../images/Emo24.gifהגעתי עם הנעלים עם השפיצים
הגעתי עם הנעלים עם השפיצים
כדי להעיף אותך מהר מהר בחזרה לבדיקות. מה זה עיפה? ומה יהיה כשהילד לא ישן לך כמה שבועות רצוף? לגבי המוטולוג. הניסיון המר שלי ובזבוז הזמן המשווע שנבע מכך שהבדיקות חזרו לא תקינות ואף רופא לא עלה על זה הביאו אותי למסקנה שאין דבר כזה "הכל תקין". צריך פשוט ללכת למי שמבין. כמו שתמיד אנחנו אומרות שבעיית פוריות דורשת טיפול של מומחה בזה,כך גם בבעיית קרישיות. אז כן אני ממליצה על המוטולוג גם אם אמרו לך שהכל תקין. מכבי היא קופה עלומה בעיני- לא מכירה שם אף אחד. אבל אני מניחה שהדרך הפשוטה ביותר היא לבקש מרופא המשפחה או מרופא הפריון הפניה להמוטולוג ולהתייעץ בקופה למי מומלץ ללכת. אז יאללה מותק, לעבודה ושאני לא אצטרך להוציא גם את השוט
ש-ל-ו-ם דבורה! תמיד כיף לקרוא אותך
אם כי הייתי מעדיפה הודעת קולולו על פני דיונים על כארפ. בקשר לאישיות שלו - אני לא מתווכחת, רק סיפרתי מה אני חוויתי. יתכן שתפסתי אותו ביום רע. אני לא יודעת. עכשיו לגבי ההמטולוג, תגידי דבורה, את חושבת שכדאי ללכת להמטולוג בכל מקרה, או רק אם מוצאים משהו בבדיקות? ואיך מגיעים להמטולוג? אני במכבי, יש לך מושג מה הפרוצדורה? ואולי אפילו שם של רופא מומלץ? לא רק שלא העקת, הארת פה בדיון נקודות חשובות. האמת, כמו שכולם יודעים אני כבר עייפה מאד. אין לי כוח לטיפולים ולבדיקות נוספות ולמרות שאני יודעת שיש עוד מה לעשות אני לא עושה כמעט כלום. אז לפעמים זה טוב שמישהו יעיר אותי וידחוף אותי קצת להזיז את עצמי. אה, ואת השם שלו כותבים עם כ' ולא עם ק', לפחות זה מה שראיתי במרפאה. סביון
כדי להעיף אותך מהר מהר בחזרה לבדיקות. מה זה עיפה? ומה יהיה כשהילד לא ישן לך כמה שבועות רצוף? לגבי המוטולוג. הניסיון המר שלי ובזבוז הזמן המשווע שנבע מכך שהבדיקות חזרו לא תקינות ואף רופא לא עלה על זה הביאו אותי למסקנה שאין דבר כזה "הכל תקין". צריך פשוט ללכת למי שמבין. כמו שתמיד אנחנו אומרות שבעיית פוריות דורשת טיפול של מומחה בזה,כך גם בבעיית קרישיות. אז כן אני ממליצה על המוטולוג גם אם אמרו לך שהכל תקין. מכבי היא קופה עלומה בעיני- לא מכירה שם אף אחד. אבל אני מניחה שהדרך הפשוטה ביותר היא לבקש מרופא המשפחה או מרופא הפריון הפניה להמוטולוג ולהתייעץ בקופה למי מומלץ ללכת. אז יאללה מותק, לעבודה ושאני לא אצטרך להוציא גם את השוט