אני עוזבת

s a r a h13

New member
אני עוזבת

דיי! נמאס... כל היום שואלים אותי למה את השיר הזה את הכי פחות אוהבת- למה את זה את יותר אוהבת, אומרים לי שאני מדברת שטויות וצוחקים עלי!
כן פורום קומונה, אני עושה פרויקט להחיאת הפורום אז כולם שולחים לי הודעות שהשאלון שלי היה דפוק ועלוב... היו לי 9 הודעות שאמרו שהשאלון שלי משעמם ודבילי! בסך הכל ניסיתי לעזור! אווף! אולי אני אחזור לבקר מדי פעם אבל זה קצת מעליב שאתה מנסה לעשות משהו ואנשים אומרים לך שזה עלוב! אז בייי לבנתיים

jimorrison

New member
ואואואואו תירגעי..

מי צחק עליך? מי אמר שזה דפוק?! אז אנשים לא הבינו...קורה

jimorrison

New member
מסרים כאילו?

כי אם זה הודעות בפורום אז אני לא רואה אף הודעה שאומרת שהוא פתטי או עלוב

jimorrison

New member
אז לא יודע מה לומר לך

חוץ מזה שהם ממש ילדותיים..ואל תשימי עליהם

ofirush 14

New member
את לא צריכה להתייחס לזה,

גם אם הם אמרו את זה, את לא צריכה לעזוב. אמרו דפוק, אז אמרו. אני מבינה אותך, גם אני הייתי מתעצבנת ונעלבת, אבל אין צורך לעזוב. בחייאת, רק בגלל בעיה קטנה? גם לי קרו דברים כאלה בעבר, אבל לא עזבתי אף מקום. תשארי

אני השתתפתי זה מאוד

נחמד בהתחלה אבל אחרי זה נהיה כזה פופי וילדותי באמת קבלי את זה ככה אין מה לעשות. תצטרכי לחשוב על דברים יותר מאתגרים ומעוררי מחשבה!!! אשמח לעזור!

yoyoyud

New member
מה?!?

אני שלחתי לך מסר בדיוק הפוך.. שאת רשאית לעשות כל דבר שתרצי בפורום במיוחד אם זה להחייאת הפורום!!!

yoyoyud

New member
ובאמת לא צריך להגיב, זאת סתם

התנהגות ילדותית מצידם... וחבל לעזוב בגללם... מקווה שתשני את דעתך בתקווה שזה לא מאוחר מידי...

s a r a h13

New member
תמחק את ההודעה פשוט...

אני באמת לא צריכה לתת לאנשים אחרים לקלקל לי... =) אני נשארת רק תמחק את ההודעה בבקשה! =)

למעלה