אני עוד פעם דורש ואומר...

roaic

New member
אני עוד פעם דורש ואומר...

אני מטורף על היופי של מיכל!!!!!! מישהו יכול לתת לי אתרים שלה?? מה אתם מוצאים בכל הגיא אריאלים האלה והליה האלו.... למה אתם לא מתייחסים למיכל??? היא הבחורה הכי מתוקה ומדהימה וסקסית! איזה חיוך יש לה.אלוהים! אז הגיע הזמן שתתחילו לתת לה כאן יחס. ואם לא,אני אדאג שהיא תגיעה לפורום ותצעק עליכם. :) :) מיכל ,בין הבחורות היפות,שיצא לי לראות!

Dafi the Mighty

New member
אישית..

אני לא מוצאת בה שומדבר מיוחד. אני אפילו לא חושבת שהיא כזאת יפה...

roaic

New member
טוב...

אני לא ממש מחזיק ממך בתור אחת שיכולה לחלק ציונים. שתהיי באותה דרגת יופי שלה,של סנדי בר,יעל בר זוהר,בר רפאלי,עדי נוימן וכו'...אז נשמע את דעתך. ותיכף תגידי לי שאת לא פחות יפה מכולן. נו באמת.

מה הקשרר?

מה הקשר? עם היא פחות יפה מהם! (לא שאני יודעת איך היא נראית) אבל היא פשוט לא אוהבת את היופי שלה! גם אני לא אוהבת את היופי שלה! אז תתחיל להירגע ולתפוס מהמיכל הזאת!

איזה שאלה דפוקהההה!

מה זאת אומרת!? וזה בכלל לא קשור! אני לא אוהבת את היופי שלה! את הבנות הקודמותש אמרתי כן! הם יפות, בר רפאלי, סנדי בר. אתה אוהב את היופי שלה סבבבה תבלה! אבל אני אמרתי את דעתי אז לא בא לי להתווכח!

TrunKs 2003

New member
דווקא יש בה יופי...

יופי בוגר כזה.. היא רק צריכה להתלבש קצת יותר יפה ולהיות קצת יותר נורמלית וזהו.. יש בה פוטנציאל

jenn aniston

New member
טוב...

תראה... גיא אריאלי הוא ממש נשמה והוא ממש ממש חמוד ושלא נדבר על לירון... פשוט פצצה מהלכת... אני לא יודעת מה אתה מוצא במיכל הזאת, יש לה שיניים עקומות וחיוך מפגר אבל אם אתה חושב שהיא יפה זה זכותך ואין לאף אחד זכות לומר לך את מי לאהוב ומה לחשוב עליה... על טעם ועל ריח אין להתווכח!!!!!!!!!!!! אז כמו שאתה לא מבין למה חושבים שגיא אריאלי ולירון וייסמן חמודים אני לא חושבת שמיכל טראוריג יפה!!!!!!

roaic

New member
אני כבר קולט...איך חבר שלך נראה..

או ייראה. לא הייתי סומך עלייך מבחינת טעם ביופי.

jenn aniston

New member
סליחה????

החבר שלי נראה פצצה!!!!!!!! הוא חתיך עולמי ואני בטוחה שהוא הרבה יותר חתיך ממך (ולא משנה איך אתה נראה)!!!!!!!!!! ואני כבר מתארת את החברה שלך אם אתה אוהב את המראה של מיכל!!!!!! ואני לא באתי אליך בטענות אני רק אמרתי שאני חושבת אחרת אז אל תתחיל לריב איתי!!!!!!!!! אם אתה רוצה תמשיך לומר מה שאתה רוצה אני פשוט אחזיר לך אותו דבר...

roaic

New member
חחח..תגידי אנחנו מדברים על אותה אחת

אולי תשימי תמונה על מי את מדברת?

מנהלת יקרה...

אני חושבת שכדאי למחוק את השרשור הזה. הוא די פוגע... ואם יש אנשים שלא מוכנים לקבל את העובדה שיש אנשים שלא חושבים כמותם <כמו הבחורצ'יק כאן> אני חושבת שכדאי לחסום אותם, כי הוא מתייחס בצורה ממש מגעילה לאנשים פה...

מה אמרת?

אתה מזלזל בדעתם של אחרים, אתה פוגע באחרים, אתה מדבר בצורה מזלזלת ומאוד מגעילה... וזהו, אני לא אוסיף עוד מילה בעניין.

מיכל אשה יפה גם בעיניייייייי

אני גם אוהבת את היופי של מיכל, מה גם שהיא לא צעירה וזה מוסיף לסקסיות ולנשיות שלה בגיל הזה.

איזה שירשור מטומטם!

אתם שמים לב על מה אנחנו מתווכחים ואני מדגישה על מה אנחנו על היופי של מיכל! יש כאלה שחושבים שהיא יפה ויש כאלה שלו! אז מה צריכים לריב על השטויות האלה! ואתה איך שלא קוראים לך שפתחת את השרשור! מה הקשר? עם החבר שלה יהיה מכוער או לא? אני מבקשת שתשים למה מה אתה רושם לפני שאתה שולח! אוווווווווף!!!

למעלה