אני עוזב

k a b o o k

New member
אני עוזב../images/Emo70.gif

ואוו
, אף פעם לא חשבתי שאני אוציא את המילה הזאת בפורום שכל כך אהוב עליי, פורום שאני בו המון זמן, פורום בו הכרתי ילדים כל כך מדהימים.. עשיתי חושבים עם עצמי.. והגעתי להחלטה שאני עוזב את הפורום הזה לתקופת חופשה.. ככל הנראה, וע"פ התיכנונים, אני אחזור לנהל את הפורום כרגיל בחודש מאי- עם תחילת העונה השלישית. אל דאגה, זו לא פרידה ממשית
, אלא לתקופת זמן (אתם תחליטו כמה זה חודשיים בשבילכם.. ארוך/קצר).. מקווה שעד אז תתנהגו יפה לאיילת
... ולא תעשו בלאגן
אני יוצא לי לחופשה מחיי ה"אהבה מעבר לפינה".. יוצא לי לחופשה מהפורום.. מגיע לי, אחרי כל מה שעשיתי פה והזמן ששהיתי פה.. לא
אוהב את כולכם
(ככל הנראה מחר כבר לא תראו אותי כחול) יניב

Koala Girl

New member
אתה מעצבן.

ובכלל אנשים פה מעצבנים גם אני עוזבת צ'או *מע*

אביחי 33

New member
ינייייב../images/Emo13.gif

ווואי למה עוזב
חבלללל אתה מנהל פצצצה את הפורום
נתגעגע המווון
נקווה שיהיה לאיילת ממש קל לנהל בלעדיייך
תמיד כאן בשבילך אחי
אביחי

yaelooly

New member
יניבשוששש..

למה אתה עוזב????..
מתים עליך כולם!!!!! תרגע קצת מאמ"ל.... גם לי היתה תקופה שכבר לא יכולתי מרוב שהתמכרתי ואז הכרחתי את עצמי להפסיק... בכל מקרה יש עכשי שגיאה בדף אז אני לא יכולה לשים סמיילים.... אז תדע שאתה מדהיםםם... וחסר לך שלא תחזור!!!!! כי בלעדייך הפורוםהוא שום דבר!!!!! אוהבים אותך וכבר מתגעגעים... תחזור מהר ושאיתך תחזור הסדרה.....

יניבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(זאת גם מור אני אצל שרון) ללללללללללללללללל---------------אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה עובר עליךך
אנחנו מאוד מקוות שאיילת תסתדר לבד בתקופה הזאת אבל ללת אנחנו (במיוחד נונית...) תמיד פה כדי לעזור לך... וניבהה אנחנו מקוות שתשנה את הדעה שלך בזמן הקרוב ושאולי לפחות נוכל לדבר במסנג'ר ובאיסיקיו
אוהבות תמיד ושלך לעד

../images/Emo85.gifכבר נמאסנו עליך../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

טוב שטפתי אותך קודם מספיק.. אז.. אני מקווה שתפיק מההפסקה הזו את המירב... ותחזור אלינו עם כוחות מחודשים
חבל שאתה צריך לעזוב בשביל זה... אבל זו לא פרידה
אז לא נזיל דמעות
אלא רק נקווה שהחודשיים יעברו מהרר
(כי מחכה לנו פרידה אחרת מאוד מאוד מאוד ארוכה
) אז לא נשכח אותך... (ואתה לא אותי, כי אני לא אתן לך
) חולע עליייך המוןןןן
סמי
איילת

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יניבב
עוזבב
לא הייתי מאמינה
ועוד בתקופה שכולם עוזביםםם
הפורום מתרוקןןןןן
בסוף נישאר רק אני ועוד כמה ילדים.. טוב, להעניינינו
ניבייייייי
חבל לי שאתה עוזבבב... ממש חבל
ורק במאי אתה חוזרר
איך נסתדר בלעדיךךך
אנחנו לא נעשה בלאגן לאיילת חחחח
תעזוב אבל אל תשכח אותנו ואל תשכח לחזורר
חסר לךךךךךךך
ולא תהיה כחול יותתררררר
ובמאי אתה תחזור נכוןן
אם לא אני דואגת להחזיר אותךךךך
בכל מה שתעשה בחודשיים האלה ותהנה מכל דבר שתעשה

יניב........... כנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל אני מאוד שמחתי להכיר אותך.. אתה חבר נפלא..(למרות שלא דיברנו הרבה)... אתה תהיה חסר בפורום ואני מזה יתגעגע אלייך יניבה.......................חולה עלייך וחופשה נעימה (תחזור מהר)

יניב

למה אתה עוזב????? טוב נו לכל אחד מגיע חופשה לא.... חחחח סתאםםםם תהנה ותעשה חיים ותחזר מהר אוהבת המון נופר.

Yonatan77

New member
../images/Emo12.gif

עצוב
חבל שאתה עוזב אפילו שזה רק לזמן קצר. תחזור מהר..

יניב כנס

דווקא שניסיתי להתחבר לפורום הזה אתה עוזב אותם תספר לי מה קרה?? ובפורום של מאיוש אתה לא תופיע גם יותר בכחול???????. מחכה לתגובה

real snake

New member
יניב../images/Emo7.gif

יניב אין לי מילים לתאר את הקשר שהיה לנו ביחד! אתה חבר, אוהב, מקשיב,גם שלפעמים זה לא מעניין! רציתי לומר לך תודה רבה ענקית על ניהול הפורום הוא היה מגיע לך!!! אני מאוד שמח ליראות אותך חוזר אלינו בקרוב!!! ותשמור על קשר!! לירן חברך!

יניבו'ש....

וי חבל לי כל כך שאתה עוזב אבל אני בטוחה שתחזור.. אבל חסר לך שלא תשמור על קשר .. באהבה דנה

אנו מודים ל-k a b o o k

על ניהול הפורום, מאחלים לו חופשה נעימה ומצפים לשובו בקרוב
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo11.gif אומנם לא אמרתי לך הרבה

בפלא אבל אני חושבת שאמרתי מספיק... כי אם הייתי אומרת עוד זה לא היה מסתיים... אני אפילו לא מסוגלת להוציא את הדברים שאני חושבת עליךךך!! בתור מנהל ובכלל בתור בן אדם... בטלפון שאמרת לי את זה הבנתי משהו ושהגעתי הביתה הבנתי שטעיתי...
כולי בוכה פההה
אבל אם החלטת את זה ואי אפשר לשנות... אז זאת ההחלטה שלך ולמרות שאני לא מסכימה איתה כל כך... כי יכלת לעזוב את הניהול רק ולא את כל הפורום.. אני מכבדת אותה... אוהבת מאוווווווודדדדד רעות

למעלה