בהצלחה מותק
D DoRiNuS sMiNiA New member 25/3/06 #40 חן זה ממש לא שוויצרי! אני מתה לראות את ההצגה! אני בטוחה שאת מדהימה על הבמה! תתני את כל הלב והנשמה על הבמה כמו שאת תמיד עושה! בהצלחה!
חן זה ממש לא שוויצרי! אני מתה לראות את ההצגה! אני בטוחה שאת מדהימה על הבמה! תתני את כל הלב והנשמה על הבמה כמו שאת תמיד עושה! בהצלחה!
נ נעמקה19 New member 25/3/06 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
C chen010189 New member 25/3/06 #21 זה כל כך מתאים ../images/Emo6.gif לא יודעת אם שמתם לב, אבל המבטים שלו בגלריה של הסדרה מפחידים בטירוף אני אישית הייתי חושבת שהוא מגלם מישהו מהרעים
זה כל כך מתאים ../images/Emo6.gif לא יודעת אם שמתם לב, אבל המבטים שלו בגלריה של הסדרה מפחידים בטירוף אני אישית הייתי חושבת שהוא מגלם מישהו מהרעים
C chen010189 New member 25/3/06 #31 ועוד נצל"ש-תמונה של דני ובת זוגו מאחורי הקלעים במסיבה של FOX שנערכה בפברואר גבירותיי ורברותיי, דני וליטל
ועוד נצל"ש-תמונה של דני ובת זוגו מאחורי הקלעים במסיבה של FOX שנערכה בפברואר גבירותיי ורברותיי, דני וליטל