אני עומדת להשתגע....

lee_1

New member
אני עומדת להשתגע....

השעה עוד מעט 4½ בבוקר ואני עדיין ערה מה יהיה איתי?!?!?!?!??! אני רוצה לישון אבל לא מסוגלת לעזוב... לא מסוגלת להתנתק... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e-magine

New member
לי תגידי לי

האם קורה לך לפעמים שאת מאד מאד עייפה, נגשת למחשב ופתאום את שוכחת את העייפות?

lee_1

New member
כן,ובבקשה תיכנסו אני רוצה לספר משהו

בקשר לשאלה שלך אי, התשובה היא כן אני רוצה לספר לכם היום שקמתי בבוקר התחברתי, החלטתי שלא בא לי לשרוף עוד יום כאן אז התקשרתי לחברה ובאמת עשיתי עם עצמי משהו ולפניי רבע שעה חזרתי הביתה והיה ממש כיף...

e-magine

New member
יפה, אני שמייח ../images/Emo65.gif

לדעתי עם תורידי 10% משעות הגלישה שלך, ותשמרי על זה, תעשי צעד ענק.

lee_1

New member
כן, גם אני חשבתי ככה...

אבל הבעיה היא שזה לא עובד ככה...אין מה לעשות... הנה, שוב יום רגיל, ושוב אני כאן עוד לא הספקתי בקושי לפתוח את העיניים

e-magine

New member
לא מוותרים

10% זה רק 10%. ואת כן יכולה, עובדה שאת לא בורחת מביה"ס כדי להתחבר לאיי סי קיו.

lee_1

New member
נקודה טובה,אבל בוא אני יגיד לך משהו

היום קמתי בבוקר (או יותר נכון בצהריים) הדבר הראשון שעשיתי זה להתחבר... עד שהאייסיקיו נפתח לי וכל זה הלכתי התארגנתי וחוצמלהיות (חוץ מלהיות) כאן לא עשיתי כלום, יום שלם... וכיאלו עבר לי הזמן מהר אבל אני מנסה לחשוב על זה...זה המון זמן זה יום שלם מהחיים שלי!!

silkpink

New member
ניסית לסלוח לעצמך ופשוט להנות

מזה שאת כאן? אולי מספיק להעניש את עצמך ולהצליף בעצמך כל הזמן? אז עכשיו את כאן וזה הקטע שלך, אז מה? לא צריך לכאוב את זה כל הזמן. את כל כך חכמה וחמודה ויודעת להתבטא וכרגע עוברת משהו שמושך אותך לכאן - אז? ולמרות הכל אני שומעת בין השורות שיש לך זמן ללימודים ולמחשבות ולחפש חומר כשאת מחליטה לעשות את זה, ואיכשהו נדמה לי שאת לפעמים גם רוחצת כלים בבית ואולי אפילו יוצאת מדי פעם החוצה. ראית איזה ירח מדהים יש היום ?

lee_1

New member
אוף!!!כתבתי משהו מזה ארוך, וזה לא

שלח את זה... אני ישחזר שוב...אין ברירה טוב, אז...נתחיל מתודה העלת לי חיוך על ה
בקשר לעבודות הבית, כל הזמן יש לי מלחמות על זה עם אימא שלי, כי אני לא עוזרת לה בכלל בכלל בעבודות הבית...וזה מעצבן אותה... בקשר לירח, כן איתי אותו מהחלון, וגם כל ערב אני רואה את השקיעה מהבית שלי כי אנחנו גרים ליד הים... ומי שהיה פעם בנהריה יודע שבנהריה יש שקיעה מהממת אני כן יוצאת, למען האמת.... אבל היום זה היה השיא, לא זזתי מהמחשב במשך כל היום עכשיו....שירז, אם את קוראת את זה, אני חייייבת לדבר איתך... אז איכשהו, תשלחי לי אימל אם את רואה את זה מחר [email protected]

silkpink

New member
יקרה, אני כל כך שמחה שלקחת את זה

בחיוך, אחרי ששלחתי ממש הצטערתי. חשבתי על כל אותם ימים ולילות שהייתי בכעס על עצמי בגלל שהייתי ברשת ומאיפוא החוצפה להגיב לדברייך כמו שהגבתי, ביחוד לאור הניסיון האישי הכל כך כואב? שלשום הבת שלי הייתה ברשת כל הלילה, את זוכרת שהיא בגילך? וכל כך דואגת לה שלא תיתפס גם למלכודת הזאת וכועסת על עצמי שהכרתי לה את המערכות של הפורומים והאי סיק יו, לא שלא הייתה מכירה אותן בלעדיי. בכל אופן, לגבי הכלים, אנחנו עשינו תורנות של רחיצת כלים, כל יום מישהו אחר, ולא הייתי מזכירה את זה בפורום הזה, אלמלי זה היה רלבנטי. כי זה, בגלל שהוא כמו התחייבות בין כולנו , גורם לי לקום מהמחשב כשצריך, ויכול להיות שאם נעמיד לעצמנו מסגרות חיצונית של עשייה מחייבת , כמו שלגבייך - בית ספר ולגבינו - עבודה, יכול להיות שאם היום שלנו היה מלא ביותר דברים מחייבי עשייה ולכן התנתקות מהרשת - אולי היה לנו קל יותר להיגמל, עובדה שעכשיו כשלא היה לי מחשב עשרה ימים - נשארתי בחיים - ואפילו נורמלית עדיין.....

סילק פינק אני חושבת על העצה שלך

לגבי עצמי, איך להעמיד לעצמי התחייבויות חיצוניות שיכריחו אותי להתנתק מהרשת המילכוד הוא שהרבה פעמים דוחים את ההתחייבויות הללו לשעות מאוחרות ואז לפעמים זה נדחה בימים כלומר תלוי מה כמובן אבל לי יש הרבה פעמים קטע כזה של כל דבר שאפשר לדחות למחר או למחרתיים - יאללה אודרוב...

silkpink

New member
צריך עזרה רשמית

לא להעמיד לעצמך התחייבויות אלא לבחור כאלו שלא ניתן לבטל או מסובך לדחות - חוגים - פגישות עם אנשים אחרים - דברים שעולים כסף - לזאת הייתה הכוונה - או דברים שביטולם או דחייתם יגרמו לך אי נעימות או מבוכה - למשל לא לרחוץ כלים כשאני אמורה לתת דוגמא לילדות שלי. קאפיש ?

למעלה