אני סתם נתקלתי כאן

אני סתם נתקלתי כאן

בכותרת של הפורום ותהיתי לעצמי.. מה בעצם מהותו של הפורום.... על מה הוא מתבסס ומאיפה הוא בא..?

ירדתי כמה הודעות למטה..

וראיתי את ההסבר על הפורום. מה למשל אתם כן עושים וכאלה.. [אני שואלת כי נכנסתי לאתר ואני ראיתי את הקישור על הטרדות מיניות בצבא ועלה לי הסעיף טיפה..] ראיתי שיש סניף במודיעין? זה מ-ע-ו-ל-ה בשבילי לפחות.. אשמח לקבל עוד פרטים מה עושים וכאלה ומי יודע אולי אני גם אתרום במידה וזה כל כך קרוב אלי:]

תמרה 11

New member
היי ענבל

עולם קטן. תרימי אלי טלפון ואני אספר לך על הפעילויות של הסניף במודיעין, ומתי הפעולה הבאה. (בדרך כלל בצהרי יום רביעי) תמרה

doresh shalom

New member
אממ, ../images/Emo41.gif

ככל הידוע לי אני לא ענבל אלא תומר... כמו כן בשם הוא דורש שלום ולא דורשת שלום.

תמרה 11

New member
אני יודעת שזה קשה לתאר

...אבל העולם לא סובב סביבך
ההודעה הייתה לענבל (זה שם יפה) שהתחילה את השרשור. אני בטוחה שאם תחשוב חזק תבין על מה אני מדברת. תמרה ממודיעין

doresh shalom

New member
הוא לא? ../images/Emo41.gif

העניין הוא שהגבת להודעה שלי כך שהייתה לי סיבה ובה מאוד לחשוב שאת מדברת אלי. עזבי, לא חשוב...

תמרה 11

New member
זה בסדר

הבנתי...מצטערת שלא עניתי ישירות להודעה של ענבל, וגרמתי לך בלבול כה רב. ששש, זה בסדר, העולם כן סובב סביבך.

כל אחד צריך להיות גאה בדעותיו.

זכותה להיות שמאלנית כמו שזכותך להיות ימני קיצוני. ארתור.

לא רק ימני קיצוני

רוצה ליטבוח בפלשתינים אני מכיר גם שמאלנים שרוצים ליטבוח בפלשתינים. וחוץ מיזה זה כואב ליראות פלשתינים בשטחים עושים מה שבה לאם לחיילים כל הזמן זורקים אבנים כמה שאם רוצים והחילים לא יכולים להגיב.מזה אשטויות האלה צריכים לירות בכל ערבי שרק מקלל או אפילו מרים אבן ואים או זורק אבן אז ביכלל צריכים לחורר אותו רק קחה אפשר להפסיק את כל הדברים האלה. ואני מכיר הרבה שמאלנים שגם חושבים כחה

croovy

New member
עים אם כושווים קחע

אז הם לא שמאלנים... זה חלק מההגדרה חוץ מזה, אתה נורא מזכיר לי את שנות ה-30 של המאה שעברה...

למעלה