אני עומד להתגרש

אני עומד להתגרש

ראשית,בוקר טוב ונחמד לגלות שיש כזה פורום.. גמני בשידוכים..(מיותר להזכיר,לא?) בשבוע שעבר הרהרתי בכמה הצעות וחשבתי לעצמי מתי היא תגיע.. וכו... יום שישי שעה לפני שבת אני מקבל טלפון מחבר ותיק שמודיע לי שבשבת הוא אצל השווער והוא קופץ אלי לישיבה.. שמחתי ואמרתי לו שאשמח לראות אותו. רגע לפני שהוא מוציא מילה מהפה אני שואל אותו,קרה משו? ואז הוא משתפך., כן,אני עומד להתגרש.. האמנת שזה יקרה לי? הייתי ממש בהלם.נשוי רק כמה חודשים,בחור מוצלח,למד במיטב הישיבות הנחשבות.. אין ביטוח לאפחד. המסר הגדול שקיבלתי השבת זה שיש מסובב מלמעלה והוא עושה רק מה שטוב לנו וכנראה שעוד לא הגיע הזמן.מוטב לחכות לאחת המתאימה מאשר....

רוי6לי

New member
מסר ידוע ושתמיד טוב להתחזק מימנו..

והלואי שנזכה לאחד/ת והיחיד/ה!! ללא המתנה ארוכה ומתישה...!

kiss 18

New member
פשש... באמת אין ביטוח לאף אחד

ורק צריך להתפלל שזה יהיה הזיווג הראשון והאחרון, אני מאמינה שלא סתם ה' זימן לך את המסר הזה לפני שבת, כניראה שבאמת היית זקוק לחיזוק הזה לפני שבת, בטח עברה עליך שבת אחרת... יש מישהו שמסובב מלמעלה את הכל בצורה הטובה ביותר... בסוף כלנו ניהייה מתחת לחופה, לא דקה לפני ולא דקה אחרי, אלא רק מה שניגזר מלמעלה.. תפילה, ואמונה... יהיה בסדר בעז"ה!

כולנו חדורי אמונה

פעם אחד הרבנים בישיבה אמר לי שלפעמים רצון הבורא הוא להביא יסורים על האדם בדרך גירושין. מפחיד שזה יכל לקרות לכל אחד..

קליט

New member
לא הלך עם בלומה ילך עם רקפת ! . . .

לא הלך עם רחמים -ילך עם ניסים . . .

kiss 18

New member
בזמן האחרון אתה מפציץ בשמות, אה?

אהבת ת'קטע .... חחח

קליט

New member
לא הלך עם שמחה ילך עם ששון !

לא הלך עם גילה ילך עם רינה, או דיצה או חדווה או עליזה . . . .

קליט

New member
יאלה קדימה ! . . .

עתיד הקב``ה לעשות מחול לצדיקים . . . והוא יושב ביניהם בגן-עדן . . .וכל אחד ואחד מראה באצבעו זה ה` קיוונו לו . . . ו``אשר ברא ששון ושמחה`` של ``האחים פיאמנטה`` . . .אשר ברא ששון ושמחה !! חתןחתן וכלה . . . .אשר ברא ששון !! . . . .

kiss 18

New member
חחחחחח

אוווה, זה הולך יפה עם צעדים של צ'ה צ'ה צ'ה... צ'ה צ'ה צ'ה, צ'ה צ'ה צ'ה.. פסיעה קדימה, פסיעה אחורה.. סיבוב, ו.... קפיצה! העיקר שתמיד יהיה שמחה ב-
בכלל אומרים- ע"י הריקודים להמתיק הדינים... (ברסלב, אאל"ט) Be Happy

קליט

New member
קייסי ! את יכולה אולי להדגים לנו ?

איך בדיוק רוקדים צ`ה צ`ה צ`ה צ`ה ? . . . מהיכן הריקוד המיוחד הזה ? . . . .

kiss 18

New member
אממ..

לשלוח לך סרטון? איך להסביר לך? תבוא לחתונות תיראה...פחחח

שלום לך

אבל מעניין אותי בן כמה החבר שלך הזה מן הסתם גם חיכה לאחת היחידה עד גיל מבוגר והנה בום .

גם לי יש סיפור דומה...

חברה שהיתחתנה לפני מספר חודשים עם בחור ישיבה מישיבה טובה וידועה...והיא גם בחורה מוצלחת חכמה וכו` וגם מסמינר נחשב... ולצערי היא עומדת לה-י-ת-גרש...קיבלתי הלם שהיא סיפרה לי את זה...(אגב היתה להם חתונה מהממת)...ה` יעזור לכולם לעמוד בנסיונות...שבוע טוב ובשורות טובות.

למעלה