבנות היער..../images/Emo23.gif

שמייייח הסטיב לשזוף בהודעותייך. שמייח עד מאד. וכשהסטיב שמייח קורה לו דבר מוזר אך משפחתי ותורשתי.. אגודלו-
מזדקר לו אל על. (ולא לדאוג, זה אכן האגודל שמזדקר
) סטיב מבקש מחילה מהיועצת על שלא נכח באותו מירוץ, הוא כבר ישב בפינה והתבייש, אל דאגה.
סטיב שואל את היועצת, גם באופן כללי וגם באופן ספציפי(והיא יודעת על מה..) - מה יהיה??!? במידה והיועצת רואה לנכון להגיב במסר אישי, סטיב יבין זאת . ולמר גל סונט היקיר. זכורים לסטיב ימים של אימונים בכרמיו של יוסף לקראת מירוץ לטרון בהם אותו מר סונט שאל והתייעץ בגדולים וטובים, מהם הסיכויים שלו לפודיום.. אציין רק כי התשובות היו מפחיתות בערכה של סונט(ת) הרכיבה הנ"ל, אשר הביאה, לא יותר ולא פחות מאשר פודיום במירוץ הראשון שלה. ולאותה סונטה- (סונטה=מונח מוסיקלי למי שלא..) --> עלה והצלח יא עיוני!(כמו שהמורה של סטיב אמרה לו כשסיים י"ב...)
לאותו גל. סטיב. חוזר, וטס בקרוב.

חיזר 426../images/Emo153.gif הנגוע באופן משפחתי

ותורשתי במחלת האגודל המזדקר , זה
, א.היועצת מפנה אותך להר´ פרופ´ שיינברג - זה המכונה הפרופסור הנוצץ - אולי לו ולסוזי שלו הפתרונים למחלה...
ב.בעניין שאלתך :מה יהיה??!? היועצת טוענת שעד סיום השיטפון בצ´כיה לא יהיה כלום - אחרי זה זה יתקדם...
אופס...משהו קפץ בכף ידה הענוגה של היועצת...

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif הבין השזיף.

ונדם. עד אחרי תום השיטפון. "-נח? -מה? -פתח לרגע את הצהר, כנס בפכפוך של הפלג- זה שם. -תודה. " אגב, כמה זה יוצא בדולרים כל העסק הזה? ובתאריכים? מתי השישיה הלוחמת בדרכים טסה? מתי מתקיימת התחרות? סטיב. בור ועם הארץ. נו אז מה? שנים שלא הייתי..

GalSont

New member
תודה רבה סטיבנס ה-426 הניצחי!

באמת ,אם אני מעלה זכרונות נאמר לי שבשביל לעלות על הפודיום צריך אנוכי להתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ולרכב עוד 3 פעמים בשבוע. זה מה שאני מנסה לעשות עכשיו אחרי המרוץ - כדי שאוכל אולי לשלוח ידי (רגלי) למדרגה יותר גבוהה על הפודיום... ואולי גם נראה את הסטיבנס עם איזה מספר על האופנוע (שיגיע במהרה) מקפץ בין עצים וסלעים... אולי חתימה חדשה: בדרך לעוד פודיום מרוצה?...

STIVENZ 426

New member
מי ייתן..

מי ייתן לי מספר טלפון של מישהו שמוכר DR?. מי? מה אתה אומר? נוסיף את זה לחתימה? אולי זה יעבוד...
בינתיים, מחוסר כל. סטיב.
לך !

GalSont

New member
054262822

עמי DR 350 99 6000 ק"מ אולי חתימה חדשה: בדרך לעוד פודיום מרוצה?...

STIVENZ 426

New member
../images/Emo12.gif מהיר הסונט הזה..

.. תודות רבות לך ידידי.. אך הסטיב מחפש משהו טיפה´לה יותר ישן. עתיק יש לציין. משהו בלי סטרטר. שנתונים 94 ומטה.. אלוהי הממון והגיוס לצה"ל לא מאפשרים יותר מזה.. בכל מקרה- תודה גדולה! סטיב.

GalSont

New member
אופנועים 94:

067 - 804098 יוסי מצב טוב, מכני מעולה, באזור הצפון. 058 - 708624 לירון כחדש + תוספות + כיסוי, במצב מעולה. 054 - 557322 / 02 - 5351117 עופר אחרי אוברול, שימש כנסיעה בכביש, במצב מצוין. 058 - 464742 ליעד מצב מצוין, לרציניים 051 - 245026 ירון מושקע, מצב מצוין,לרציניים בלבד מחירון, (ירושליים) יש עוד... אולי חתימה חדשה: בדרך לעוד פודיום מרוצה?...

GalSont

New member
עכשיו שמתי לב שאתה מחפש מתחת

ל-94... אז תתעלם מההודעה הקודמת. אולי חתימה חדשה: בדרך לעוד פודיום מרוצה?...

XDR

New member
יועצת יקרה.

תני לי לחדד את השאלה, בהתעלם ממיתוסים מכונאיים מקובלים: היום אני רוכב על DR 650, האופנוע הוא כמעט ווספה מבחינת האמינות ו |טפו,טפו,טפו| {touchwood|
לא רואה מוסך מלבד לטיפולים תקופתיים. השימוש באופנוע הוא ככלי רכב יומיומי (30-40 ק"מ ביום) וכן טיולים רגועים ורכיבות "כאסח" בסופי שבוע. האשלה היא האם KTM 400/620 שצוינו לעיל יוכלו לתפקד באותה רמת אמינות או שעבור היכולת הטובה יותר משלמים באמינות מופחתת בשימוש יומיומי. במאמר מוסגר אציין כי לאחר רכיבת שטח אני בעיקר מנקה את האופנוע, לפעמים פילטר אויר ו...פחות או יותר זהו. אם ה KTM דורש טיפול נרחב יותר לאחר רכיבת שטח ובעיקר אם הוא מצריך ביקור תכוף יותר במוסך הרי שזה נכלל במסגרת אותה אמינות מופחתת עליה אני מדבר. אם יש הבדל בין גרסאות ה "קומפטישן" לדורותיהן לבין גרסאות ה EGS מבחינת האמינות שלהן, גם על זה אשמח לשמוע. בברכת ב-ה-צ-ל-ח-ה למר רגל שלוחה ברך דפוקה בשיטפון בצ´כיה

XDR יקר אף הוא

היועצת תנסה לענות לחידודך , בבקשה - בהתעלם כמובן שDR 650 ו-K.T.M בלשון ממעטת לא מיועדים לאותה מטרה - שוב ,ה-K.T.M אופנוע אמין והרי ברור שהאופנוע הוא אופנוע שטח מקצועי אז הוא דורש יותר הקפדה מבעליו , כלומר , יש דברים שבעל האופנוע יכול לעשות ע"מ לשמור על האופנוע - במידה ולזה אתה קורא "אמינות מופחתת" אז כן. ברור שהוורסיות היותר "קרביות" זקוקות ליותר תשומת לב ,אבל שוב , תשומת לב!ולא יותר מוסך וכו´. וכן ,ליועצת מוכרים אי אלו אופנועי K.T.M מהוורסיות ה"קרביות" שהיו לא רק אמינים להפליא בשטח אלא אמינים להפליא גם ששימשו את בעליהם ובעלותיהן
על האספלט ככלי תחבורה יום יומי.
הרי העוגה לא יכולה להאכל ולהשאר שלמה - אופנוע מקצועי לשטח - יש לו דרישות וצריך לספק אותן - לא תספק - הוא יעניש

למעלה