אני עוזבת ת'פורום כי ...

אני עוזבת ת'פורום כי ...

יסמין ניכנסת פעם ב100 ימים וזה לא כ"כ עוזר לי בחיים... אז היה נחמד להכיר את חלקחן וסלמאט

זה סתם הורס לי את הבוקר...

שאני ניכנסת לפה ושוב אין הודעות מיסמין... או כל מיני דברים כאלה..חוץ מזה אני מתחילה להידרדר מהלימודים ולהיקשר לאינטרנט כך שאני בניסיון גמילה...

איזה ביקור איזה? רק אם

הייתי יכולה הייתי מכניסה ל2 בנות פה כאלה מכות סעממק יואווווווווווווווווווווווו כמה שבא לי להעיף לכל אחת איזה כף לפנים טוב לא משנה כבר זזתי..צ'או..סלמאת...ביי...מה שתרצו אוחתקק אני עפתי!

חוץ מזה מה זה הפרחות האלה?

אחת אומרת בקטנה השניה אומרת אנערף...מה זה המילים האלה מה אתן פרחות מהשוק?! בי

GlitterKitten

New member
את בפורום רק כדי לדבר עם חמסה?

נחמד מצידך, טוב לדעת
להתראות.....

דניאל!!!!!!!!!!!!

אל תעזביייי...!!!!!!!!!!! ואת קוראת לי פרחה? את אומרת שעד עכשיו הכרת רק פרחות זאת אומרת שאני פרחה? סבבה..!!!!!!!

טוב יאללה מה זה מיון??

וליאת(או משו כזה)את גם לא עונה לי להודעות... וסאו וואט שדיברנו על דברים אישיים גם אני ו"זבל" דיברנו על דברים אישיים...וליאת תאמיני לי שאת סתם משחקת אותה למה אני הבנתי מי את טוב עפתי ואל תשאלו פה שאלות בשבילי כי אני לא פה יותר.. צ'אוווווו

ליאת,קרן ירדנוצק'ה....אל תשימו לב..

היא פה כדי לדבר עם חמסההה...עזבו אותה!! סנובית מגעילה!!!היא בעצמה פרחה!!!דוחחחההה!!! בכל מקרה כפרה שלי חיים שלי (ליאת) את לא פרחה את החיים שלי ואל תשימי לב לאנשים קנאייםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם אוכלים תלבבב!!! מהקנאותת!! וגם אתם ירדן וקרן...אל תתיחסו! תנו לה ללכת...איאיאיאיאי למה מי היא בסה"כ...סתם אחת!...יאללה לכי בלי טובות!!! שלום לך ולא להתראות!!! יסמיןן שלךךך מחכהה לך את יודעת איפה...! מה את חושבת שיש לה זמן רק בשבילך?......הצחקת אותה ואותי..תדעי שאת לא מזיזה לה תאגודל...!!!

קודם כל דניאל לפני שאת מתחילה להגיד

עליי דברים תחשבי... כי אני היחידה פה שהערכתי אותך למרות כל מה שאומרים לי עלייך\!! אז אל תתחילי איתי כי אני יכולה לרדת עליך יפה מאוד!! דבר שני אף אחת מאיתנו לא פרחה ואם את טוענת שאנחנו פרחות אז אין לך מה לעשות פה וחבל מאוד שהכרתי אותך...! אני ממש מצטערת על היום הזה!!! דבר שלישי לא עניתי לך כי אלי לא הייתי ליד המחשב?!??! חשבת על זה? לא נראה לי! דבר רביעי את התעצבנת שאני מגנה על שירן ואת יכולה להתעצבן! אני מכירה אותה לפניך ואני גם אוהבת אותה ואנחנו כמו אחיות אז חבל על העצבים שלך! טוב אין לי כוח לריב איתך אז שיהיו לך חיים מהנים בה בייי!!

למעלה