אני עוברת מחשב

• פותח הנושא kidis
  • פורסם בתאריך

kidis

New member
אני עוברת מחשב

אני חושבת שאני יודעת מה תהיה התשובה למה שאני רוצה לשאול אבל למקרה שכן יש סיכוי- יש דרך יעילה וקלה להעביר את כל המידע שבאייפוד שלי לאייטונס במחשב החדש? או שרק לגבות את כל השירים במחשב הישן לכונן חיצוני ומשם למחשב החדש?

LinkTree

New member
זו הדרך הכי קלה והכי יעילה

חשוב לגבות גם את תיקית אייטיונס שתחת my documents / my music ולהעביר אותה למחשב החדש לפני שמתקינים אייטיונס

AYELET1

New member
ובנוסף במחשב החדש צריךלשים את התיקיה על כונן

עם אותה אות (בד"כ זה C אבל לא תמיד. אצלי למשל MY DOCUMENTS יושב עךל DD)

kidis

New member
המחשב החדש שלי זה מק

זה כל כך מוזר שאין אפשרות להעתיק את תוכן האייפוד לאייטונס כשם שניתן לעשות הפוך. באנשי קשר למשל הוא נותן לאחד בין הכתובות שבאייפוד לביין האייטונס אבל במוסיקה לא. אגב, מה אני עושה עם משחקים שקניתי? זה יאפשר לי להעביר?

LinkTree

New member
ניתן לעשות את זה

רק לא בצורה ישירה - ישנן כמה וכמה תוכנות שיכולות לעשות את זה אם אתה על מק זה יהיה לך יותר קשה מכיוון שסיפרית האייטיונס שלך צריכה להראות קצת אחרת ואתה צריך לעדכן את קבצי ההגדרת של אייטיונס ידנית (ולעשות קצת החלפות של מחרוזות) עד כמה אתה חזק בדברים כאילו?

kidis

New member
אני בת

נראה לי אבל שהכי פשוט יהיה להעתיק את ספריית המוסיקה שלי מהמחשב הישן לחדש ולהכניס אותה לאייטונס, לא?

noa_f

New member
נסי את זה

קישור אגב, בארה"ב יש שירות (בתשלום) של עזרה בקונפיגורציה למחשב חדש, העברת חומרים ממחשב ישן (כולל פיסי) וכו'. תבדקי באיידיגיטל. אם קנית את המק אצלם, הם נותנים תמיכה ועזרה בכל מיני דברים. אולי יש להם גם שירות כזה של העברת כל התכנים שלך מהפיסי למק.

למעלה