אני עוזב את הנוער.

chaim levinson

New member
אני עוזב את הנוער.

אהלן חברים. אני עוזב את הנוער. אני לא עושה זאת חלילה כי יש לי תשוקה בלתי מרוסנת לתפוס את ערפאת ולהעיף לו את התחת עם איזה פצמ"ר. דווקא בימים אלו (ואני כותב ההודעה הזו אחרי שאני חוזר מזירת הפיגוע בירושלים, אני משוכנע שאין פתרון צבאי, ואנחנו צריכים לעדכן את העולם (למרות שהמלחמה בלתי נמנעת). הצטרפתי לנוער אחרי שמצאתי את המספר של הנוער בירושלים באחד ארבע ארבע, וחשבתי שיהיה מעניין משעשע ומועיל עם אני אעביר שעה שעתיים בשבוע בסניף. בסוף השעה שעתיים הפכה לשעה שעתיים ביום, אבל נהנתי בכל רגע. אני עוזב כי החברות בגוף פוליטי מתנגשת בעבודה שלי. אני רוצה לעסוק בעיתונות. שפר מזלי ובגיל צעיר אני משתפשף במקצוע הזה. החברות בנוער מרצ מתנגשת אתית בעבודתי, וביגון קודר אני שם קץ לחברותי בנוער. היגון עצום עוד יותר, שאני בוחן את השנה וחצי האחרונות שהעברתי בנוער, חוץ אולי מהרגעים של ארוחות הצהריים בחביבה. הפעילות שלצערי לא יצא לי הרבה להשתתף בה סיפקה לי בידור רב עם ארומה אידואלגית. נהנתי לקשקש בפעולות, לזיין בסמינרים (יא רייט) ולקשקש עם קטינות בטלפון במסווה של מסירת הודעות. אבל מעל הכל, שמחתי להכיר בנוער אנשים נפלאים, אינטלגנטים ונהדרים. אני אנצל את הבמה להפרד (לא סופי, לא סופי) מכמה מהם. ראש וראשון, אילן ליאור, שאני מוכן לחתוך תזין ולא להחמיא לא. שי אבן. אלון קס. יעל פולק - החיוך המהלך שהפכתי את מכונת הפקס שלה לבית שני. עמנואל שטיין - הבנאדם שסבל את הקישקושים התמידיים שלי. רוני הכהן - שילוב נדיר של אינטלגנציה הומור ורגישות. גיארליך - החמוד התמידי, שמסתובב עם פרצוף כל כך מסכן שאני משוכנע שהוא טבעוני. רעות כץ - בגלל השפם. לטי לרנר. עומר שפירא - שעד היום אני משוכנע שהוא בעצם הכלאה של אני ואני. גדיאל פלייטמן - האדם שחנך אותי בסניף ירושלים, ולא חנך אותי סטייל גיא פרישמן. מאי עומר - שכל המוסיף גורע. אוסנת שרון - אגדה בחייה. גאונה שחייה בתוכנו. גיל קרמר - קנתה לי פעם קרוסון בהפגנה, ועל כך אני חב לה את חייה. ברק בן דוב - שלולי היתה לו אחות כל כך מעצבנת הייתי מכריז עליו כיצור הכי מושלם עלי אדמות. אוריאל צבע - המלך. שירה גרטנר - מאז שפגשתי אותה אני יודע שאני לא האדם הכי חרמן עלי אדמות. מאור הוימן - שלימד אותי כמה דברים על נפלאות השער הארוך. (סתם סתם) אוריה אורן - שגם בשעות היבשות ביותר, הוא סיפק לי חומר לבדיחות. זה בערך מה שאני זוכר. זכיתי להיות חלק מחבורה של גאונים מטורפים ומוכשרים.ייתכן ששכחתי פה כמה אנשים. סניף ירושלים לא מוזכר כי אני צריך לפגוש אותם ברחוב כל יום. שאר האנשים שלא זכו לשורה, לא נורא. אחרי הכל, זה סך הכל חיים לוינסון.
 

tali_le

New member
אפילו בפרידה שלך...

אתה לא מסוגל לכתוב את השם שלי נכון... בוש לך... סתם מקווה לראות אותך עוד גם אם אתה לא בנוער יותר טלי
 

chaim levinson

New member
איפה טעיתי?

לא היה אדם שסירבתי לקבוע עימו פגישה לטי, והמבין יבין. למרות שבמקרה שלך, הסירוב נורא נורא נורא קורץ. סתם סתם. ליל"ט.
 
הגעגועים.......

אנצל במה זו להיפרד ממך ....כי אני משאר שעד הפעם הבאה שאני אדבר איתך אתה תיהיה על השער של ___. בכל מקרה אני לא אשכח את אותם לילות ארוכים של בדיחות ושאר הירקות . אני מקווה שלפחות לסמנרים תגיע . מי יודע ועוד תגדל להיות ....רכז? אני משאר שלא ולכן שלום ולהתראות . ללילות ארוכים נוספים עמרי
 
שלום לוינסון

טוב אז לצערי אני נאלצת להגיד לך שלום. יש לציין שמאוד נפגעתי מהעובדה שבכל הודעת הפרידה הארוכה שלך לא טרחת להזכיר אותי. בכל מקרה, יחסרו לנו שירי הזימה שלך שמאוד שיעשעו אותנו, מועדון המעריצות והמעריצים, והפקסים המוזרים למרכז. בקיצר נתגעגע אליך לוינסון, קפוץ לבקר.
 

chaim levinson

New member
אהלן ליהי

אני שמח שאת עצובה ועצוב שאת עצובה. לא הזכרתי אותך, מסיבות שאני אפרט לך אם תרצי, בהודעה אישית. אבל אני מודה לך על הסימפטיה. תשמרי על עצמך.
 

Aeroguy

New member
חיים,

כל טוב, שתגדל ותתפתח ואולי יום אחד תכנס לנעלי גור צלליכין. רק קבל צל"ג על השיכחון! ככה שוכחים ש"ש בדימוס? ועוד שעבד (חלקית) בסניפך?? לא יפה...
 
אתה עוזב?!

טוב אם אתה חייב, אבל שמור על קשר ואני מבקש הבהרות על צורת החניכה שלי. (זה טוב או רע לא סטייל פרישמן) נ.ב. אף
 

chaim levinson

New member
גדידידושושידישושודידושי-אל

סטייל פרישמן דומה יותר לדוגי סטייל. תשאל את הינס. והמבין יבין.
 

Ilanlior

New member
ציפיתי ליותר

חיים לוינסון, האיש וחולה הרוח. ממך ציפיתי ליותר. ציפיתי ליותר בוטות לגבי אנשים, ציפיתי ליותר מחמאות ליקיריך (רמז, רמז...) ובמיוחד ציפיתי להרבה יותר מילים בהודעה שלך. איזו מין הודעה זו שכוללת בתוכה רק מספר מאות של מילים. בושה. ציפית גם לדרמטיות. ציפיתי להודעה שבה אתה לוקח אחריות (אין לי מושג על מה אבל אתה כבר היית חושב על זה אני סומך עליך) ועוזב כי פישלת (או משהו כזה). אני לא אתגעגע, נראה לי שאני אאלץ להיתקל בך באותה תדירות כמו קודם לכן. ועוד לא החלטתי אם לקחת את זה כמחמאה או כעלבון שהזכרת אותי ראשון... נ.ב. אנשים תקשיבו למישבון החדש של חיים בסלולרי - משקף את האישיות שלו בצורה הקולעת ביותר.
 

chaim levinson

New member
תקבל יותר.

אני מודה שפישלתי. נכנסתי לנוער אחרי שראיתי תמונה של אילן באיזה הפגנה. מאז אני לא יכול לרסן את עצמי. אבל לא הצלחתי להשכיב אותך. אני פאקינג כישלון מהלך. ויא חלאה, תקבע איתי כבר ארוחה בשונקה. נ.ב. עוקצנות.... חכה חכה חכה, יש לי הפתעה בשרוול.
 

pollak

New member
לוינסון!../images/Emo28.gif

אהה! אהה! אה! אה אה אה! אההה! אהה! (תסלחו לי, אני קצת מתרגשת, הנה, מיד שליטה עצמית, פווו) טוב, אז כמה דברים: 1. אני מקווה שעזיבת הנוער לא תשפיע על כמות הפקסים היומית שלי (אתה יודע, אבא שלי לא רוצח אותי אלא אם זה יותר מחמישה ביום, רצוי עם תמונה שחורה של רוני, גיארליך ושלי) 2. אני מקווה שעזיבת הנוער לא תמנע ממך להגיע לעיר הגדולה האמיתית, באר שבע אימפריה, לארוחה שאני חייבת לך (או שאתה חייב לי?!) במסעדה הטבעונית, טעם החיים (מומלץ גם לכם, באופן כללי, קיש תרד משובח) 3. אני מקווה שעזיבת הנוער לא תמנע ממך את גידול הקרחת הנוצצת, שהרי מיהו לוינסון ללא חולצה מכופתרת, עט וקרחת מצולקת (רצוי בתוספת עקיצות יתושים?) ובכלל, במילא לא באת לפגוש אותי כשהגעתי עד לעיר הקודש, אז כמחאה אני לא ממש מתרגשת ורק שולחת *ליקוק* (זה נהיה אופנתי לאחרונה) פרר... לוינסון... פרר... -יעל-
(שנאמנה תמיד תמיד תמיד לגיארליך, רק למקרה שהיו לכם ספקות)
 

chaim levinson

New member
ריקודי עם!

שימו לב לילדה הזו. כבר התחלה היא גומרת. 1. כפי שכבר דוסקס בשיחתנו היום, מספר הפקסים שתקבלי יפחת. 2. תראי, את עושה פה טעות של טירונים. מצד אחד, את כולך נלהבת מהרפשרות שאני אבוא לעשות לך משטח רחם בבאר שבע. אבל, את מפתה באמצעים שאני לא בטוח שימשכו אפילו מחבל מתאבד של החמאס. ארוחה טבעונית? נו באמת, את יכולה ליותר. הרי את מכירה אותי לא מהיום, והינך מודעת לכך שבשביל סטייק טוב אני מוכן לשכב עם אילן. בשביל ארוחה טבעונית אני לא מוכן להרוג פרה. אבל בטח שאני יבוא לבקר, מתישהוא, אם תתעקשי, אני יודע. 3. ליקוק עם לשון אחרי שאכלתי ארטיק אדום בחזרה. להתראות בבאר שבע פולקלור. (ולמי שהיה צל של שמץ של ספק, אני עדיין נאמן לעמנואל שטיין).
 

pollak

New member
גרר....

שבע ומשהו בבוקר עכשיו ורק אני פה לבד במעבדת מחשבים, זתומרת, באופן פיזי גם רם בם בם פה (ואני בטוחה שמי שמבין במה מדובר חש סימפטיה עזה כלפי ברגעים אלו), אבל הוא יושב עם עצמו מוקף בערמות דפים וממלמל משהו, בוקר, נו. ואני בטוחה שהיה לי משהו להגיד, משוכנעת, נשבעת, אבל שלוש מילים של פיסקה ראשונה כבר מחקו כל זכר של זה מראשי הפעוט... אררג... אולי זה שוב היה הדיון לגבי טיב מערכת היחסים ביננו, לוינסון... -יעל-
(בברכת כל מי שיש לו טסט היום שיעבור, אמן)
 
להתראות חיימון הלוינסון,

אני מקווה שמינון שיחות הטלפון הארוטיות שלנו לא ייפחת. אני בטוח שתוכל לעשות מאמץ ולהשאיר מקום לאותם רגעי איכות. בברכת "אין פיתרון בשרי!" והמון אהבה ותאווה, מאור.
 

chaim levinson

New member
להתראות

ורק לשם הבהרה - מעולם לא ניהלתי שיחה ארוטית עם מאור הוימן.
 
למעלה