אני עוזב...

GnomeBubble

New member
אני עוזב...

סתם, זה רק היה כדי למשוך תשומת לב
אבל אני נוסע לחופשה של שבועיים בחו"ל (בין ה-26.7 ל-10.8), וצריך שיהיה מנהל שיחליף אותי במשך הזמן הזה. לפני שכולם כאן קופצים על ההצעה, מערכת תפוז בדרך כלל נותנת את הפריבילגיה הזאת רק לאנשים שהם כבר מנהלים בפורומים אחרים, ועל הקריטריון הזה עונים רק 3 כותבים קבועים בפורום הזה, למיטב ידיעתי: זאב ארליך CountDust ו-Oracle (יכול להיות שאולי שכחתי עוד מישהו?) אז אם אחד מכם רוצה להחליף אותי למשך שבועיים, ולהיות קצת כחול גם (ובתמורה טל יבטיח לצבוע גם אותו בכחול בתמונה הקבצותית
) שירים אצבע
ודרך אגב, אני אמנם נוסע לחו"ל, אבל זה לא אומר שצריך לדחות את תכנון המפגש. אני אשמח אם מישהו יסכים לתכנן את המפגש הבא במקומי בזמן שאני בחו"ל. זה יהיה נפלא אם יהיה כבר תאריך מוכן למפגש כמה ימים אחרי שאני אחזור

SashTheRed

New member
תהנה בחו"ל

לאן אתה נוסע? ואם כבר אתה התחלת את ההודעה הזו, גם אני הוסיף שאני טס לחו"ל מה-22.7 (יום שבת הזה) עד ה18.8, כך שלי זה יהיה יותר ארוך, מה שחבל, כיוון שאפספס את המפגש... המממ...

dannyshadow

New member
תהנה בחו"ל

(למה לא יפן, אגב?:O) *קופץ על ההצעה* סתם סתם. תהיה כאן הצבעה או משהו? (כמו ההצבעה שלפחות תוכננה להיות כשנקו עזב?)

GnomeBubble

New member
אם תהיה תחרות של ממש אז אולי ../images/Emo13.gif

אבל נראה לי שלנהל את הפורום לשבועיים זה יותר כאב ראש מאשר כבוד

dannyshadow

New member
אולי, אבל למי שיש הרבה זמן

(או לחלופין- רוצה להכנס עם חליפה למשרדי תפוז ולאמר " אני מנהל פורום 'יפן-שפה ותרבות', השתחוו לפני".

last day

New member
בון ויאג'

(אני סתם דיסלקטית באנגלית ^^;) תהנה, ואל תשכח את עצמך שם.
ואני טסה ביום שאתה חוזר :-O (מה10.8 עד ה14.8 *אל.תעשו.מפגש.בזמן.הזה.בבקשה;;*

GnomeBubble

New member
ל-4 ימים?

בכל מקרה, את התאריך תצטרכו לקבוע כשאני לא אהיה, ביום שנוח לכולם. אני חושב שמבחינתי כמעט כל יום אחרי שאני חוזר אפשרי.

last day

New member
אופס :X

לשבעה ימים 16 X_X נראה לי אני מתחילה להתפגר מהסנפת יתר של לורדים אז כנראה שאני אפספס ;.; טוב נו. :'(

Tenguy

New member
יש פה רמז ל"הלוואי ויש מפגש ב11.8"?

נו, אפשר להרים את הכפפה... ולהחליט אם התאריך הזה או של השבוע שאחריו מתאים. צריך דבר ראשון לבקש מזאב האם, מתי ולכמה זמן אפשר להיפגש ולהשתמש שוב בדוג'ו שלו. אני אישית מעדיף לגוון את ימי המפגש, כמו יום חמישי (אם זה אפשרי) אחה"צ, ואז אפשר גם לראות סרט ולחזור מאוחר יותר בתחבורה ציבורית. הצעה לתוכנית מפגש # 2 : --- הת....ות על הסושי ושאר המעדנים --- 1) אייאדו - זאב, אפשר ? 2) שיעור טקסט קל ביפנית שיוצג על ידי מקרן לקיר - מה אתם אומרים? מי מתנדב ??? -- הפסקה / נישנושים ושתייה (של מה שיישאר מהאוכל) --- 3) קליגרפיה וציורי דיו - אני מתנדב... - ולא איכפת לי שאחרים ישחקו במקביל גו בטורניר של שלשות ... 4) סרט - יש הצעות ??? (לי יש סרט קולנוע יפני : אמידה-דו-דיורי ) --- התפזרות עם שירת "קימיגאיו" ---

GnomeBubble

New member
נשמע בסדר

לגבי התאריך, אני כבר רואה שהרבה אנשים כאן בפורום עומדים לצאת לחופשה באוגוסט, אז יהיה קשה למצוא תאריך שיתאים לכולם. ואני מבין שאתה לוקח על עצמך את ארגון המפגש? לא שזה ממש ארגון - פשוט צריך איזה דיקטטור-נדיב שיהיה אחראי על המפגש, לתאם בין כולם ואחר כך לקצור את כל הקרדיט (שזה בדיוק מה שאני עשיתי
) בכל מקרה, אני לא בטוח שאני אספיק להכין הרצאה הפעם (ואם כן, זה יהיה משהו קטן), אבל אפשר לגוון כמובן, ואני בטוח שיש עוד אנשים שמסוגלים לחקור נושא שקרוב לליבם ולהכין מצגת עליו.

Tenguy

New member
המממ - טוב נעשה סבב למציאת תאריך

דבר ראשון - צריך לשאול את זאב, כי עפ"י לוח השעות השבועי של הפעילויות הדוג'ו שלו - אין אפשרות לקיום מפגש בשעות אחה"צ-ערב. לדעתי, אם מארגנים מפגש - הוא לא אמור להפריע לאימונים בדוג'ו. כך שמפגש בדוג'ו יכול להיות שוב רק ביום שישי ובאותה מתכונת של המפגש הראשון. יום שבת, להנחתי, זה הכי קשה לאנשים להגיע... furrball - עד איזו שעה אתה עובד ביום חמישי? כי גם אני עובד ביום חמישי (כמו רוב האנשים...) . חשבתי שאתה יכול פשוט לצאת כמוני יותר מוקדם ולהגיע ב-5 ? אבל מבחינתי - בהחלט אפשר להפגש בימים אחרים. זאב - אפשר לשאול לדעתך? מה אתה אומר ?

furrball

New member
טוב...

יום רביעי ויום חמישי אני עובד מ-7 בבוקר ועד 9 בערב עם הפסקה של שלוש שעות באמצע. ויום שישי מ7 עד 12. א'\ב'\ג' רק בבוקר\צהריים. ושחרורים לא באים בחשבון. אבקש בתור אפלייה מתקנת (XD) לקיים את המפגש ביום א', ב' או ג' בערב (או, במקרה הכי גרוע, שוב ביום שישי, ואז שוב אני אגיע רק בסוף) מצדי, פעם הבאה אחרי זה תוכלו לקיים את זה ביום שלא נוח בשבילי, אבל נוח בשביל אנשים אחרים, בשביל גיוון.

furrball

New member
יום חמישי

עוד יום שאין סיכוי שאוכל להגיע בו. באנוכיות רבה אבקש לקיים את המפגש ביום א', ב' או ג' בערב

tals56

New member
כן אני אשמח לצבוע את עצמי בכחול

אם הבנת את הרמז - בזמן שלא תהיה פה תשרור פה דיקטטורה אפלה מואחהחה! (לגבי השוחד נדבר אחר-כך) טוב אז אני לא כל כך טוב בברכות ואיחולים (שזה דרך אגב הדבר הכי צבוע בעולם) אז שיהיה לך טיול נעים,ואם אפשר לשאול לאן אתה נוסע? והנה:

tals56

New member
ותגידו ל"..." שאפשר גם בפארק הירקון

או בכל מקום אחר בתל-אביב לא חסרים שם פארקים ענקיים,ושלא חייב רק בדוג'ו (מסכן זאב זה בטח המון טרחה בשבילו,לא?)

GnomeBubble

New member
בפארק הירקון אין מקרן

ולצערי (או יותר נכון, לצערך
) רק אנשים שכבר כחולים בפורום אחר בתפוז יכולים להתנדב להחליף אותי.

Tenguy

New member
בשביל כ-40 איש לא צריך פארק ענק ../images/Emo13.gif

כשמדובר בימי הקיץ החמים והלוהטים - אין כמו מקום מרווח ונעים כמו הדוג'ו של זאב - לדעתי, זהו המקום האידיאלי .... גם כשיש מקרן - זה מוסיף יתרון מהותי לדוג'ו.... טוב - אני אוזר אומץ עכשיו לומר שיש אפשרות לקיים מפגש בערב באחד מימי השבוע, בלי לפגוע בלוח הפעילויות של הדוג'ו וגם לשאת בעול אירוח מפגשי הפורום עם הדוג'ו של זאב... אז בימים יותר נורמליים ופחות מעיקים ולחים, בהם אפשר לשהות בת"א בחוץ מבלי להתעלף - אז אני יכול להציע את הסטודיו שלי... הוא בקלות יכול להכיל 40 אנשים, אבל יהיה יותר צפוף בהשוואה לדוג'ו של זאב.... אני יכול לפנות את כל השולחנות ולהשאיר חלל ריק (וגם לא תהיה היסטריה של ליכלוך מן הדיו...) אבל לסטודיו שלי יש חיסרון : אין לי מקרן (אולי עכשיו יש סיבה שאקנה אחד, כי גם ככה אני כבר חולם הרבה זמן לקנות מקרן ומסך לסטודיו) למרות שהסטודיו הוא רק חצי בגודלו בהשוואה לדוג'ו (35 מ"ר), אבל אני יכול לפצות במדשאה צמודה ענקית (פי חמש יותר גדולה מהדוג'ו....), בתנאי שהאנשים יתנהגו בשקט ובנימוס מופתי (כמו ביפן
... ובטח שלא לצרוח "כאילו אני ביג פוט שעושה רעידת אדמה"...) ולא להטריד את השכנים שגרים סביב לחצר. תמונות (מלפני שנתיים!) של הסטודיו : http://www.brush-way.org/brushstudio.php GB, זאב - מה דעתכם ? , במידה ולא אשיג מקרן - יש למישהו מקרן להשאלה ?

למעלה