אני עדיין חיה!

דסדס

New member
אני עדיין חיה!

ונהנת!! היו שבועיים קצת קשים.... הייתי חולה כמה ימים.... ועכשיו אני עם חשד לשברי מאמץ אז כואבת לי הרגל חלק מהזמן... ירתי במאג!! יצא לי להתחיל ללמוד הדרכה והעברתי שיעור לצוות שלי (התנסות לתרגל העברת שיעורים....) הייתי באחד הימים חנטרית (חניכה תורנית- זאת שאחראית לסדר את המסדר לעמוד בזמנים ולדאוג לדעת איפה כולם) והייתי כניראה החנטרית הכי גרועה בתולדות צהל! אני לא יודעת לספור... בטח שלא בכפולות של 3.... ואני לא זוכרת שמות אז לא היה לי מושג איפה כל אחד נמצא... והכי מצחיק... יש לי כרגע פטור מריצה אז אני הייתי תמיד זאת שהגיעה אחרונה!! אני שבת אצל אלי20000007 בירושלים... אז אולי נצא הירושלמים בשישי בערב... תצרו קשר.... וגם תיהיה לי גישה למחשב בשבת אז אני מצפה לראות את כולכם מתי שהוא בצאט!! הלכתי לאכול! אוהבת דסדס

amiak

New member
תהני ילדה ../images/Emo13.gif

ואם כל החנת"רים היו כמוך - אולי הייתי מתגייסת

דסדס

New member
חחחחח (+פניות לעובבי ורייצל בסוף)

המפקד שלי ניסה לנחם אותי שאצל בנים החנתרים יותר גרועים ממני.... גם כן עידוד...... אז מסתבר שהצבא שלנו כן ניראה כאילו כל החנתרים הם כמוני! ולכן הוא ככה!! דרך אגב... אני בשביתת רעב... אלי מתחרפן! התרגלתי לאכול בשעות ובכמויות של הבסיס.... אז זה ניראה שאני לא אוכלת! עכשיו גם כשיש ג'וקים במטבח אני אתחיל לאכול עוד פחות! אולי סוף סוף אני אגיע למידות של דוגמניות על! למרות שעם כמויות הממתקים שמסתובבות אצלי בחדר מהחבילות ששולחים לנו.... משום מה קשה לי להאמין! שלא תדעו כמה חבילות השותפה (אחת מה5) מקבלת.... (חוץ מזה שהחלטנו שהיא שוודית והתחלנו לקרוא לה "אינגה".... והיא לצערי הרב כן ניראת כמו דוגמנית... בלונדינית שכמוהה!!!! והיא לא מפסיקה לטחון ממתקים!) מתי רואים אותך? את שבת בירושלים?! ריייייייץץץץץץ!!! מזל"ט!!! ככה לא מספרים לי שהפכת לנהל?! מצטערת על השבת פשוט נפגשים בירושלים ולכן אני פה ולא אצלך! ומכיוון שאני עלק זוכרת הכל... וכמובן שאף אחד לא טרך להזכיר לי.... מגיע לך מזל"ט גם על היום הולדת! אז קבלי עוד "מזל"ט" ותגידי.... כמה מטוסים זעירים ללא טייס את עוד צריכה?!?!? ועכשיו אחרון ובאמת הכי חביב..... עובבי!!!! מתי רואים אותך?! אולי תחזור לירושלים במוצאי שבת.... או ביום ראשון ממש מוקדם בבוקר ואז אני אראה אותך?! אתה לא מתגעגע למעריצה הראשונה שלך?! אתה מוזמן להרים טל במשך כל השבת! וגם כולכם מוזמנים להרים טלפונים בשבתות הפל שלי פתוח (מה שלא קורה בכלל במשך השבוע) (למי שאין את המספר ומאוד רוצה וחושב שאני זוכרת מי הוא ואני רוצה שהוא יתקשר.... מוזמן לבקש את המספר במסר אישי....) אוהבת.... יש מצב שב19 בפברואר אני אוכל להגיע לטיש... אני אבקש ממישהו לשחרר הודעה כשאני אדע בודאות.... אם אני באה אני מצפה לראות נוכחות מלאה!! (בתור חנתרית וחנטרישית אני אדע אם לא תבואו!) דסדס

amiak

New member
מצ'וגעת..

אותי רואים כשבאים לבקר... ולא דקה אחת קודם. מומלץ אבל לראות אותי בלילה, כשחשוך, כדי לא להבהל יותר מדי. אם תהיי גם בראשון בירושלים - יש מצב לראות אותך.

דסדס

New member
ב9 וחצי אני כבר אמורה להיות

עם שאר הקורס שלי בכותל.... אז לא ניראה לי שיהיה מצב....

ש חף

New member
יאללה

רק הגעת לצבא כבר הוצאת פטור??
אני מקווה שאין לך שברי מאמץ ושתסיימי את הקורס בריאה ושלמה!
בכל מקרה אם את יוצאת חמשוש תודיעי... שחף <את מורעלת שבא לי להקיא>

דסדס

New member
בטח!

וכבר הספקתי להיות בגימל.... דרך אגב למשה"ד שלי קוראים חגי.... והשמועה שעוברת בקורס שלי שהמפקד רועי הוא דתל"ש.... את מכירה מישהו מהם? אם בא לך את מוזמנת להקיא.... כבר לא מעט בנות בפלוגה שלי ניסו את זה... הם טוענות שזה בריא ועוזר! מרגישים מצויין אחרי שמקיאים (הכל יחסי בחיים) כמו שאמרתי יש לנו מטבח נהדר בבסיס.... גם אני בעד לצאת מפה בריאה ושלמה.... למרות שניראה שהמפקדים יעשו הכל בשביל למנוע את זה מאיתנו! ומכיוון שפיזי לא מצליח מנסים להרעיל אותנו.... רק לצורך הסטטיסטיקה.... כבר היה אצלינו זעזוע מוח קל... התעלפות... יש עוד מישהי עם חשד לשיברי הליכה.... נקע ברגל... בחילות... הקאות... (פתחו אצלינו "שירותי משלשלות"....) יש כבר כמה דלקות במקומות שלא לפירוט..... ובכלל שמח אצלינו! ובטח שאני מורעלת! הייתי כותבת לך שירים של הקמ"ד שלי.... אבל צריך בשביל זה לכתוב ואני דסלקטית! אם תבקשי יפה אולי אני אתן לך דוגמית.... קמד 72 כבוד! דסדס

ש חף

New member
גימל

הוא אכן הישג מרשים בשביל הפז"מ שלך... תודה שאת חוסכת ממני את השירים,כבר שמעתי אותם וזה די מגעיל. דלקת בדרכי השתן היא אחת מהחוויות הנשיות שעוברים בצבא במיוחד כשחמישים בנות משתמשות באותו תא שירותים. קמ"ד 72 -יא צעירה... :))

דסדס, היזהרי על נפשך... ../images/Emo92.gif

יש לי כמה חברים שאת מיטב טראומותהם חבים לצבא. ולפחות תזכרי שלצבא יש חוקים משלו. (את זה אני בטוחה שאת כבר יודעת)

דסדס

New member
מחפשת!!!

תאמיני לי.... אני מודעת להשפעות מוזרות שיש לצבא.... כמו להרגיל אנשים לא להיות רעבים... או לחילופין להיות רעבים לפי שעות! זה ממש מוזר.... אבל אני נהנת! עם מסתכלים על הצבא בהומור אפשר לעבור אותו בלי להפגע! תרימי טלפון לפעמים! (רק בשבת) דסדס

למעלה