אני עוזבתת ...

אני עוזבתת ...

שלום לכולם, מסיבות אישיות החלטתי ככה לפרוש לתקופה הקרובה.. אני בטוחה שתסתדרו טוב מאוד בלעדיי.. תהנו ביי

מההההההההההההההההההההההההההההההה?!

לאאאאאאאא אנחנו לא נסתדר טוב בלעדיייייייייךךךךךךךךךךךךךךך למההההההההההההההההה?!?!?! תספרי לי במסנג'ר ועם לא אני באה אלייך לאכול אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אבל באמת למה את עוזבת??...! את תהיה כל כך חסרה לנו ..לי בכל אופן.. מקסימונת שלייי=) ועל תשכחי אותנו בחיים
חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךך

לאא דיקושששששששש

דיקוששששששששששששששששש אסור לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אין םפשוט אין סיכוי שאנחנו מסתדרים בילעדייךךךךךךךךךךךךךךךךך פשוט אין דבר כזהההההה אבל מה כבר אפשר לעשות מה?????? הכול רק אל תעזביייייייי אוהבת אותך ממי
רק תידעי שלא נישכח אותך בחיים
אף פעם

|הדגש|לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif|סדגש|

ממי
את לא תעשי לי את זה!!! מיד למסנג'ררר כשאת קוראת ת'הודעה ממי!! שחכת שיש אנשים שאוהבים אותך בעולם ובפורום הזה?! אין מצב!! מתה עלייך לעד את לא תלכי מהפורום הזה לעולםםםםםםםםםםםםםם!

דיקלה?!

זאת לא נראה לי דיקלה למה שהיא תכתוב את זה וגם עם היא תכתוב את היא הייתה כותב במפורש למה... ועם זאת דיקלה למה?!

מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

דיקלה את צוחקת עליי? מההההה??????? את הכיי הכי מבינה פה בפורום אל תעזבי כולם רוצים שתישאריייייייי למה למה את עוזבת? בגלל מי??

דיקוש אהבת חייי!!!!!!

כמובן שזאת החלטה שלך ואני איתך !!! באיזשהו שלב כנראה גמני יעזוב את הפורום עם כל האכזבה שבזה אבל זה תקופה שונה ...ולא משנה לא נפרט כאן ..!דיקלה יודעת למה אני מתכוונת..!!;) .. בינתיים אני רק נהנית בפורום הזה ואתם מדהימיםםם!! דיקוש תחסרי המוןן כאןן!! אבל ברור שיש קשר מחוץ לפורום מן הסתםםם חחחחח !! אוהבת אותך המוןןן נשמהה שלייי!! מואההה!!

למעלה