אני עוזבת !

kofagus

New member
אני עוזבת !

זהו נגמרה האהבה, אתה גמרת אותה אתה שרפת אותה. לא רק שאתה סובל ממאניה דיפרסיה, דבר קשה מלעצמו. אתה גם מכור לסמים (אפילו שזה רק מריחואנה) אתה שקרן והדבר שהכי פגע בי בעצם זה שבגדת בי אחרי שילדתי את בננו. ולא עם אישה אחת! לפחות 3 או 4 שאני יודעת. בהתחלה רציתי לא להאמין, להדחיק, לקוות שהכל יהיה בסדר. חייתי באשליות. ואז האהבה הפכה לשינאה! זה נכון שנינו צעירים ולא יכולת להתמודד עם אישה וילד. שנינו טעינו שהאמנו שאנחנו יכולים להצליח בלי כסף, בלי מקום מגורים. אני האמנתי באהבה ואתה לא האמנת שמישהי יכולה לאהוב אותך והרסת הכל. עכשיו אני חושבת רק על עצמי ועל הילד. אני הולכת ללמוד. אני אהיה רחוק ממך. ואתה, חשבתי שיהיה לך יותר איכפת, אבל אפילו לא התקשרת. אז זהו זה נגמר! זה נכון שאני רק בת 22 וכבר לבד עם תינוק. אבל אני אהיה בסד בסופו של דבר. אני יצליח בחיים אתה עוד תראה! מקווה לא לראותך שוב אישתך
זהו סיפור חיי. אז אתם כולכם תבינו שאתם ברי מזל!

כ'כ צעירה וכבר נשארת לבד מטופלת

בתינוק? אני שולחת לך הרבה כח ו
. טוב שאת עושה זאת עכשיו כי נראה שהוא לא ישתנה ואם תשארי אתו רק תמשיכי לסבול.

שיהיה בהצלחה

טוב את עושה שאת נפרדת מהקשר הזה. איזה עתיד יהיה לכם? לך ולילד? בחרת באפשרות נכונה. בהצלחה ושמרי על עצמך.

זהבית 77

New member
את מזכירה לי את עצמי ../images/Emo23.gif

הסיפור שלך נגע לי בלב .... התחתנתי בת 18 עד גיל 21 כבר הספקתי להיות אמא ל 2 ילדים התגרשתי כשהקטן היה בן חצי שנה והגדול בן שנה וחצי .... בת 22 בלי עבודה , בלי דירה ועם 2 תינוקות קטנים ... הבעל לשעבר כמו בעלך ..... עישןגראס כמו מטורף ...ולימים נודע לי שטרם נישואנו הוא שכב עם החברה הכי טובה שלי (טלנובלה או לא )... קשה להתגרש בכל גיל אבל בגיל כזה צעיר כמה וכמה .... אבל לנו לנשים יש הרבה כח יותר מאשר אנחנו מודעות ...... יקח לך קצת זמן עד שצעמדי על הרגליים אבל כשזה יקרה שום דבר לא יוכל לך ... עשית את המעשה הנכון עכשיו שאני בת 27 אני מסתכלת אחורה על ההחלטה שעשיתי.. לא מבינה מאיפה היו לי את הכוחות לעזוב בית מסודר .... ללא עבודה ..ללא פרנסה .. לשכור דירה בעצמי לקום בשש בבוקר לרוץ לעבודה לחזור לטפל בילדים והכל לבד לבד ... זה שקמת ועזבת מראה שיש לך הרבה כח .... בהצלחה

האהבה נגמרה

טוב עשית שעזבת, על הרבה דברים אפשר להבליג אפילו על בגידה, אבל לא על התעסקות עם סמים, מי שנכנס לסמים לא יוצא, טוב עשית שעזבת, והכי חשוב.... אל תתפתי לחזור עד שלא תראי שיש שיקום מהסמים, אל תשתכנעי להבטחות ולהשתפכויות אהבה... לכי ללמוד ולהתפתח את עדיין צעירה כל החיים לפנייך תלמדי תשקמי את עצמך ואני בטוחה שאי שם בעתיד מחכה לך גם זוגיות חדשה זוגיות אמיתית עם גבר שיאהב אותך ויעריך אותך.

kofagus

New member
שאלה!

אתם חושבים שמישהו ירצה להיות איתי למרות שכבר יש לי ילד ממישהו אחר? מישהו יוכל לאהוב ילד שהוא לא שלו? אני לא בטוחה שאני הייתי יכולה. אני כל הזמן חושבת על זה. אני אמנם לא מוכנה אפילו לחשוב על עוד נישואין בקרוב אבל עמוק בלב אני מקווה שזה יגיע בעתיד.

זהבית 77

New member
כן אני חושבת - ושום מנסיון

5 שנים עם ר. ולפעמים נדמה לי שאני מסוגלת לסלוח לו בגלל שאני רואה אותו ען הילדים שלי .... הכרתי אותו בת 22 וחצי עם 2 ילדים קטנטנים הוא לא האמין שיש לי ילדים נראתי כמו בת 16 ...... עברנו לגור ביחד לאחר כשנה .... הוא מכין איתם שיעורי בית , משחק , מחנך יותר טוב מאבא שלהם ... גם הילדים רואים אותו כמו אבא ....0הם מציינים זאת בפני חבריהם שיש להם 2 אבות אבא אחד שגר איתם ואבא אחד שלא ) כמובן יהיו כאלו שירתעו מהעובדה שיש לך ילד אז כנראה שאין לך מה לחפש במערכת היחסים עם כאלו גברים .... יש לך ילד זה הכי חשוב דפדפי את השאר .... בהצלחה :) יש פורום משפחה חד הורית תנסי גם שם

למרות שיש ילד

כן מי שיאהב אותך, יואהב אותך כמו שאת מי שאת ואת הינך בזכות עברך ובזכות ילדך.

ג ל י 2

New member
גם אני במצב דומה לשלך

אותה סיטואציה בחורה צעירה +ילדה בת 27 , אבל החלטתי שזהו, קמתי ועזבתי ... בגיל 22 לא היה לי עדיין את האומץ נפרדתי וחזרתי , היום אני חושבת שחבל על עוד 5 שנים שהתבזבו ככה סתם. לגבי הילד יש הרבה גרושות עם 2/3/4 ילדים ומתחתנות שוב... תפרגני לנו קצת

למעלה