אני עוזב את הפורום..............

אני עוזב את הפורום..............

סתם............נראה לכם?! פשוט ראיתי שזה מביא הרבה תגובות..אז ככה,היום ישבתי וחשבתי מה אני צריך לעשות בשביל למצוא את בת זוגתי לחיים,מחשבות אלו צפו במוחי לאחר שיחה ארוכה עם אימי שאמרה לי שגם לי מותר לעשות משהו בשביל לזרז את השידוך שלי,והנה צדה את עיני רשימה שאדם טוב לב שם,רשימה של שדכנים...התיישבתי על הפון והתחלתי להריץ ענינים.הלוו?! קול מוזר של ספק גבר ספק אישה מרים את הטלפון..שלום,אני אומר בנימוס,כן מה אתה רוצה?שואל הקול שזוהה כקול אישה באופן רשמי..את מתעסקת עם שידוכים?כן,היא אומרת,איזה סגנון אתה?אני....ו...ו...,אני רק מתחיל לדבר והקול הצורם עוצר אותי לפתע...אני לא מתעסקת עם חסידים.ניתוק.אוקיי.אני לא נשבר ועובר למספר הבא,הפעם וידאתי שרשום:"שידוכים לחסידים"וברתת וזיע חייגתי לשדכן הבני ברקי..הלוווו?!..שלום,אני אומר,אבא בבית?טאטי טאטי יש לך טלפון,אם בשיחתי הקודמת אמרתי קול מוזר..בשיחתי הזאת אין לי איך לפרש את הקול שענה לטלפון..יאאאא?!שלום,אתה שדכן?!כן אני שדכן אבל לפני שנתחיל אני רוצה לומר שאני לוקח דמי רישום ושאני לא מציע שידוכים עד שאני נפגש עם הבחור..אוקייייי.לא מתאים לי.תודה.ביייייייייי.נראה לכם שהתייאשתי?אתם כנראה לא מכירים אותי....אני ממשיך להלהל ברשימת השדכנים כשלפתע צדה את עיני מודעה של שדכנית שמזדהית לשם פערלה..נשמע טוב...אני מחייג..טווו...טווו...טוווו....טווו...שלוווום היגעתם לפערלה..עונה תקליט במבטא אמריקאי...אנא תתקשרו בין 11 ל 2 ובין...ניתקתי.

קליט

New member
תשמע חבר !

*יצאת למסע לא קל ולא קצר... -כנראה. כי הרוב המכריע של השדכנים הם חובבנים שאין להם מבחר כ``כ גדול של הצעות. *אני מציע שתבקש את עזרת החברים כדי לאתר שדכנים רציניים ומקצועיים. *הנסיון הוכיח ששדכן שמבקש דמי הרשמה מתפרנס מזה. . . והוא לא רציני ! אפשר להבטיח סכום נאה אם וכאשר... *שדכן שמבקש להיפגש אתך הוא רציני ! *כדאי לך לפנות לשדכניות שהרי יש להן שפה משותפת עם הבנות.. ויש לי הרושם של``שדכניות`` יש מבחר גדול יותר של בנות. בהצלחה רבה !

אני חושבת...

ששדכנים\יות זה בזבוז זממן... תעשה סקר לחברים מסביבך,ותראה כמה מהם התארסו דרך שידוך... לעומת זאת,יש מושג שנקרא ``השתדלות``... אזז שיהיה המון הצלחה.

קליט

New member
ההשתדלות היא כמו בפרנסה

מענין שבדיוק בשידוכים -אנשים מצטטים ללא הרף השתדלות. . . ממש מענין . . . ומתי שמגיע לפרנסה מפעילים את כל העולם ואשתו -כדי להשיג בדל משרה. אלא האדם שעיניו בראשו חייב להתאמץ ולהשקיע עד כדי שירגיש שיש לו הצעות מספקות ומספיקות ! וזה פשוט שצריך להתאמץ כמו שמתאמצים לקנות אתרוג נאה וכו`.

מהזה נקרא להתאמץ?

להתקשר לשדכניות,אפילו אם ת`לא מאמין בהם?? להגיד לחברה אם בעלה מכיר מישו בשבילך,למרות שכבר שלשום שאלת אותו?!!

למעלה