אני עוזבת...

אני עוזבת...../images/Emo7.gif

אנשים אני ממש ממש ממש מצטערת אבל אני עוזבת פשוט מאז שנגמר מיכאלה אין מה לעשות לא מדברים על שום דבר ואם כן זה על מיכאלה וכבר אין מה לאמר על זה...הפורום של מיכאלה בתפוז הפך להרגל בחיים שלי!!רציני חחח...אבל אני כבר מרגישה לא שייכת ושזהו נגמר אני אולי יחזור אבל לא נראה לי שבקרוב... אני מבטיחה שבטלנובלה הבאה אני יחזור... אוהבת אותכם כולם כל מי שאי פעם דיברתי איתו בפורום או בכלל מי שנמא בפורום כל מי שהגיב אי פעם להודעות שלי וקצ'ר לכולם כולםם כולםם לאב יו!!
-מיכאלה בדם- -דנה-

עוד פעם אני אגיד....

עוד מעט יהיו שידורים חוזרים, ויהיה שוב על מה לדבר...(אלא אם כן יש פ דתיים....) אבל אם בכל זאת תחליטי לעזוב, אז מקווים לראותך בפורום של הטלנובלה הבאה....!!! ותהני בהמשך חייך....

RaZiK4

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gifלאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

גלושש

New member
:( :- ( ../images/Emo10.gif

לא לא לא לא לא לא לא לא לא אתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ריגשתם אותי!!! אבל...

אין לי מה לעשות עוד מעט יתחילו לי תקופת המבחנים (אני בכיתה ח') וזה יהיה לי הרבה לחץ אני ינסה בשידורים החוזרים להיכנס שוב ולדבר איתכם כי אני יתגעגע!!!!והנה משהו שהכנתי: אוהבץ הכי בעולםם

למעלה