אני עוזבבבב !!!!!!!

אני עוזבבבב !!!!!!! ../images/Emo7.gif

אני מצטער אנשים.... אני לא יכול להמשיך מצטער.. אולי אני יחזור בעתיד... אוהב את כולכם....
לירן.. [email protected] זה המסנג'ר שלי.... 290967226 וזה האיי סיי.... ביי אנשים....

1 SweetY KittY

New member
../images/Emo12.gif

למה כל האנשים השווים פורשים מהבלוגים? אולי כדי גם לי לפרוש?

אני לאאאאאאא עוזבבבבבב...../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני לא עוזב אני לא עוזב... תקשיבו היה לי מקרה בצוהורים שבגללו רציתי לעזוב.. עכשיו אחרי המקרה אין מאושר ממני.. אני לא עוזב... חשבתי לעזוב אבל זה הסתדר לי כול הבלאגן שהיה לי ועכשיו אין מאושר ממני... מי שרוצה לדעת מה קרה יכול להיכנס אליי לבלוג ולשאול אותי או סתם לתפוס אותי ולשאול אותי איך שבא לכם... אוהב את כול מי שמכיר אותי ויש הרבה... תודות: תודה לסיסו הכריש שקיבל אותי למשפחה... אני רוצה וגם וגם אוהב וחולה עלייך אחי, קרולין2 יחראית את כמו אמא בישבילי, מיטח 21 היחידה את מתוקה אמיתית למה יש לך חברר אה ??, מעיין החיים את החיים שלי אני מת עלייך נשמה, dudi levi אתה הגדול מכולם אחי אין עליך, edenfellous את תמיד איתי בטוב וברע,נרקיסטית את נשמה אמיתית אני חולה עלייך יכוסית, פה אטלנטה כפרה תבואי לבקר בארץ ממקאזזה שלך, danooosh חולה עלייך מאמי כפרה, שרית 123456 את מתוקהה, קריזי למון שתקבל סרטן, dj gold 007 אתה בן אדם אחלה למרות שכול פעם מעיפים אותך... את מי שלא כתבתי אני מבקשש סליחה ומחילה... וגם אתה חשוב לי אל תשכח.. ממני לירן.....

למעלה