אני עוזבת את הפורום..

brians angel

New member
אני עוזבת את הפורום..

היה חביב, נהיה משעמם, נהיה מאוד משעמם.. ביי..!

vashla

New member
אז אולי......................

תנסי לעשות משהו כדיי שלא יהיה משעמם?

שניייי

לא אמרו לך פעם שלברוח מבעיות זה לא פתרון? והפתרון האמיתי והחכם הוא ללמוד איך להתמודד איתן?... אם לא, אז עכשיו אני אומרת לך. אל תעזבי סתם ככה, תעזרי לפורום לשרוד...

vashla

New member
צודקת../images/Emo88.gif

אז הפורום קצת יבש......... הרבה יבש.................. הרבה מאוד יבש............. אבל תארי לך שכל אחת היתה עוזבת, מה היה קורה?דווקא שהכי קשה צריך להשאר ולתמוך. הפורום עוד יתעורר,אני בטוחה. הבויז כנראה בהפסקה. אה,ועוד משהו,מה זה ג'וני נו ניים? הסולו של איי ג'יי?

brians angel

New member
תראו,

אני לא בורחת או משהו.. אין לי יותר מה לעשות כאן.. בכל הזמן שהייתי כאן (שנה וקצת), ניסיתי להעיר את הפורום הזה.. אבל זה אף פעם לא הצליח.. אני גם מילא לא רושמת כאן יותר, כי.. פשוט אין מה לרשום..! אז במקום פשוט להיעלם, הודעתי לכם שעזבתי.. זהו.

American Girl

New member
לא נכון....

אני מסכימה עם קושקושית מתוקה וושלה ואת ממש טועה הפורום תמיד היה ער כשהיתה מנהלת,את וכולם בפורום הזה העירו אותו בכך שנכחו בו כתבו הודעות עשו שירשורים ועכשיו כשקשה ואין מנהלת את עוזבת!!!!!!!! ואת יכולה לעשות הרבה בישביל שלא יהיה משעמם

i got u aj

New member
../images/Emo12.gif*שוק* לאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא שניייייייייי לא אל תעזבי!!!!!!! בבקשה תשארי...מה נעשה בלעדיייייך?!?! נוווו לאאאא אל תעזבי...אולי במקום לעזוב ככה סתם,אמממ...אולי תכנסי אליו פעם ב-... לא כל יום...אין פורום בלעדיייך ואני לא מגזימה!!! אוווווףףףףףף נהרס לי היום...
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

brians angel

New member
סורי אור...

אבל בונאה... תירגעו..! סכ"ה עזבתי!! יכולתי פשוט להיעלם, אבל רציתי להגיד לכם ביי..!
ואתן לא יכולות להגיד שלא עשיתי משהו בשביל לנסות להעיר את הפורום הזה...! לא היה יום שלא הייתי כאן, וזה שלא תמיד כתבתי, זה כי אף פעם אין מה לכתוב..! אני מצטערת אם זה מפריע למישהי, ואתן באמת לא צריכות להתעצבן...!! אולי אני יחזור מידי פעם... מקווה שתסלחו לי..
ביי.......

mya 6

New member
ככה?

שהכי צריכים אחד את השני את הולכת? סתם, נעלמת?! אין מה לעשות... הבויז בהפסקה.... מה את רוצה שהם יעשו? מה את רוצה שאנחנו נעשה? אין לנו אפשרות להגיד "טוב תשמע קווין, אני רוצה חומר חדש, ומיד!" זה פשוט לא יכול להתנהל ככה!!. דווקא לאחרונה היו מלא שרשורים מקסימים ומטריפים של הבויז!! כשהם יוציאו חומר חדש אני בטוחה שהפורום יתעורר! להזכירך, לכול פורום יש את התקופה הזו שאף אחד לא עושה כלום.. זה נקרא "תור היובש של כול הפורומים"... ומה לעשות, זה לא סדרת טלויזיה שאפשר לנתח אותה ולצפות בה כול שבוע! זו להקה! ולהקה כמו להקה גם צריכה לנוח מידי פעם, למלא מצבורים ולצאת לדרך!! ככה שלנטוש זו לא בדיוק לדבר שלו ציפיתי ממישהו בפורום הזה!.

brians angel

New member
מה את רוצה??

כשהאווי פאן נעלמה לא צעקתן עלייה, או כל שאר הבנות שעזבו..!! אני לא רוצה להיות כאן יותר, נמאס עליי הפורום הזה, וכמה כלבתי שזה נשמע, אני מצטערת, אבל נמאס לי! זכותי לעזוב, וגם ללכת מכאן בלי להרגיש כאילו אני כלבה ומגעילה..! ואתן גם לא ממש נחמדות! רציתי להיות נחמדה, להגיד לכן ביי, אבל אתן מתחילות לצעוק! חוצמזה- לא ממש אכפת לי שיש או אין חדשות על בקסטריט...! זה לא דברים שמעירים את הפורום..! אז פשוט תקבלו את זה שאני עוזבת, ותפסיקו לצעוק עליי!! ביי!! ד"א- תכננתי לחזור לכאן פעם ב.. אבל עכשיו כבר לא בא לי אחרי שכולן פה צעקו עליי..! אז זה הביי האחרון שאני מתכוונת להגיד לכן, כי אני גם לא רוצה להגיב יותר! ואור- אני יתגעגע אלייך..! הנה המסנג'ר שלי אם בא לך להופסיף אותי..: [email protected] ביייי!!!

mya 6

New member
שנייה אחת...

אף אחת פה לא צועקת עלייך! ואנחנו גם לא חושבות שאת כלבה או משהו כזה! אני רק מביאה דעה אישית! אם כול הכבוד...את משוואה את עצמך להאווי פאן?!??! למה? היא הייתה נוראית והתייחסה עליינו בזלזול עוד יותר נוראי! ואת ממש לא כזו!. אני פשוט לא מבינה- אז דברים זזים לאט- קורה! אמרתי לך- ככה זה... אני מקווה שתחזרי לפה יום אחד אם הרגשה שונה בלב... וסליחה אם גרמתי לך להרגיש כלבה- זו בהחלט לא הייתה הכוונה שלי!. באהבה- מעיין רון!. נ.ב: אחותי מסורת לך "כול הכבוד תמשיכי כך ותעמדי על שלך"...(סורי- היא פשוט התקרצצה עליי אימיים!)

mya 6

New member
עוד משהו קטנטן לפני סיום...

לא יכולנו להגיד משהו לבנות האחרות כי הם לא טרחו אפילו להגיד שלום!.. הם פשוט לא באו יותר.. אז על מי נביא דעה? לאויר..? וזהו אני מקווה!

i got u aj

New member
אמממ...

את "האווי פאן" אנחנו לא צריכות פה...ואותך כן! טוב...אבל בכל זאת...זאת החלטה שלך ואני לא יגיד לך מה לעשות אבל אני יתגעגע אליך מלאן מלאן... (**לפוסטמות-מלאן=המון,הרבה וכד') ואני ינסה להוסיף אותך למסנג'ר... ואם תוכלי להכנס מדי פעם אז...תכנסי
אהההה ועוד משו...אל תשכחי לבוא איתי לכל ה"פגישות" (חחחח...לא מצחיק) של תפוז LIVE זוכרת?????
אז...ביי

LiOr CaRtEr

New member
../images/Emo4.gifבבקשה תיכנסי ...

אז ככה.. עצוב לי שאת עוזבת, אבל אני לא אנסה לשכנע אותך להישאר (למרות שבאופן נורמלי זה מה שהייתי עושה, אבל כבר מספיק הציקו לך). באמת נתת לפורום הזה הרבה מאוד, אי אפשר להתווכח על זה. אני לא רוצה שתצאי מפה בכעס, וחשוב לי (ואני בטוחה שאפשר להגיד "לנו") שתבואי לכאן מדי פעם. במיוחד אם תבואי עם חיוך על הפנים
אני מעריכה את זה שבאת להיפרד ולא סתם אמרת ביי, ונכון שזה לא סוף העולם, אבל זה סוף של תקופה. מקווה שלא תימחקי אותנו לגמרי, ושוב, שתבואי לפה מידי פעם... *גאוות הבקסטריט בחיים!!!* בעצב, אבל הבנה.. ליאור!

vashla

New member
טוב,כבר לא ננסה לשכנע אותך.

אז ככה,בנות,אם היא חושבת שזה טוב בשבילה לעזוב,שתעזוב. זכותה המלאה.לא נשבר בגלל אף אחת
. שני,אני מקווה שתהני גם בלעדינו, את יכולה לחזור כמובן מתי שבא לך(אני אקבל אותך בזרועות פתוחות). בנות,אל תנסו לשכנע אותה,אתן יכולות להפוך את המצב לגרוע יותר. ביי שני!נתגעגע!

למעלה