אני עוזב את הפורום.

אני עוזב את הפורום.

עם כל ההערכה שלי לסדרה ועם כל ההערכה שלי ליוצריה החלטתי לעזוב. לדעתי הצורה בה הפורום מתנהל היא לא טובה. יש גולש אחד עם יותר מכינוי אחד שמפעיל פה את הפורום. מה זו השטות הזו שאני צריך להודיע מראש על פינה? אסור לי לפתוח משחק?! זה לא עובד ככה-לפחות לא בכל הפורומים שהייתי בהם עד היום-והייתי בהרבה. אז...תהנו פה...ותהנו מהסדרה... אני לא צריך את הפורום בשביל לבטא את ההערכה שלי לסדרה,אני יכול לצאת מהבית,ללכת לבניין ממול ולהגיד את זה לרובי בעצמו.

קיץ 2007

New member
תכלס אתה צודק לא שאני גולש פה אבל

הפורום נארה כמו של ילידים בני 4.

dairy milk

New member
מה? למה שיהיה צריך להודיע לפני משחק? ../images/Emo220.gif

מהזה השטות המפגרת הזו? ולאיזה גולש יש שני משתמשים? כלומר, אותו גולש, Get a life.

ילד רע 16

New member
הוא חושב שלי יש יותר מהכינוי שממנו אני כותב

אפילו שלח לי מסר. וואלה, כמה זה פתטאי.

ילד רע 16

New member
אז למה כאן ולא במסר אישי למנהלות?

יש כפתור כזה.
הן מנהלות את הפורום, הן קובעות את הצורה בה הפורום מתנהל. אם לדעתך היא לא טובה, אתה יודע לאן לפנות. לא לערבב בשר עם חלב בבקשה. מצד אחד אתה כותב שלטענתך מיותר מאוד להודיע על פעילות/פינה לפני שמוציאים אותה לפועל, מצד שני - אתה טוען שיש גולש אחד עם יותר מכינוי אחד שמפעיל פה את הפורום? אני מניח שאתה מתכוון אלי, אדוני? אני מלכלך כאן בפורום ועוד פונה אליי במסר אישי. פשוט תתבייש לך. תזכור שהנפילים היו בימים ההם, הם כאן עכשיו, והם ישארו כאן. וזה לא ממש צריך להפריע לך.

ילד רע 16

New member
*אתה

וממש שאף אחד לא רוצה שתעזוב. אתה לא כזה חשוב, תאמין לי. הפכת ויכוח עקרוני לויכוח במישור האישי. ושוב תתבייש לך.
(מזכיר לך משהו?)

אני חושבת שאתה צודק מי שרוצה לפתוח שירשור

שיפתח אני לא צריכה אישור בשביל אבל שהשרשור יהיה ענייני

רינת4

New member
צר לי שאתה מרגיש ככה

בקשר לניהול של הפורום- אז מכיוון שזה פורום חדש, יש עדיין דברים שאנחנו מנסות להבין איך להתמודד אתם, ואם עשינו טעות אז כל מה שאנחנו יכולות לעשות זה להפיק לקחים וליישם. ובעיקרון לא צריך אישור לפתוח משחקים, אבל יש סוגי משחקים כמו למשל חידונים נושאי פרסים, שכן צריך לבקש בשבילם אישור מעצם העובדה שרוצים לחלק פרס שאנחנו אמורות לדאוג לו. והתנצלתי כבר על אי ההבנה שחלה בנושא הזה ואני לא רוצה ואף מסרבת לפתוח אותו על גבי הפורום. ואין פה שום גולש עם יותר מכינוי אחד שמפעיל את הפורום, חוץ משתי המנהלות שקיימות בו. ועדיין לומדות מהי הדרך הכי נכונה לנהל את הפורום. ובנימה אישית יותר: באמת חבל לנו שתעזוב. הפינה שהתחלת היום נראתה לנו מצויינת ואנחנו יודעות שהיא דרשה הרבה עבודה ואנחנו מאוד מאוד מעריכות את זה. ובכלל - חבל שנוצר מצב שבו אתה מרגיש שאתה רוצה לעזוב. אז תחשוב על זה שנית... בבקשה

למה אתה פה בשעה כזו?

אתה לא מקשיב לתכנית של הפיג'מות ברדיו? חבל...בדיוק בשעה שכתבת פה מסרו לנו ד"ש ברדיו... באסה...

למעלה