אני עדין לא קולטת!!

EagleGirl

New member
אני עדין לא קולטת!!

הייתה לי הופעה באולם הגדול!! זה היה הדבר הכי מדהים!! 170 איש קנו כרטיסים! תחשבו עוד 40-50 נכנסנו בחינם (הזמנות+סטאנדפיסטים)! זה היה דבר מטורף! קהל מצויין!! עליתי לבמה.. התחלתי בקטעים שלי... מכל קטע צחקו! ואחרי הקטעים של השירים היו כפיים ומאז כל הזמן כפיים!! כ-ל ה-ז-מ-ן!! הרגשתי כמו אסף הראל - כל פאנץ' כפיים! (דפנה ויעל נקרעו מצחוק!!) כל פעם כשצחקו ושמעתי את כל האולםצוחק כמעט התעלפתי! נשבעת! זה היה הדבר הכי מדהים בעולם! היה סראונד מטורף בזכות הקהל!! אחרי שירדתי מהבמה גם כמעט התעלפתי!! לא יכולתי!! לא קלטתי שאני אחרי ההופעה הכי הכי הכי הכי הכי הכי טובה שלי!! זה היה אחד הדברים הכי מטורפים ויפים שקרו לי! את ליהי לא הספקתי לראתו כי ממש הייתי חייבת ללכת!! אני באיזה קורס של משרד החוץ ואני צריכה להגיע ב8 למקום שממנו יוא האוטובוס משמע לקום ב6! ליהי, אני באמת מצטערת... סליחה גיא! רק יש לי שאלה... שמתי לב שצילמו אותי (שמתי לב לזה רק כשראיתי בוידאו). מישהו מהפורום צילם אותי?? אם כן שימו תתמונה!! פיי מלוכלכים!! חבר'ה אני אשת עסקים! יאאאאא.... בואה היה כיף לאללה היוםםםםםםםםםםםםםםם 14.12 - ההופעה ה-13 שלי! 14.12 - אני סוגרת 3 חודשים בקאמל 14.12 - היום הכי יפה בחיים שלי! תודה רבה אני הייתי סיון!

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

ועכשיו סיוון

dk6

New member
אסף הראל פאנץ' ענק!

לאנשמתי סיוון הייתה לך הופעה בתזונה וגם אני נהניתי. ואפילו מאוד לאב יו גירל

סיוון../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

אני צילמתי אותך כמה תמונות
והיית גדולה!
וליהי..גם את!
והילה את חמודהההה
ורק הרגע הגעתי הביתה... :| ואני תכף נרדמת פה... אז מחר אני אקטין את התמונות שלכן ואעלה
כן כן ליהי...
וליהי...תזכירי לי לשאול אותך משהו בהזדמנות

EagleGirl

New member
רגעעעעע

איך לליהי הלך?!?! מתי היא עלתה??? היא לא רוצה לדבר איתי חחחח דיי גיא סליחה גם את לא בסדר שהלכת!! היית צריכה לשבת בקהל ולא בסאונד.. הנה קבלו הוכחה: 7:20 עכשיו אני צריכה להגיע עוד מעט לאיפה שכולם נפגשים ויוצאים עם האוטובוס!

לא סולחת

מצית!!!! לרוני: כי זה לא מגיב לי אלייך: אני במתח עכשיו נו! חזרה לסיון: חכי חכי שאני אקפץ מעל מכשולים בשביל לראות אותך חכי....

אין לך מה להיות במתח../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

סתם שאלה
ואת מרשה לי להעלות תמונות לכאן?
וסיוון.. שלך יצאו פחות ברורות כי כל פעם שצילמתי את התחלת להסתובב...

EagleGirl

New member
אני חזרתיייייייייייייייי

סורי... לא לא מסוגלת לא לזוז... תעלי בכל אופן..

למעלה