אני עוזב את הפורום

אני עוזב את הפורום

הקצב שיריב מכתיב לא מתאים לי. אני רוצה לאט. הכל לאט.

kyle

New member
מה...?

אף אחד לא מכתיב פה קצב, אפשר לקרוא את התוכן איך שבא לך.

yariv t

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

fireman

New member
בשעה טובה....

אתה לא תחסר לי פה.... רק אל תשכח לסגור אחריך את הדלת

אני אסביר

בחודשים האחרונים הפורום היה מת. כשליאור עזב, הפורום התעורר ונכנס לקצב טוב. אפילו ליאור החל משתתף. ואז בא יריב ומפגיז את הפורום. מה יש פה לדון על בניינים. כבר דנו מספיק בעניין. יותר חשוב שנקבל פה עידכונים לגבי מגדל הפניקס, כי כשהייתי שם היום בבוקר, ראיתי שעובדים שם. לא בשיא הכוחות, אבל עובדים. המגדל החדש צמוד למגדל שלום ויחד עם אפריקה ישראל ליד הם ייראו בהחלט נחמד השלישיה הזו.

OIOO

New member
צודק

הפורום באמת איבד מהעניין בחודשים האחרונים. אין כבר דיונים מעמיקים כמו שהיו פעם (למשל על תכניות מתאר, עדכונים על פרוייקטים חדשים, סקרים וכד'), ויש כאן קבוצה של אנשים שחושבת שהיא מורמת מעם ומרשה לעצמה לזלזל ולפסול כל דבר שלא מתאים לקבעון המחשבתי שלה, פשוט מעיוורון. כך מפספסים את חידוש בניית מגדל הפניקס שציינת (אחרי שקיבלו אישור להפוך את מרבית המגדל ממשרדים למגורים) וגם את תחילת העבודות על מגדל אמפא (שכבר זלזלו בי בעבר, אבל תלכו לשם ותראו באיזה קצב עובדים, ולא, לא על הבניין של ה-7 קומות שליד). ועוד. הקיצר, כל מי שמצטרף - ברוך הבא, אבל תמונות של עזריאלי יש מספיק. תתחילו לחדש, אחרת הפורום ימשיך בהתדרדרות הממושכת שלו. אישית, אחרי ההתבטאויות הירודות כלפיי בשבוע שעבר, למרות מאמציי להביא תכנים חדשים, החלטתי גם כן להפסיק את השתתפותי כאן.

yariv t

New member
ביי ביי..דרך צלחה

תשמע....עוד מישהו התלונן ואיים שהוא עוזב ומשום מה התגובה שלי נמחקה. הנה היא שנית: כמו שכבר כתבתי לא אתה ולא אף אחד יאמר למישהו/י פה מה לכתוב ואילו תמונות להכניס. אנשים פה מחליפים דעות על כל מה שקשור למיגדלים או למיבנים ואם תשים לב תראה כמה דעות יש רק על מיגדל שלום. אם משהו לא ניראה לך אז תעבור הלאה ותדלג על "הודעות לא ראויות". עברתי על הארכיון של הפורום וממש לא ראיתי דיונים מעמיקים על דברים שהבאת. אני אמשיך להפציץ בתמונות על כל דבר שניראה לי חשוב או מה שנחשב בעיני כביזיון . ואם יש לך את החוצפה לסתום לאנשים את הפה אז קדימה תיסתלק מפה. יש פה מספיק אנשים נהדרים ויצירתים אשר עולים עליך פי כמה. אני לא יודע מה איתך אבל אני נהנה כל יום מחדש מהפורום המדהים הזה. ישר כח לכל המישתתפים בפורום יריב

fireman

New member
במיוחד בשביל דור אני הולך לקנות

מצלמה דיגיטלית ואני הולך לעזור ליריב להפציץ את הפורום.

fireman

New member
אז על מה אתה רוצה שנדבר

אם לא על בניינים? על הפרות של אריאל שרון בחוות השקמים?

אביב ש

New member
../images/Emo4.gif

הקצב לא מתאים לך? עד שמישהו מועיל בטובו להחיות קצת את הפורום המת, סה גם כן לא טוב? למה אתה מצפה, שאנשים לא יעלו חומרים, בגלל שאתה רוצה הכל לאט? אם אתה כל כך רוצה שיעדכנו- עדכן בעצמך. כל מי שיש לו אפשרות ורוצה- יעדכן. אם לא טוב לך- להתראות!

towerman

New member
שלום אני חדש פה והפורום הזה 10

אני ממש נהנה להיכנס לפה למרות שאני לא פעיל בפורום הזה

yariv t

New member
ברוך הבאאאאא../images/Emo24.gif

אתה תהיה פעיל בפורום הזה ו"חסר לך" אם לא
. גם אני דיי חדש פה וכן.....זה הפורום הכי טוב ב "תפוז"

fireman

New member
מנטליות ישראלית טיפוסית

תן לישראלי חרא, הוא יאכל יקלל קצת וישתוק תן לישראלי משהו טוב, הוא יזרוק את זה עליך ויקלל את כל המשפחה שלך. הפורום רץ, חי ויש בו מרץ....כמו שצריך...מה אתה מתבכיין?

kyle

New member
אחלה!../images/Emo13.gif

אתה מוזמן להמשיך לבקר (ולכתוב אם יש לך רעיון!
)

למעלה