אני עוד אתאושש

אני עוד אתאושש

היה לי הרבה כסף. הרבה. קניתי בית,היה לי מזל, הכל שיחק לי מצויין. אין לי מושג מה קרה ונאלצתי למכור את הכל, ולמדתי על בשרי את תחושת הלוזריות הנוראית שמובילה אותך למחשבות קשות. שום דבר כבר לא היה טעים לי יותר,ולדיאט הקולה הקר נהיה טעם של סירופ מזויין. הכל בגללה....עם היופי שלה והחיוכים...הביאה אותי לפשיטת רגל נוראית. אבל אני עוד אתאושש, אני חייב. (אחרי תבוסה נוראית במונופול לבת שלי שצוחקת עלי עכשיו..)

חחחחחחחחחח מייקי.......

מונופול........ אחד המשחקים שהכי אהבתי בתור ילדה... ואחד המשחקים שאני עדיין הכי אוהבת לשחק עם ילדיי......

ואני דווקא לוקחת הכל בקלות.....

שחקנו ארבעתנו רמי קוביות.. לא משהו שיגרתי בכלל.. הכל בזכות זה שהחלטנו (החלטתי
) שלא מדליקים טלוויזיה ביום כיפור.. כדי שהקולות לא ישמעו למרחוק.. (וסבא וסבתא גרים ממש קרוב..) אז.. קראנו... ושוחחנו.. ואכלנו.. ונחנו.. וגם שיחקנו. והיא.. הקטנה.. הביסה אותנו... איך אני גאה בה..

נעמי 1

New member
ואני עבדתי על הפרוייקט שלי...

וזהו... השעה 19:00 ועבר היום הזה.

4 ימים

"טסו לי" ומחר.....אין צום, אבל יש עבודה אנשים בעיות בית ספר צבא שגרת חיים... אהלן נעמיה שלי....מצאתי לך משהו.....אבל איפה הנחתי את זה....

../images/Emo12.gif

יום שישי אני בא עם רכב של ברינקס לאסוף סכך מהעיר שלך.... חחחחחחחחחח....

ואני בחרתי....

ביום הזה להיות לבדי.. הילדים היו אצל חמי וחמותי... בעלי במילואים... קראתי ספרים, כתבתי שירים, שיחקתי בפאזלים במחשב... איזה כיף, יום אחד של שקט עם עצמי.... הלוואי כל יום כיפור....

למעלה