אני עובדת ב...

shablulit20

New member
אני עובדת ב...

מחקרים טלפוניים , ממש סקרים בטלפון . הלוואי כל אחד מכם היה עונה לי בכיף כמו שאנשים פה עונים :)) אני שונאת שעושים טובה כשעונים על סקר. לדעתי זה ממש מעניין לחשוב מי המציא את הסקר, לאיזו מסקנה הוא רצה להגיע - לראות מה נהיה אחר"כ (למשל והסקר הוא על חברה כלשהי) , לא יודעת... תבואו גם אתם לעבוד אם אתם כל כך אוהבים סקרים :))

oh-da

New member
אני חושב שאנשים פה יותר אוהבים

את הקטע של לענות, לא של לשאול
וואי זה נראה לי סיוט לעשות סקרים טלפונים

ל א ק י

New member
הבעיה עם סקרים טלפוניים

זה שכמעט תמיד מתקשרים ברגע הכי לא נוח :X

JamicaniT

New member
אעעעעעעע, טלמרקטינג ../images/Emo122.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

shablulit20

New member
ללאאאאאאא

ללאאאאאאא טלמרקטינג!!!!! סקרים! את לא מבינה בכלל כמה לפעמים זה כיף לעשות את זה.. לפעמים יש אנשים שפשוט עושים לך את היום ....וזה שווה כל רגע (טוב לא הגזמתי..
)

JamicaniT

New member
אני שונאת טלפונים,

ככה שגם זה וגם זה אני שונאת
מה ההבגל אבל ? בין סקרים לטלמרקטינג ?

JamicaniT

New member
דוקא חשבתי שאלה הסקרים ..

כי בטלמרקטינג עבדתי, וזה היה יותר לבדוק סטטיסטיקות או וואטאבר .. אבל שיהיה.

דנטל

New member
לא הייתי רוצה לעבוד בזה

אבל ממש ממש אוהבת כשמתקשרים עלי מסקרים, רק שבדרך כלל שואלים אותי על דברים שאין לי ממש מושג בהם כמו נגיד מוצרי נקיון. בפעם האחרונה התקשרו לגבי מותגים של בגדי נשים ואני בכלל קונה בשוק בצלאל ויש לי אנטי למותגים. עניתי הרבה דברים שלא הייתי בטוחה בהם.

פעם הייתי עונה ברצון לסקרים אבל

הרבה סוקרים ניצלו את טוב ליבי והחזיקו אותי 20 דקות בטלפון. חוץ מזה יש סקרים שמטרתם היא לגלות אם כיצד המפרסם צריך לבלבל לי את המוח כדי שאקנה מוצרים מיותרים. עם כאלה סקרים לא מתחשק לי לשתף פעולה.

ariksasi

New member
סקרים איכככככככסה!!!

אני עובד בסקרים (יותר נכון מיון אנשים לקבוצות מיקוד) וזה לפעמים כ"כ מעצבן למזלי אני עובד בסביבה נחמדה...

למעלה