אני עדיין שם...

freedom rider

New member
אני עדיין שם...

קודם כל, תודה לכל המעודדים. וכעת נעבור לחדר החדשות לדווח על אירועי היום בשדות הקרב של הרצליה-פיתוח. מנהל: אתה מגיש לי את הדו"ח? פריד: לא, כי כבר הסברתי לך שאין לי את הנתונים האלה. מנהל: אז אמרתי לך - תכתוב בערך. פריד: אני לא יכול להגיש לך דו"ח בערך. מנהל: אז אני נאלץ להסיק שבמשך החדשיים האחרונים בעצם לא עבדת כאן. מה לדעתך אני צריך לעשות? פריד: אני לא חושב שאני צריך לייעץ לך בהחלטות הניהוליות שלך. מנהל: עצוב מאוד. זהו, יותר לא החלפנו מלה. דוקא היום היה לי פרץ פרודוקטיביות, הייתי בין הבודדים שעבדו. המקום היה שקט, כולם אפאטיים. אז מה אם ה-13 לחודש ועוד לא שילמו משכורות? כבר התרגלנו לזה. ב-4 בערך כמעט כולם הלכו הבייתה, ורק אני, נבעך שכמותי, נשארתי עד 5.30 להריץ עוד כמה סימולציות.

zimes

New member
אוח. איזה מצב מסריח...

עדיין - אם יש לך כח להריץ עוד כמה סימולציות - לפחות אתה לא לגמרי אפאתי/משועמם

De-Panther

New member
עדיין לא הבנתי מה העבודה שלך אבל לא

נורא
נראה שאתה בינתיים מסתדר לא רע במקום שלך חוצמהעובדה שאין משכורת אתה בטוח שרק לך המנהל עושה צרות?? או שהוא מחפש נקודות חלשות אצל כולם כדי לראות מי החוליה החלשה ולאמר לו שלום??

shellyland

New member
פיכס. נשמע כאילו הוא מחפש אותך

בסיבוב. ותראה אותך: מצד אחד, אתה מבין שכנראה ההחלטה כבר התקבלה ואין לך הרבה מה לעשות נגדה, ואתה אומר "מה שיהיה - יהיה" ומשחק אותה כאילו לא אכפת לך, ומצד שני זה מוציא ממך פתאום פרצי פרודוקטיביות והצטיינות. למה? מה אתה מנסה להוכיח? למי? זה יעזור? שלילנד, שירותי דיכוי פרודוקטיביות בע"מ

freedom rider

New member
אה, זה יעזור לי כמובן

קודם כל שיהיה ברור - התחום שאני עובד בו זה התחום בו התמחיתי במשך שנים רבות. אני אוהב את זה. אז אם יש משהו שמעניין אותי לפתע, אני פשוט יושב ועושה אותו. אתמול ישבתי עם הקולגה שלי ודיברנו על הפרוייקט הנוכחי שלנו (זה ששלחנו עליו מאמר בשבוע שעבר), עלו מספר שאלות מעניינות, ואני לא יכול להשאר בלי התשובות - אני פשוט רוצה לדעת מה קורה שם! אז יש לי מחשב, אני יכול לבדוק - סבבה. אני לא מנסה להוכיח שום דבר לאף אחד. כבר הוכחתי די והותר. הוא מחפש אותי כבר הרבה זמן אבל מה לעשות, אני לא מעוניין לעבור השפלות. יש לי את סגנון העבודה שלי, לטוב ולרע, והוא ידע את זה מההתחלה. ועוד משהו, זה לא שלא איכפת לי, איכפת לי מאוד מה שקרה כאן. חבל לי שהגענו למצב הזה. ההבדל הוא שאני לא מוכן לשלם כל מחיר כדי להשאר פה. זה הכל.

nutmeg

New member
פרידום

אם בעלי החברה לא יזרימו כספים - גם הבוס שלך יארוז את עצמו הביתה. אני חושבת שהוא מוציא את הכעסים והמתחים שלו עליך (אולי על עוד כמה). לא בוגר במיוחד - מהלשות.

למעלה