אני עוזבת...

porky169

New member
עזוב הן לא שוות את זה../images/Emo134.gif

מה לעשות ככה זה בעידן שכל הכוכבים בכל תחום חייבים להיות כוסונים, רזים ועם קוביות בבטן, ואם אתה מכוער אז אף אחד לא מסתכל עליך../images/Emo4.gif

Witchcrafts

New member
תגובה לכל השרשור.

טלי, את צריכה להפריד בין המתרחש בפורום לבין הקורה מחוצה לו; כתבתי כאן חפירה ממש ארוכה על כך שכולכם מוזמנים לפנות אליי אם משהו (או מישהו) מציק לכם, מטריד אתכם, מדיר שינה מעיניכם (ךםך, הגזמתי), בין אם הנושא קשור לפורום או לא, אבל שמתי לב שאני יכולה לסכם הכל במשפט אחד: אין טעם שתנטשי פורום שלם בגלל התלהבותו היתרה של טל מעצם קיומך. ובכלל, לגמרי לא היתה לו כוונה רעה. טל וניר, לא לכולם מראה ממוקם בראש הרשימה ואני הוכחה חיה לכך. צורם לי לקרוא את התגובות האלה שלכם. במטותא מכם - אל תכלילו. טל, כל העניין של הפריצות האלה ממש מיותר. גם כשעוללת לי את זה לא הבנתי מה לכל השמנטפים קורה. התוכנה הזו לא נועדה לחשוף אנשים ולאיים עליהם. השימוש שאתה עושה בה אסור. אני לא רוצה לקרוא הודעות שבהן אתה מנצל את התוכנה הזו לתועלתך האישית. אתה לא אדם כזה, למה לך ליצור רושם מוטעה עליך ועל האישיות שלך? חבל, באמת. אני יודעת שתסכים איתי בעניין. יסמין, למה את כזו חפרנית? טל וטלי, בנוגע לעניין ההתכתבות שלכם במסנג'ר – טלי, זכותך לסרב להתכתב עם טל. טל, אין טעם שתעלב ממנה. שניכם, אני לא חושבת שמן הראוי להעלות על גבי הפורום את הוויכוחים האלה ביניכם. התלבטתי קשות אם להסיר את השרשור כולו או חלק ממנו, אבל, כפי שהבחנתם, אני לא דוגלת בדברים האלה (אלא אם כן מדובר במשהו קיצוני). תוכיחו לי שלא טעיתי. אתם רוצים ללבן את העניין? בכיף, אל תרדו לפסים אישיים, אל תעשו אאוטינג לאחרים. בקיצור, שמרו על שפה נאה ועל החוקים. יעל וטלי, אודה לכן מקרב לב אם תִשארו עימנו. |מתחנן| יעל, כפי שאינך אמורה להתערב בעניינים שלא שלך, כך את לא צריכה לעזוב את הפורום בגלל טלי. ולא, העובדה שאת קרובת משפחה שלה לא מצדיקה את ההתנהגות הזו. מקס, איך זה שכתבת הכל בכמה פיסקאות קצרות ואצלי מדובר במגילה? ../images/Emo3.gif

yaelula94

New member
אממ...

אני אומרת נסגור את השירשור הזה ומי שרוצה שישאר ומי שרוצה שיעזוב שכל אחד יחשוב עם עצמו....

Toft

New member
מגילה או גמילה?

לא יודע למה, אבל לפני שקראתי את זה "מגילה" משום מה נקרץ לי "גמילה" P: חחח, בכל אופן לא היה לי הרבה להגיד וזה מה שיצא P: מקווה שהפוסט שלך ישפיע (It's so damn powerful) והן יחזרו אלינו :( (נ.ב.: תמונה של ירון דגן ../images/Emo7.gif)

למעלה