אני עוד .....

סילבסטר

New member
אני עוד .....

חי וגם זה לטובה ואולי יעבור עוד יום ויהיה פחות מאוחר אז אני לא במילואים ,5 שבועות ?! אתם נורמאליים !?! עוד 4 שבועות אני הולך ... לאן ? לא יודע אחזור ? מין הסתם כן מין זה לא סתם אותי קשה להפיל לבאס ? כן חופשי ,בעיקר אם איכפת לי וגם זה מצרך שהולך ופוחת ... עם הגיל ? אולי עם המצב ? בוודאי על הזין שלי הפלשתינאים (וסליחה על הבוטות) מה שהורס אותי זו האיבה הפנימית עם כל כך קטן ,כמה קטן ככה עקשן בקושי 6 מיליון ,אם היינו עיר אפילו לא היינו במקום השלושים 20 מפלגות ,עשרות פתרונות ומה בינתיים ???? ! אותנו טובחים ! לא נימאס פעם ידענו לעשות מבצע בששה ימים עוד קראו לזה מלחמה ומה היום ,שכחו את המילה הזו ......... סתם נקודה למחשבה מי יודע אולי פתאום תיגש אלי בחורה עם מצלמה ככה במקרה (אין מיקריות בחיים) ותשאל כמה שאלות (זו דרך לברוח מלא להתמודד) ותאמר תהיה רציני זה ישודר (זו גם בחירה -המקריות כן ) ואולי אפתח את הפה ("כל מה שצריך לקרות -קורה !") ואולי זה ישודר בערוץ ה-1 (משפט מחץ ד´מיקולו) ואולי אבל ממש אולי בכל זאת (צריך להתמודד אחרת .....) לא יצנזרו (בעיות לא נעלמות הן גדלות !!!) אבל על מי אני עובד - סתמו לי את הפה אז וגם היום ניראה מה יהיה ביום העצמאות אולי ניפגש בטלויזיה מי יודע אם צלף חמוש ושני מקלעים הופכים למסכן עם קרבין ישן ועוד כולם מאמינים לשטויות האלה -הרי זה כתוב בעיתון אולי באמת מישהו יקשיב לללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה שמשהו ישתנה בחמישים שנה מה קרה ? מישהו מת האמת האופטימיות (יחד עם עוד כמה אלפים ) עוד לא הגענו לזה ? אל תדאגו יאצק נופל וק..........סאמק מישהו עוד זוכר אותו בכלל נו אני עוד חי ביי

סילינקה גש הלום !!

בוא אתן לך איזו
על קצה האף. בוודאי שאתה חיייי חסר לך שלא ובוודאי שלכולנו אכפת.. ומי לא זוכר את יאצק, שנופל ותמיד קם?? ולגבי הבחורה... אמממ אולי תיגש איזו
ותציע לך...איזו הצעה נחמדה.. מי יודע...הלוואי שמור על עצמך רק טוב!!!

judyr

New member
סיל........

אם הייתי יודעת שזה מה שרשמת אתמול אז לא הייתי מחכה עד היום אלא רצה ישר לקרוא כל הכבוד לך

למעלה