אני עוזבת...

יעל 13

New member
אני עוזבת...

ל9 ימים מה אתם דואגים!? ככהאתם רוצים להיפטר ממני אה?לא כי אני יכולה ללכת....חח סתם סתם נראה לכם שאני יעזוב אותכם ליותר זמן!? אז ככה....יום שני ב8 בבוקרהטיסה שלי...אז ככה שאני יוצאת מהבית ב5 וחצי 6 ככה...ומחר אני לא בטוחה שיהיה לי זמן להיות פה כי אני יארגן את כל הדברים....אבל אני ינסה!!!!נראה לי שלכמה ילדים יש פה יומולדת בימים הקרובים אז למי שיש שיוסיף אותי או למסנג'ר[email protected] או לאיי סי קיו 172717107..ואני ידבר איתו אני יקח את הטלפון שלו ואני יתקשר להגיד מזל טוב!!אני יתגעגע אליכם המון המון המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחסר לכם שאתם לא תתגעגעו!!!!ברור!? אוהבתתת יעל

וואי יעלושששש...!!!

חחח איך נבהלתי בהתחלה שכתבת שאת עוזבת... חחחח אז ככה, רציתי להגיד לך שתיהני הכי הכי שאפשר!!! ושאני יתגעגע אלייךךך מאוד ואת תהיי חסרה פה... למרות שזה לא להרבה זמן... אז שיהיה לך כיף ותעשי חיים... מתה עלייךךך, שרית...

יעל 13

New member
תודה!! חח בשבילי לא להיות פה 9 ימים

זה הרבה...יחסית שאני נכנסת לפה כל חצי שעה בערך...חחחח

עלוושש שלליי../images/Emo110.gif

חיחי מאמייי
היום בלילה תשארי שתדברי איתיי כעע
נדבר כל הלילה חחחח כמו תמיד
תהני מלא מלא מלא מלא מלאאא
אני יתגעגע אלייך המוןן
9 ימים
את לא נורמלייתת
תביאי לי תמונות אח"ככ
דברי איתייי..

חחח טוב שקראתי את תוכן ההודעה

חח יעלושש יאפה שליייי.. אני יתגעגעגעגגעעג אלייך המוןןן ותהני כמבון מתה עלייךך הכי בעולם הודי

אביחי 33

New member
יעל מאמי../images/Emo99.gif

את מי אני ישגע במסנ
חסר לך ולא תתחברי משם למסנג'ר
ואם לא תשלחי לי עוד היום פלאפון שיהיה פעיל בחו"ל שנוכל לדבר
תהני הרבה הרבה שבעולם כפרהה
אביחי

יעלוש יפיופה כנסי../images/Emo24.gif

וואי אין לך מושג כמה אני יתגעגע.....אפרופו געגעוע חסר לך אם את לא מתגעגעת.. תהני המון המון המון ואל תשכחי לחזור עם חויות.. חולה עלייך
חופית

wnba22

New member
יעלוש...

יעלוש, תהני המון בחופשה שלך ונתגעגע אלייך המון!!!!!!! נ.ב. יש לי יום הולדת ביום שישי....יש לך את המסן שלי...

../images/Emo15.gifיעלושששששש../images/Emo9.gif

איך הבהלתתת אותי בכותרתתת
אמרתי לך הרבה במסן'.. אבל גםפה אני אתגעגע אליך נשמה שלעיי
תעשי חיים
חולעליךךך מירי

למעלה