מנדי....
זה לא ייצור ריבים, אני לא מבין, פשוט גולשת אמרה את הדברים הנכונים על אור. היא הבינה שהוא נצלן, ואור לא בדיוק חבר פורום את יודעת, כבר הראיתי לכם ת'אימל שלו, נכון? הוא התחיל את כל זה. הוא ניסה לנצל את ג'ניפר, לכן זה כן קשור לפורום. תחחשבי, אם את קוראת בעיתון ידיעה שאיזה חברה ניסתה לנצל את ג'ניפר לא חשוב איך אז לא היית מגיבה? אז זה אותו דבר, אני שיתפתי את הפורום בנצלנות של אור, שהוא ניסה לפרסם את הפורום המתרומם שלו על חשבון אין ואאוט. ולדעתי אור ממש אבל ממש חוצפן, הוא רואה שהודעה נמחקת וישר מאשים אותי, אז שארז מחק אותו מהרשימה של הארועים הוא יש מתחיל להגיד לו "אני כועס וכזה" אור פשוט מקנא בארז כי ארז מנהל פי 10000 על אור, אור דרדר את הפורום בצורה בלתי רגילה, כמעט חצי שנה הוא ניהל ועשה טובה שהוא ניהל, כל יום הוא אמר שהוא פורש והוא אף פעם לא דאג לפורום, אז עכשיו הוא רואה שארז מנהל את הפורום טוב יותר ממנו אז הוא מקנא. וגם איך אור יכול לקרוא לעצמו חבר פורום? תכנסו בבקשה לכתובת הישנה של האתר ותראו שהוא רק פרסם את הפורום המתרומם שלו, אם הוא באמת היה חבר פורום אז הוא גם היה מפרסם את הפורום הזה, הבן-אדם הזה הוא חתיכת נצלן שמנצל את ג'ניפר. ואני דורש ממנו התנצלות על זה שהוא האשים אותי בלי סיבה! שאני לעומתו הבאתי רק טענות נכונות. לדעתי זאת הייתה טעות למחוק את ההודעות.