אני עוזבת!!!!!!!!!

אני עוזבת!!!!!!!!!../images/Emo140.gif

ביום שני בבוקר בערך אני טסה לברצלונה!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לכל מי שאני אוהבת אותו ולמי שאני שונאת אותו ולמי שלא אכפת לי ממנו אני אתגעגע אלכם חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אחזור ביום רביעי הבא ואויש אני אמות מגעגעועים לפורום הזה! בבקשה אחרי כל פרק תעשו שיחה ממש גדולה שאני אבין מה בכלל קרה בפרק
טוב אני מזה גרועה בפרידות אז בקיצר אני אוהבת את כולכם מאוד ומקווה שכאני אחזור אני אשתלב בחזרה רז אל תשכח מה שהבטחת לעשות לי המוסקטריות שלי בלי אפליות אני אתצגעגע אלכן הכי הרבה!!! וגם לחרמניה !!!

G@T

New member
אהההההה ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני נשארת פה יותר לבד מרגע לרגע.... :( תהני!!

חגית756

New member
מריקה...כנסי!!!

אאאננננניייייייי יייתתתגגגגעעעעגגגעעעעע אאאאאאאאללללליייייייךךךךך!!!!!!!!
שתהיה לך טיסה נעימה
!!!!!!!
שתכירי ספרדים חתיכים...אבל לעולם אל תשכחי את בנחו´ש!!!
תחזרי בקרוב...
תעשי חיים!!!
זהו נתגעגע פה בפורום...
בבבבבביייייייייי!!!!!!!!! ב-
ענקית: חגית...

קארין14

New member
../images/Emo6.gifייו איזה כיף לך מרי...

שיהיה לך טיסה נעימה אנחנו נתגעגע אלייך מפה!!!! תהני!!!!!!

HoRsEs

New member
תהני!!../images/Emo160.gif../images/Emo77.gif../images/Emo7.gif

לאן את נוסעת?

Harmania

New member
מרי!

תהני מהטיול! נתגעגע אליך כולנו כאחד, מקווה שתבלי טוב! אל תדאגי יקירתי, ואל תתגעגעי יותר מדי, יהיה לך מספיק ממני כשתחזרי... ביי ביי ותבלי! נתגעגע!

Scoob¥ Doo

New member
מרי´לה

טיסה נעימה
שלא תשתעמי בטיסה
חחחח תזכרי אחת בשביל כולם וכולם בשביל אחת
שיהיה לך כיף בברצלונה..... מה אני עוד אגיד ת-ה-נ-י!!!

|חאם זה מעודד אותך אז כנסי מהר כדי:

אני עצובה שאת עוזבת אבל תדעי שאני וחברה מקליטות את כל הפרקים של קטנטנות אם את רוצה שתחזרי אני יצור איתך קשר וישלח לך את הפרקים!!!

Harmania

New member
ביתר קלות!

פשוט בוהים בך או בהודעותיך המצחינות מס´ שניות, ואפשר להתגעגע אפילו לדבר השנוא ביותר... במקרה זה:את!

אני חולה על חרמניה

אז איך בדיוק אני לא אתגעגע אליה? חרמניה עם את קוראת את זה רק שתדעי לך שאת הורגת אותי כל יום מחד את מצחיקה עצבנית ותמיד יודעת מה להגיד קנו לך כבר מקלדת? אם כן אז נראה כמה זמן יקח עד שתהרסי אותה

תודה לכולם LOVE U ALL חולה עלכם

טוב יש לי בעוד כמה שעות טיסה ואני עוד כמה שעות גם יוצאת מהבית אז אני לא יכולתי להרדם ככה זה קורה לפני כל טיסה אז תודה לכולכם אני אתגעגע אלכם למרות שמצד אחד אני עצובה אבל מצד שני אני מזה מתוסבכת כי שתי קבוצות שאני הכי הכי הכי הכי אוהב בעולם הן האויבות הכי גדולות אתם מאתי נים אני הולכת להיות בברצלונה וההורים שלי הבטיחו לי לקחת אותי למוזיאון של קבוצת הכדורגל של העיר!!!!!!!!!!!! אתם מאמינים?????????? אני מרי מץ אהיה בקאפ נואו(מי שלא יודע האיצטדיון של ברצלונה) ויומיים לפני שאני חוזרת אני אהיה במדריד ואני אלך לאיצטדיון של ריאל מדריד ויקנו לי את החולצה של ראול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ואולי גם של פיגו) שיואו אני מתה מרוב התרגשות!!!!!! מי שא מבין על מה אני מדברת אז סורי אני פשוט מזה מתרגשת שאני הולכת להתעלף אני פשוט לא יכולה להאמין שלי תהיה החולצה של ראול זה כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה