חח מירי כפרה שלי!!תודה!!!
K k a b o o k New member 26/6/05 #24 יעלייייי../images/Emo24.gif תהני המונמונמונמונמונמונמונמונמון.. נתגעגע
ר רעותי המתוקה New member 26/6/05 #26 יעלולולההה../images/Emo24.gif מושלמת שלייייייייייייייייי...... אני התגעגע המוןןן תהניייייייי אוהבת אותךךךך
יעלולולההה../images/Emo24.gif מושלמת שלייייייייייייייייי...... אני התגעגע המוןןן תהניייייייי אוהבת אותךךךך
D d j m New member 26/6/05 #28 לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif תהני בחו"ל ואני אתגעגע ממש קשה להיפרד מכל חבר פורום אפילו אם הפרידה קצרה אוהב בנשמה מתן
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif תהני בחו"ל ואני אתגעגע ממש קשה להיפרד מכל חבר פורום אפילו אם הפרידה קצרה אוהב בנשמה מתן
ה הדסי מתה על אגמי New member 26/6/05 #32 יעלי../images/Emo26.gif קודם כל והכי חשוב זה שתהני.. חסר לךל שתעזבי אותנו ל9 ימים ובכלל לא תהני... דבר שני ואחרון אנחנו מאוד נתגעגע...(אני לפחות) מי יצלם את אמ"ל מהטלויזיה אם לא את!?!?!?!?חחחחח
יעלי../images/Emo26.gif קודם כל והכי חשוב זה שתהני.. חסר לךל שתעזבי אותנו ל9 ימים ובכלל לא תהני... דבר שני ואחרון אנחנו מאוד נתגעגע...(אני לפחות) מי יצלם את אמ"ל מהטלויזיה אם לא את!?!?!?!?חחחחח
י יעל 13 New member 26/6/05 #33 חחחחחחח הדסי תודההה וכן אני מתבאסת שאני לא אוכל לראות ולצלם את אמ"ל...חחחח אבל את יודעת...שאני חוזרת אני ישר מביאה לכם תמונות חחחחח
חחחחחחח הדסי תודההה וכן אני מתבאסת שאני לא אוכל לראות ולצלם את אמ"ל...חחחח אבל את יודעת...שאני חוזרת אני ישר מביאה לכם תמונות חחחחח
ס סוודר בסדר New member 26/6/05 #35 יעל כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif יעל,אני מאוד אתגעגע אלייך תהני בחו"ל אני אותך,יעל
יעל כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif יעל,אני מאוד אתגעגע אלייך תהני בחו"ל אני אותך,יעל