אני עובדת ב JAVA עם סביבת עבודה

אני עובדת ב JAVA עם סביבת עבודה

שנקראת EDIT PLUS וטרם הצלחתי לפצח משהו מאוד בסיסי, איך מקמפלים את הקוד? אין שום דבר רלוונטי בתפריטים או באייקונים , ו....זה מזה מוזר. חוץ מזה, עד כמה מומלץ לעבוד בסביבת JDK של סאן, ואיזה גרסה כדאי להוריד? תודה גלית

philips

New member
תשובות JAVA

הממ... קודם כל סחטיין על ההתעניינות ובהצלחה בלימוד. לגבי שאלתך ושאלת קודמייך. מצרכים דרושים לרקיחת JAVA: 1. JDK הידוע גם בשם SDK , עדיף מאוד מבית SUN. ניתן להורדה חינם תופס כ 20 MB ומכיל כמה דברים: * סביבת הריצה של JAVA בשם JRE וכמובן את התוכנית המריצה JAVA - JVM * קומפיילר , דבאגר ותוכניות רבות נוספות לעזר-על בסיס שורת פקודה * קצת הסברים - אך את ה HELP של ה JDK יש להוריד בנפרד וגם הוא גודלו 20 MB , שניתנים להורדה חינם כמובן מ SUN. * את כל ה API הבסיסי של JAVA , שניתן לשימוש. 2. תוכנת כתיבת קוד. מכיון שקבצי JAVA הם קבצי טקסט בסופו של דבר ניתן להשתמש בכל עורך כמעט בשביל לערוך אותם - אפילו EDIT.COM של DOS אומנם ניתן לבצע זאת אך הדבר משול לנסיעה בסוסיתה בהשוואה למרצדס. (מבלי כוונה להעליב את תעשיית הרכב הישראלית). ולפיכך עדיף להשתמש באחד משני סוגים של עורכים * סביבת פיתוח מלאה כגון - JBUILDER,VISUAL CAFE,ECLIPSE, FORTE סביבה זו כוללת גם עורך וגם כלים רבים המקלים את החיים * סביבת פיתוח פשוטה-חלקית , דוגמת JCREATOR,ואף KAWA שמתנודנד בין שתי ההגדרה. כל אחד בוחר את הסגנון המתאים לו ועובד איתו - למותר לציין שניתן להוריד גרסאות חינם אישיות של כל המוצרים האלו מהאינטרנט, כך שעלות הלימוד היא .... 0.0$ הערות. EDIT PLUS - היא תוכנה עריכה פשוטה ולא כ"כ נוחה , ניתן ליצור חיבור בינה לבין ה קומפיילר כך שכל מה שמסיימים לכתוב יתקמפל , אך עדיף לעבור לאחת התוכנות הפשוטות שצווינו למעלה , דוגמת JCREATOR. MS VISUAL J - גירסאת מיקרוסופט ל JAVA , גרסה בעייתי ולא מאושרת כלי הפיתוח המשמש הוא VISUAL J 6 הכלול בחבילת VS6 . כלי שפיתוחו הופסק!! מסיבות משפטיות.. לצורכי למידה בסיסית , ניתן להשתמש וללמוד באמצעותו - היו לי מספר תלמידים שניסו והיו מרוצים. לצורכי פיתוח לא הייתי ממליץ עליו מסיבות רבות שחבל לפרטן כאן. לא חסר מספיק מוצרים מצויינים שהם חינם באינטרנט ולדוגמה כמו שצויין JBUILDER 6 PERSONAL EDITION או FORTE 3 COMMUNITY קצת ארוך , אך נראה לי ממצה..

zivsh103

New member
עוד סביבה מומלצת

netbeans טובה מאוד והיא בחינם. מצ"ב קישור.

רגע, רגע...

נכנסתי לאתר של סאן, יש שם מבחר גרסאות, וכל מיני בלבולי מוח :) האם להוריד את Java(TM) 2 SDK, Standard Edition 1.4.0 (מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס מי) תודה תודה. גלית

אני בדיוק בשיעור ג´אוה

ןהמרצה שלי אומרת שעבודה בסביבת JDK משמעותו עבודה על הדוס, שהיא לא סימפטית...ואפילו מסורבלת, האומנם? ...או שאולי כדאי לותר עם הכל וללכת לראות טלויזיה?

ssavir

New member
גליתוש ../images/Emo24.gif

כעיקרון היא צודקת אבל היא טועה ואני אסביר לך כאן למה אני מתכוון JDK עובדת על החלון של הדוס זה נכון אבל ישנם הרבה יישומים.מהדרים ועורכי קוד שמתלבשים על ה-JDK ואיתם עובדים בסביבה של חלונות.לינוקס.מקינטוש וכו´ כל המהדרים שלמעלה הוזכרו עובדים על סביבת חלונות ומתלבשים על ה-JDK פשוט לא ? וכדאי שתקשיבי למורה על אף שלפעמים הם מדברים שטויות ולא מעודכנים עדיין

אביטל +

New member
המרצים לא יודעים הכל

לפעמים המרצה הוא סתם סטודנט שסיים את המחזור הקודם של הקורס ואולי בהצטיינות. השאלה היא איפה את לומדת (כמה כסף הם מוכנים להשקיע במרצה) ומה הניסיון האמיתי שיש למרצה.

למעלה